2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Keyfini çıkaralım demekki çoğumuzun eşi aynı canım

İkisi de baş aşağı duruyor öyle değil mi.
Bence iki kardeş bas basa vermişler canım.. doktor çok yakinlastırmamis ondan belirli değil çoğu şey, büyüttükçe detay artıyor benimde öyle bir tanesi genel hiçbir şeyi belli değil buyuttunce eli ayağı suratı gözü felan belli oluyor çünkü

Nazar değmesin diyeyim. Eski grubumdan böyle anlatırdik işte uykusu yemeği iştahı vs diye hopp bir gün sonra tepetaklak olurdu hersey valla cnm kısmet artık her çocuk bir olmuyor tabi ama kızımda yaptığım bazı hatalar var onları yapmayacağimi çok net biliyorum

Ya şimdi eksi, tuzlu yiyince insanın canı tatlı istiyor eee yiyorsun o zamanda için bayılıyor azcık tuzlu yiyeyim diyorsun. Normal yani

Kuzum bizde tıkanma öksürük geniz akıntısı yok, direk vücudu kabarıyor hatır hatır kaşınıyor çocuk...

Kızlar yardımcı olur musunuz biraz vaktinizi alacağım Bugün tiroid için dahiliye muayeneme gitmiştim. Gitmişken kasık ağrılarımdan batmalarımdan söz ettim. Son günlerde baya arttı çünkü. İçimden çimdikleniyorum idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye idrar tahlili istedi. Tahlillerim iyi çıktı aslında yani referans dışı bir değerim yok ama doktor monurol saşe diye bi ilaç verdi. Size sonuçlarımı atsam. Bu sonuçlar enfeksiyon mu gösteriyor sizce. Çarşamba kadın doğum muayenem var. Ona sormadan kullanmayacağım siz ne dersiniz

Eklentiler

• A46B8A91-3BB8-4A57-9516-9A37AE9910F5.jpeg
    60 KB · Görüntüleme: 53
  • D944ABBB-050E-4DB3-BD9E-BFEE0C0D989E.jpeg
    54,6 KB · Görüntüleme: 57
  • 4945CE27-3BFC-4C32-B4AD-4E0A43102F33.jpeg
    54,9 KB · Görüntüleme: 58
duş alma nedir yaaa uzun yolda arabayı 7 saat bana kitleyip yan koltukta maç izleyen adam işe giderken araba kullanma gideceğin yere ben bırakırım alırım seni diyor bakalım daha neler göreceğiz

Çok az bakteri var galiba canım monurol gebelikte kullanılıyor zaten sıkıntı yok canım tek kullanımlık zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…