• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben hiç temizlik yapamıyorum zaten 1 ay evde değildim mecburen. Annemle kayınvalidem yardımcı oluyor yemeklerimi yapıyorlar. Bazen de hastalık kadın geliyor. Önümüzdeki haftaya da badana boya yaptıracağım zaten bu yaz sonu boyatacaktım denk geldi… evde bir kaç değişiklik yapacağım bir de. Biraz iyi olsam günlük işleri kendim yapacağım ama bitmedi gitti bulantılar gece gündüz tam gaz devam ediyor. 6.haftada başladı 13.haftadayım hiç azalmaz mı ya. Eski hallerimi özledim kızlarrr ne enerjiktim ben şimdi yaşım sanki 75 🤣
Sen ve senin gibi hamileliği zor geçen arkadaşlarıma Rabbim tez elden şifa versin 🤲

Kızlar ben bebek mendili işliyorum buna sardım iyice 😅 Benim gibi sürekli kafaya bişeyler takıp düşünen arkadaşlara öneririm terapi gibi hem basit hem de zevkli 🥰

Eklentiler

• Screenshot_20220822_211810_com.whatsapp~2.jpg
    Screenshot_20220822_211810_com.whatsapp~2.jpg
    91,3 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20220822_211850_com.whatsapp~2.jpg
    Screenshot_20220822_211850_com.whatsapp~2.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20220822_211737.jpg
    IMG_20220822_211737.jpg
    94,9 KB · Görüntüleme: 42
Merhaba hanımlar Mart annelerine bende katıldım dualarınıza talibim malesef hamilelik öğrendiğim gün apandisit patlamış ameliyat oldum şuan çok ağrı çekiyorum inşallah bebeğime birşey olmaz
Geçmiş olsun canım kötü denk gelmiş gerçekten. Ama bebeğin iyidir merak etme düşündüğümüzden daha güçlü onlar 🙏🏻❤️

Ayni agri bende de var ama sag tarafta hatta bole yurumekte bile zorluyor bazen
Bebek büyüdükçe rahim büyüyor kasılmalar olabiliyormuş. Bide magnezyum eksikliğinden olabilirmiş. Bende şuan ilaç kullanıyorum. Ağrılar hafifledi gibi. Bazen kitlenip kaldığım zamanlar oluyordu kalkamıyordum yerimden.

🤣🤣🤣🤣duş alma nedir yaaa :KK70: uzun yolda arabayı 7 saat bana kitleyip yan koltukta maç izleyen adam işe giderken araba kullanma gideceğin yere ben bırakırım alırım seni diyor 🤣bakalım daha neler göreceğiz
Bana araba kullandirmiyor esim 😔 ama ben ufak tefek kaçamaklar yapıyorum markete vs giderken.
Daha önce bahsettim mi bilmiyorum ama ben kızıma hamile kaldığımda görmemeye başladı. Cidden. Hiçbir göz sorunum yoktu gece de gündüz de yakın uzak çok net görürdüm.. kızıma hamile bir kaldım böyle hayat fluu olmaya başladı doktora gittim demesin mi 1.25 gözlük verdi. Sonra gözlükle de görmemeye başladım yeniden gittim 2.00 olmuş dedi en son gittiğimde doğumdan önce 3.25 idi 😪 bende gitmedim birahane gözlüktür hiç kullanmadım. Doğumdan sonra yavaş yavaş düzeldi ama 0.50-0.75 arasiydi en son şimdi yine ufaktan fluular başladı . Benim kullanmama izin vermemesi birazda o yüzden...

Kızlar merhaba Allah izin verirse ben de Mart annesi olacağım beni de ekler misiniz. Arada takip ettim ama mide bulantilarindan bir fırsat olmadı simdi üye oldum
Hosgeldin canm ,
Yasin , şehir, son adet tarihi başlangıcı, kaçıncı çocuk ve kilo bilgini paylaşır mısın?

Back