2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çok şükür öyle bir durum yaşamadım hiç :) benim sinirler zaten doğuştan alınmış kafam rahattı hamilelikten sonra da daha da saldım geçen de bir şey oldu amaaan boşver dedim bu ne kafası ben de istiyorum gizli gizli zanax mı kullanıyorsun dedi

Temizlik rutinini nasıl oluşturdunuz benim bi program yapmam lazım artık yavaş yavaş enerjim yok tansiyonum çabuk düşüyor
Ayda 6 defa kadın çağırıyorum. Sabah kahvaltı eşimden neden çünkü hamileyim Yemeği de annemler ve kayınvalidem kardeşim hala fl onlara gidip yiyorum ya da onlara yaptırıuorum akşam eve dönerken alıp geçiyorum. 2 3 gün de dışardan .Yemeği ve ekstra temizlik olursa canım isterse bazen yapıyorum bazen yapmıyorum. Genelde yapmıyorum.

Temizlik rutinini nasıl oluşturdunuz benim bi program yapmam lazım artık yavaş yavaş enerjim yok tansiyonum çabuk düşüyor
Ben henüz detay yapmıyorum öyle her yeri çek ve sil şeklinde. Sabah kalkar kalkmaz yatakları toplayıp, evdeki dağınıklığı topluyorum. Evi sil, süpür, hızlıca toz al, banyo, klozet temizle bunları günlük hiç aksatmadan yapmaya çalışıyorum. Ama eylülden itibaren detaylı temizlik için arkadaşımın çalıştığı bir abla var onu almayı düşünüyorum

Ben hiç temizlik yapamıyorum zaten 1 ay evde değildim mecburen. Annemle kayınvalidem yardımcı oluyor yemeklerimi yapıyorlar. Bazen de hastalık kadın geliyor. Önümüzdeki haftaya da badana boya yaptıracağım zaten bu yaz sonu boyatacaktım denk geldi… evde bir kaç değişiklik yapacağım bir de. Biraz iyi olsam günlük işleri kendim yapacağım ama bitmedi gitti bulantılar gece gündüz tam gaz devam ediyor. 6.haftada başladı 13.haftadayım hiç azalmaz mı ya. Eski hallerimi özledim kızlarrr ne enerjiktim ben şimdi yaşım sanki 75

Kızlar bebeğin kalbi durmuş ne yazık ki kürtaj olucam beni silebilirsiniz hepinize hayirli keyifli bir süreç dilerim. Nedeni nasılı bilmiyorum bu ikinci olduğu için araştıracaklar. Hoşçakalın.
Çok geçmiş olsun canım rabbim hayırlı zamanda sağlıklısıni nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…