Sonuçta vücuduna giriyor yani canımÇorbada tüketiyorum hamur işi zaten hiç sevmiyorum tosta yiyorum
Kesinlikle öyleİki kez bebeğini kaybetmiş biri olarak bazı bebek kayıplarının sebebi yok gerçekten.Doktor uyum sağlayamayanlar kaybedilir demişti,bende kısmeti bu kadar demek diye düşünüp kendimi teselli etmiştim.Kayıp yaşayan bir anne sanmıyorum ki kötü bir niyetle buraya yazsın,zaten ciddi bir acı söz konusu oluyor öylesi durumlarda.Şu an tekrar gebeyim tüm olumsuzlukları bilerek ama yine de inanılmaz bir umutla bekliyorum.Her şeyden çok bu hamilelik sürecinin sağlıklı bir şekilde devam etmesini istiyorum ama yine de her şey takdiri ilahi
Sen nerdesin baş ağrını bana satıp gittinSelam kıslar
Canım olumsuzdan kasıt burada dertlerimizi paylaşmamak değil ki tabi ki başım ağrıdı, tansiyonum düştü, bugün kendimi psikolojik olarak iyi hissetmiyorum vs. Paylaşımlar olacak. Bizim tepki gösterdiğimiz nokta örneğin, belirtilerim azaldı diyen bi anne adayına birinin kalkıp canım benim de öyle oldu 1 hafta sonra bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim gibi söylemler ya da belirtin varsa hamileliğin sağlıklıdır yoksa sağlıksızdır gibi söylemler. Yani birbirimize korku verecek cümlelerden kaçınalım diyoruz biz çünkü bunlar bilinçsizce ve acımasızca yapılan yorumlar hiç birimiz bu psikolojiyi üstlenmek zorunda değiliz zaten yeterince zor bi dönemden geçerkenKızlar ben burda kendimi çok iyi hissediyorum. Henüz ailelerimize bile söylemedik bebişi. O yüzden burda sizinle konuşmak dertleşmek gülüşmek bazen başkasının derdine ortak olmak bana çok iyi geliyor. Ama son zamanlarda bişey yazmaya korkar oldum diken üstünde gibi hissediyorum bu olumsuz bişey yazmayalım muhabbetinden. Tabiki dikkat edelim sözlerimize, bir şeyi anlatmanın bin türlü yolu vardır ama buluttan da nem kapmayalım herkes gönlünce dertleşebilsin..
Aslında aynı şeyi söylüyoruz. Tabiki de ben de belirtisi olmayan biri olarak burda birinin öyle bişey söylemesini istemem çok kafama takarım kesinlikle. Ama bu durumun biraz yanlış anlaşıldığını farkettim yani normal olması gereken bi konuşmaya bile tepki verilebiliyor. Ben bundan bahsediyorum canım anlatabilmişimdir umarım kendimiKesinlikle öyleher şey çok güzel olacak inşallah benim de bi kaybım var çok iyi anlıyorum seni
Sen nerdesin baş ağrını bana satıp gittin
Canım olumsuzdan kasıt burada dertlerimizi paylaşmamak değil ki tabi ki başım ağrıdı, tansiyonum düştü, bugün kendimi psikolojik olarak iyi hissetmiyorum vs. Paylaşımlar olacak. Bizim tepki gösterdiğimiz nokta örneğin, belirtilerim azaldı diyen bi anne adayına birinin kalkıp canım benim de öyle oldu 1 hafta sonra bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim gibi söylemler ya da belirtin varsa hamileliğin sağlıklıdır yoksa sağlıksızdır gibi söylemler. Yani birbirimize korku verecek cümlelerden kaçınalım diyoruz biz çünkü bunlar bilinçsizce ve acımasızca yapılan yorumlar hiç birimiz bu psikolojiyi üstlenmek zorunda değiliz zaten yeterince zor bi dönemden geçerken
