2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
İki küçük civciv ya çoook güzel maşallah size Çok minikler daha tahmin etmek de çok zor kuzum ya. Ama çok sevindim iyi olmalarına. İleriki haftalarda tekrar paylaş tahmin edelim
Teşekkür ederim. Yaa mesajlarınızı okudukça çok mutlu oluyorum. Hepiniz o kadar güzel insanlarsınız ki. Tanışmasak Bile kalp bağımız var.

C Cimenlere_uzansam eğitim in klasik müzik out

ben nazardan değil de allah korusun olumsuz bi durum olursa herkese açıklama yapmak istemediğim için öteliyorum biraz da
Bende tam olarak bunu demek istedim
Bir de aklınız da olsun. Bebeğe en çok annesinin nazarı değermiş severken maşallah diyin hep
o konuda görmemiş biri olarak ve çocuğum olmadığı için gerçekten şimdi düşündüm de hamilelik beni salak aşık yapmış olabilir. Şimdiden onlarla konuşuyorum karnıma dokunmak bile çok hoşuma gidiyor. Tuhaf bir insan oldum çıktım İnan

Hangimiz tuhaflaşmadık ki zaten

Teşekkür ederim teyzesi. Evet ya zaman çabucak geçse de büyüseler kocaman olsalar. Yürüseler felan evin içinde. Ne güzel olur çok minnak hayallerim var.
Ay dur hemen gelmesin.. Hamilelik çabuk geçebilir ama.. tamamdır hehehe :) Ay en güzel yaşlar 1-3 yaş falan bence.. 4 de dahil olabilir :) Böyle minnak minnak konuşuyorlar.. bıcır bıcır.. yerim yaa İlk aylarda gaz olmazsa o da tadından yenmez ama hehehe

Hangimiz tuhaflaşmadık ki zaten
O da doğru. Taze Salatalıktan bir ısırık aldıktan sonra bi ısırıkta salatalık turşusundan aldım. Sonra incir reçeline salatalıkları batırıp yedikten sonra ben ne yapıyorum diye kendimi sorguladım geçen gün

Ay sen baya coşmuşsun gııı

İnşallah canım
Senin de mi ilk çocuk

Çok yok ya. Rahatım ben şükür. Beni biraz ağrılarım zorluyor. Sol belden aşağı bacağıma doğru inen bi ağrı var. Sende de oluyor mu
Bende de var. Geceleri özellikle sol bacağımın üzerine yatıyorum ki ağrısını hissetmiyim. Ama tuhaf bi şekilde bazen hiç olmuyor bazen çok oluyor

Bende de var. Geceleri özellikle sol bacağımın üzerine yatıyorum ki ağrısını hissetmiyim. Ama tuhaf bi şekilde bazen hiç olmuyor bazen çok oluyor
Aynen bende de öyle. Bazen kitleniyorum bazen hiç olmuyor ağrı. Değişik yani. Korktum doktora gittim. Magnezyum eksikliğinden olabilir dedi magnezyum verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…