Keyfini çıkaralım demekki çoğumuzun eşi aynı canımBizi değil bebikleri düşünüyorlarbenimki de öyle. Sen taşima sen kaldırma sen yapma, gezme koşma, dikkatli yürü neymiş hamileymişim... e düne kadar damacana kaldırmama kavanoz kapağı açmama ne bileyim saatlerce çocuk taşımama gezmeme birsey demiyordun şimdi işler değişti. Geçen iyice şaşırdı duş alma fayans ıslak ya kayarsan dedi.. evet haklısın kocacım tuzlayayim bari kendimi dedim bende
Aa bende 11+5 oldum bugün canımAynıyız senle ben de 11+4 üm bugün korkma kötü düşünme her şey güzel olacak
Kuzum bizde bildiğimizden değilKuzum bende öyle eğlence olsun diye soruyorum çok takıldığımdan değil. Tabi insan merak ediyor ama tek dileğim sağ Salim kucağıma almak.
Bir aksilik olmazsa tek çocuk olarak geçireceği son doğum günü olacakİyi ki doğmuş minnoşNice güzel, mutlu, kardeşli yıllara
Bence iki kardeş bas basa vermişler canım.. doktor çok yakinlastırmamis ondan belirli değil çoğu şey, büyüttükçe detay artıyor benimde öyle bir tanesi genel hiçbir şeyi belli değilİkisi de baş aşağı duruyor öyle değil mi.
Nazar değmesin diyeyim. Eski grubumdan böyle anlatırdik işte uykusu yemeği iştahı vs diye hopp bir gün sonra tepetaklak olurdu herseyHey maşallah yaaaO kadar uyumayı sevmeyen bir yavrum var ki, 7 yaşında hala sevmez, ne eğitimler ne bir şeyler.. 2 sene neler çektik of of of off Helali hoş olsun tabi de.. Allah'ım bize de senin yavruşun gibi uykusu düzenli bebeler nasip etsin inşallah.. sana da 2.de de aynı düzeni nasip etsin :)
Ya şimdi eksi, tuzlu yiyince insanın canı tatlı istiyor eee yiyorsun o zamanda için bayılıyor azcık tuzlu yiyeyim diyorsun. Normal yaniO da doğru. Taze Salatalıktan bir ısırık aldıktan sonra bi ısırıkta salatalık turşusundan aldım. Sonra incir reçeline salatalıkları batırıp yedikten sonra ben ne yapıyorum diye kendimi sorguladım geçen gün
Yalnız olmadığıma sevindim canımYok canım bende senin gibi düşünüyorum bazen öyle oluyor dediğin gibi yazacak oluyorum sonra geri siliyorum bence burda çözüm bulunması gereken sıkıntılarımızıda paylaşabilmeliyiz
CanımsınYalnız olmadığıma sevindim canım
Sakın sürüp güneşte oturma 1. Derece yanık olursunBir denize gidem sonra komple kantaron yagı sürücem
Rutine keyfim karar veriyor şuan valla zaten misafir kabul etmiyorum canım ne zaman isterse o zaman yapıyorumTemizlik rutinini nasıl oluşturdunuz benim bi program yapmam lazım artık yavaş yavaşenerjim yok tansiyonum çabuk düşüyor
Ekledim canımYaş 28
Gaziantep
Sat 30 Haziran
İlk çocuk
69 kg
178 boy
Bende mesaj attım ama cevap felan vermedi dahaBana yüzde 90 kız dedi, bi arkadaşa da yüzde 80 erkek dedi o da bugün erkek olduğunu öğrendi doktordan
Kuzum bizde tıkanma öksürük geniz akıntısı yok, direk vücudu kabarıyorBende kızımda aynı sıkıntıları çok yaşadım alerjisinden dolayı büyüdükçe biraz daha rahatladım ama yinede net mevsim geçişlerinde o tıkanıklık o geniz akıntısı kuru öksürük zor gerçekten. Allah yardımcın olsun cnm
Biraz geç cvp veriyorBende mesaj attım ama cevap felan vermedi daha
Verir 1 2 saate çok yoğunmuş dm leriBende mesaj attım ama cevap felan vermedi daha
Ürün iyi parası da baya iyi olmuşBunu bende kızıma kullanmıştım gerçekten iyi ürün
Bizi değil bebikleri düşünüyorlarbenimki de öyle. Sen taşima sen kaldırma sen yapma, gezme koşma, dikkatli yürü neymiş hamileymişim... e düne kadar damacana kaldırmama kavanoz kapağı açmama ne bileyim saatlerce çocuk taşımama gezmeme birsey demiyordun şimdi işler değişti. Geçen iyice şaşırdı duş alma fayans ıslak ya kayarsan dedi.. evet haklısın kocacım tuzlayayim bari kendimi dedim bende
Çok az bakteri var galiba canım monurol gebelikte kullanılıyor zaten sıkıntı yok canım tek kullanımlık zatenKızlar yardımcı olur musunuz biraz vaktinizi alacağımBugün tiroid için dahiliye muayeneme gitmiştim. Gitmişken kasık ağrılarımdan batmalarımdan söz ettim. Son günlerde baya arttı çünkü. İçimden çimdikleniyorum idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye idrar tahlili istedi. Tahlillerim iyi çıktı aslında yani referans dışı bir değerim yok ama doktor monurol saşe diye bi ilaç verdi. Size sonuçlarımı atsam. Bu sonuçlar enfeksiyon mu gösteriyor sizce. Çarşamba kadın doğum muayenem var. Ona sormadan kullanmayacağım siz ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?