Canım trukid in çocuklar için bi kremi var egzama kuruluk için çok başarılı bi kremmiş içeriği bebeklere uygun olduğu için onu alıp kullanabilirsinKıslar hamile kalmadan önce egzamam vardı bir ara geçti gibi oldu 2 haftadır egzamam çok kötü oldu kortizonlu kremde kullanamıyorum cildiyeyede randevu bulamıyorum.ellerim çok kötü oldu
Benim de egzamalarım var elimde saç diplerimdeKıslar hamile kalmadan önce egzamam vardı bir ara geçti gibi oldu 2 haftadır egzamam çok kötü oldu kortizonlu kremde kullanamıyorum cildiyeyede randevu bulamıyorum.ellerim çok kötü oldu
Canım yaaa seninde mi başladı baş agrılarınnKesinlikle öyleher şey çok güzel olacak inşallah benim de bi kaybım var çok iyi anlıyorum seni
Sen nerdesin baş ağrını bana satıp gittin
Canım olumsuzdan kasıt burada dertlerimizi paylaşmamak değil ki tabi ki başım ağrıdı, tansiyonum düştü, bugün kendimi psikolojik olarak iyi hissetmiyorum vs. Paylaşımlar olacak. Bizim tepki gösterdiğimiz nokta örneğin, belirtilerim azaldı diyen bi anne adayına birinin kalkıp canım benim de öyle oldu 1 hafta sonra bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim gibi söylemler ya da belirtin varsa hamileliğin sağlıklıdır yoksa sağlıksızdır gibi söylemler. Yani birbirimize korku verecek cümlelerden kaçınalım diyoruz biz çünkü bunlar bilinçsizce ve acımasızca yapılan yorumlar hiç birimiz bu psikolojiyi üstlenmek zorunda değiliz zaten yeterince zor bi dönemden geçerken
Onun çok farklı bir hissi var. Deneyimlemeyene anlatmak zor biraz tarif etmeye çalışayım, gaz sancısı mide guruldaması felan değil böyle özellikle takla attığında çok farklı bir his oluyor sanki denizde su altında takla atmışsın da için karışmış gibi tekme atınca zaten anlıyorsun yani tekme attığını hafif baskılar hissediyorsun. Büyüdüğünde sağlam tekme atınca cidden canın acıyor orası ayrı tabi
Birazdan çıkıp bakayım canım eczaneden bu kreme izmirin havasından mı suyundan mı bilemedim daha çok kötü olduCanım trukid in çocuklar için bi kremi var egzama kuruluk için çok başarılı bi kremmiş içeriği bebeklere uygun olduğu için onu alıp kullanabilirsin
Kızlar, foto çok bulanık kötü dedim, ki gerçekten öyle, ama orada nub mu var? Dikkatli dikkatli bakınca kız gibi geldi sanki ya O nub mu sizce? Gerçi daha tam 9 haftalık ama.. 10 falan olsa belki daha iyi anlaşılırdı. Nub olmayadabilir tabi.Eki Görüntüle 3117160
Eczaneye söylerim canım hangisi hemen geçircekse o kremi alıyım ay sagollasın canım ya birazdan düşüyorum eczane yollarınamarshmallow arkadaşım da egzema için hamileliğinde bu kremleri kullanmış doktor onayı ile
Bioderma atoderm
la roche baume
Ayyy çok heyecanlı ya hemen hissedelimOnun çok farklı bir hissi var. Deneyimlemeyene anlatmak zor biraz tarif etmeye çalışayım, gaz sancısı mide guruldaması felan değil böyle özellikle takla attığında çok farklı bir his oluyor sanki denizde su altında takla atmışsın da için karışmış gibi tekme atınca zaten anlıyorsun yani tekme attığını hafif baskılar hissediyorsun. Büyüdüğünde sağlam tekme atınca cidden canın acıyor orası ayrı tabi
Birazdan çıkıp bakayım canım eczaneden bu kreme izmirin havasından mı suyundan mı bilemedim daha çok kötü oldu
Tuzlu su ile çok haşır beşir olduysan atak yaptırmıştır zaten egzama hava değişimine de gelmiyor bi git bakalım eczanede hangisi varsa al canımEczaneye söylerim canım hangisi hemen geçircekse o kremi alıyım ay sagollasın canım ya birazdan düşüyorum eczane yollarına
