2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar ben burda kendimi çok iyi hissediyorum. Henüz ailelerimize bile söylemedik bebişi. O yüzden burda sizinle konuşmak dertleşmek gülüşmek bazen başkasının derdine ortak olmak bana çok iyi geliyor. Ama son zamanlarda bişey yazmaya korkar oldum diken üstünde gibi hissediyorum bu olumsuz bişey yazmayalım muhabbetinden. Tabiki dikkat edelim sözlerimize, bir şeyi anlatmanın bin türlü yolu vardır ama buluttan da nem kapmayalım herkes gönlünce dertleşebilsin..

Kesinlikle öyle her şey çok güzel olacak inşallah benim de bi kaybım var çok iyi anlıyorum seni
Sen nerdesin baş ağrını bana satıp gittin
Canım olumsuzdan kasıt burada dertlerimizi paylaşmamak değil ki tabi ki başım ağrıdı, tansiyonum düştü, bugün kendimi psikolojik olarak iyi hissetmiyorum vs. Paylaşımlar olacak. Bizim tepki gösterdiğimiz nokta örneğin, belirtilerim azaldı diyen bi anne adayına birinin kalkıp canım benim de öyle oldu 1 hafta sonra bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim gibi söylemler ya da belirtin varsa hamileliğin sağlıklıdır yoksa sağlıksızdır gibi söylemler. Yani birbirimize korku verecek cümlelerden kaçınalım diyoruz biz çünkü bunlar bilinçsizce ve acımasızca yapılan yorumlar hiç birimiz bu psikolojiyi üstlenmek zorunda değiliz zaten yeterince zor bi dönemden geçerken

Aslında aynı şeyi söylüyoruz. Tabiki de ben de belirtisi olmayan biri olarak burda birinin öyle bişey söylemesini istemem çok kafama takarım kesinlikle. Ama bu durumun biraz yanlış anlaşıldığını farkettim yani normal olması gereken bi konuşmaya bile tepki verilebiliyor. Ben bundan bahsediyorum canım anlatabilmişimdir umarım kendimi

Kıslar hamile kalmadan önce egzamam vardı bir ara geçti gibi oldu 2 haftadır egzamam çok kötü oldu kortizonlu kremde kullanamıyorum cildiyeyede randevu bulamıyorum.ellerim çok kötü oldu
Canım trukid in çocuklar için bi kremi var egzama kuruluk için çok başarılı bi kremmiş içeriği bebeklere uygun olduğu için onu alıp kullanabilirsin

Kıslar hamile kalmadan önce egzamam vardı bir ara geçti gibi oldu 2 haftadır egzamam çok kötü oldu kortizonlu kremde kullanamıyorum cildiyeyede randevu bulamıyorum.ellerim çok kötü oldu
Benim de egzamalarım var elimde saç diplerimde aynı sefa kremi kullandım çok iyi geldi bana canım eğer bulabilirsen öneririm

Canım yaaa seninde mi başladı baş agrılarınnizmire geldim bende 2 gün oldu çok giremedim siteyede valla sohbetiniz muhabbetinizi özledim

@Daydream_ bu arada nasıl hissettin yaaa nasıl ayırt ediliyor ben de heyecanla bekliyorum
Onun çok farklı bir hissi var. Deneyimlemeyene anlatmak zor biraz tarif etmeye çalışayım, gaz sancısı mide guruldaması felan değil böyle özellikle takla attığında çok farklı bir his oluyor sanki denizde su altında takla atmışsın da için karışmış gibi tekme atınca zaten anlıyorsun yani tekme attığını hafif baskılar hissediyorsun. Büyüdüğünde sağlam tekme atınca cidden canın acıyor orası ayrı tabi

Canım trukid in çocuklar için bi kremi var egzama kuruluk için çok başarılı bi kremmiş içeriği bebeklere uygun olduğu için onu alıp kullanabilirsin
Birazdan çıkıp bakayım canım eczaneden bu kreme izmirin havasından mı suyundan mı bilemedim daha çok kötü oldu

Ayyy çok heyecanlı ya hemen hissedelim

Birazdan çıkıp bakayım canım eczaneden bu kreme izmirin havasından mı suyundan mı bilemedim daha çok kötü oldu

Eczaneye söylerim canım hangisi hemen geçircekse o kremi alıyım ay sagollasın canım ya birazdan düşüyorum eczane yollarına
Tuzlu su ile çok haşır beşir olduysan atak yaptırmıştır zaten egzama hava değişimine de gelmiyor bi git bakalım eczanede hangisi varsa al canım

Çok teşekkür ederim kuzucum çok iyi geliyor bana böyle mesajlarınız inşallah birbirimize güzel haberler veririz hep

Benim de egzamalarım var elimde saç diplerimde aynı sefa kremi kullandım çok iyi geldi bana canım eğer bulabilirsen öneririm
Bende bir ara kullandım canım aynı sefayı çok yaglı yapıya sahip onu sadece gece yatarken kullanıyordum sabah kalkınca yumuşacık oluyordu gün içinde kullanamıyorum nereye dokunsam yaglı oluyor

Bende bir ara kullandım canım aynı sefayı çok yaglı yapıya sahip onu sadece gece yatarken kullanıyordum sabah kalkınca yumuşacık oluyordu gün içinde kullanamıyorum nereye dokunsam yaglı oluyor
Evet canım malesef yağlı ama benim egzamaya bi tek o iyi gelmişti, diğer arkadaşlarımız da önerilerde bulunmuş yağsız olanlardan bakarsın rahatsız etmez en azından inşallah geçer en kısa zamanda

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bugün ben de yazdım benzer bişeyi. Kötü bişey var gibi hissediyorum dedim. İnsan burada okudukça kötü bişey olduğuna kendini ikna ediyor gerçekten. Hepimizin psikolojisi aynı. Bebeğinin iyi olmasına çok sevindim ben de artık bi görsem nasıl mutlu olacağım. Hep güzel haberler alalım ve birlikte mutlu olalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…