Sen ve senin gibi hamileliği zor geçen arkadaşlarıma Rabbim tez elden şifa versinBen hiç temizlik yapamıyorum zaten 1 ay evde değildim mecburen. Annemle kayınvalidem yardımcı oluyor yemeklerimi yapıyorlar. Bazen de hastalık kadın geliyor. Önümüzdeki haftaya da badana boya yaptıracağım zaten bu yaz sonu boyatacaktım denk geldi… evde bir kaç değişiklik yapacağım bir de. Biraz iyi olsam günlük işleri kendim yapacağım ama bitmedi gitti bulantılar gece gündüz tam gaz devam ediyor. 6.haftada başladı 13.haftadayım hiç azalmaz mı ya. Eski hallerimi özledim kızlarrr ne enerjiktim ben şimdi yaşım sanki 75
Yerim yaa çok tatlılarKızlar ben bebek mendili işliyorum buna sardım iyiceBenim gibi sürekli kafaya bişeyler takıp düşünen arkadaşlara öneririm terapi gibi hem basit hem de zevkli
Benim de kasık batmam pik yaptı bugün. Arada ağrı şeklinde de oluyor ama genelde küçük bir alanda batma var. Hiç bu kadar olmazdı. Sağ tarafım baya zonkluyor. Umarım iyi bir sebebi vardırAyni agri bende de var ama sag tarafta hatta bole yurumekte bile zorluyor bazen
Geçmiş olsun canım kötü denk gelmiş gerçekten. Ama bebeğin iyidir merak etme düşündüğümüzden daha güçlü onlarMerhaba hanımlar Mart annelerine bende katıldım dualarınıza talibim malesef hamilelik öğrendiğim gün apandisit patlamış ameliyat oldum şuan çok ağrı çekiyorum inşallah bebeğime birşey olmaz
Ne kadar da minnoş şeyler ya ben de yapmak istedim şu an harika bir fikir verdin banaKızlar ben bebek mendili işliyorum buna sardım iyiceBenim gibi sürekli kafaya bişeyler takıp düşünen arkadaşlara öneririm terapi gibi hem basit hem de zevkli
DimiiiNe kadar da minnoş şeyler ya ben de yapmak istedim şu an harika bir fikir verdin bana
Benimde bişey çıkmamıştı ama gebelikte idrar yolunda enfeksiyon sık rastlanıyormuş 7.haftamda önlem amaçlı doktor vermişti banada kullandım canım aynen öyleKullanayım o zaman canım. Şu an ciddi bişey yok gibi önlemimi alayım ilerlemesin
12 iş günü dendi bize canım ama 7 günde çıkar dedi daha çıkmadı yarın arıcamBugün bana 3 ile 5 gün dediler süresiniinşallah bir sıkıntı olmadan geçer bu süreç
Aaa senin çıktı mı canım sonuç ne yaa ben girememiştim siteye hiçSenin neden çıkmadı ki 6 güne çıktı benimkisi. Yaptırdığın Firmayı ara istersen o zaman sa net bilgi verirler canım
Rheaa sanırım birazcık doyumsuz oluyoruz yemek konusunda.Ya şimdi eksi, tuzlu yiyince insanın canı tatlı istiyor eee yiyorsun o zamanda için bayılıyor azcık tuzlu yiyeyim diyorsun. Normal yani
Bebek büyüdükçe rahim büyüyor kasılmalar olabiliyormuş. Bide magnezyum eksikliğinden olabilirmiş. Bende şuan ilaç kullanıyorum. Ağrılar hafifledi gibi. Bazen kitlenip kaldığım zamanlar oluyordu kalkamıyordum yerimden.Ayni agri bende de var ama sag tarafta hatta bole yurumekte bile zorluyor bazen
Yaptırdığın firma adı neydi canım bize 12 iş günü dendi yarın 8 gün olucak ve erkenden arıcamSenin neden çıkmadı ki 6 güne çıktı benimkisi. Yaptırdığın Firmayı ara istersen o zaman sa net bilgi verirler canım
Pamuklu mendiller daha mantıklı ama sen de onlara işlemişsin sanırım. Tülbent zor olurDimiiiCanım bu video çok yardımcı oldu bana yapmak istersen izle mutlaka güzel ve detaylı anlatıyor
Bana araba kullandirmiyor esimduş alma nedir yaaa uzun yolda arabayı 7 saat bana kitleyip yan koltukta maç izleyen adam işe giderken araba kullanma gideceğin yere ben bırakırım alırım seni diyor bakalım daha neler göreceğiz
Hosgeldin canm ,Kızlar merhaba Allah izin verirse ben de Mart annesi olacağım beni de ekler misiniz. Arada takip ettim ama mide bulantilarindan bir fırsat olmadı simdi üye oldum
Amin inşallah çok teşekkür ederim canım. Rabbim hiç kimseye vermesin inşallahSen ve senin gibi hamileliği zor geçen arkadaşlarıma Rabbim tez elden şifa versin
Evet canım bendekiler pamuklu çok rahat işleniyor ilk defa işlememe rağmen zorlanmadım :)Pamuklu mendiller daha mantıklı ama sen de onlara işlemişsin sanırım. Tülbent zor olur
Benim öyle Bir luksum yok malesef.Aynen cnm fiyatlarında çok arttı napalım bir kere alıcaz 3 ay kullanıcaz azar azar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?