Çok teşekkür ederim kuzucum çok iyi geliyor bana böyle mesajlarınızhiç sıkma canını hepimiz aynıyız kötü bi haber duyunca hem üzülüp hem evhamlanıyoruz ama hayatın gerçekleri. böyle durumlarda her gebelik farklıdır, sen sağlıklısın, bebeğin sağlıklı her şey yolunda diye telkin ediyorum kendimi, beni rahatlatıyor bu yöntem. bi de pozitif doğum hikayeleri okuyorum, izliyorum. hem kafam dağılıyor hem mutlu oluyorum o günleri düşünerek. olumsuz şeylerden olabildiğince uzak kalmaya çalış :) kontrolde de göreceksin her şey yolunda
Bende bir ara kullandım canım aynı sefayı çok yaglı yapıya sahip onu sadece gece yatarken kullanıyordum sabah kalkınca yumuşacık oluyordu gün içinde kullanamıyorum nereye dokunsam yaglı oluyorBenim de egzamalarım var elimde saç diplerimdeaynı sefa kremi kullandım çok iyi geldi bana canım eğer bulabilirsen öneririm
Aslında çok kullanmadım canım ama hormonlar yüzünden de oluyormuşTuzlu su ile çok haşır beşir olduysan atak yaptırmıştır zaten egzama hava değişimine de gelmiyor bi git bakalım eczanede hangisi varsa al canım
Evet canım malesef yağlı ama benim egzamaya bi tek o iyi gelmişti, diğer arkadaşlarımız da önerilerde bulunmuş yağsız olanlardan bakarsın rahatsız etmez en azından inşallah geçer en kısa zamandaBende bir ara kullandım canım aynı sefayı çok yaglı yapıya sahip onu sadece gece yatarken kullanıyordum sabah kalkınca yumuşacık oluyordu gün içinde kullanamıyorum nereye dokunsam yaglı oluyor
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bugün ben de yazdım benzer bişeyi. Kötü bişey var gibi hissediyorum dedim. İnsan burada okudukça kötü bişey olduğuna kendini ikna ediyor gerçekten. Hepimizin psikolojisi aynı. Bebeğinin iyi olmasına çok sevindim ben de artık bi görsem nasıl mutlu olacağım. Hep güzel haberler alalım ve birlikte mutlu olalım inşallahSellam kızlarbir iki gun kk detoksu yaptım. Bebisi aşırı merak ettiğimden bugun zeynep kamile geldim cok şükür iyi büyümüşş dr kalbi atiyo dinletmek zararli dedi ısrar ettim 2 haftadir gitmedim merak ettigimden geldim dedim sagolsun dinletti. Sanirim annelik yükleniyor aşırı stresliydim.
Aslinda su konu canimi sıkıyor ama kimseye şöyle yap böyle yap demek istemiyorum. Cok özür dileyerek soylemek istiyorum ister kızın ister hak verin lutfen bir kaybınız olursa sebebini soylemeyin . En ufak bilgi bile bizi cok etkiliyo. Yani kimseye yaziyor diye kızmıyorum asla buna hakkim yok. Zaten yazanlar da kotu niyetle degil o üzüntüsünü paylasiyo. Bu yazimi kim goruyosa lutfen hicbir hamile grubuna üzücü tecrubeleri yazmayin.
Ben kac gündür oyle strese girmisim ki resmen kendimi ikna ettim kötü bisey olduğuna. Elimden gelmeden.
Neyse umarim kimse beni yanlis anlamaz . Bu grupta bilgi almak icin bazi konularda bilgisi olmayanlara destek olmak ve birbirimize sanal arkadaşlık yapmak icin varim. Yazilan herseyi atlamadan okumaya çalışıyorum cevaps8z kalan varsa bilgim de varsa yaziyorum. Kimsenin bnim yasadigim korkuyu yasamasini istemem.
Umarim herkes iyidir mutludur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?