• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Sellam kızlar 🥰 bir iki gun kk detoksu yaptım. Bebisi aşırı merak ettiğimden bugun zeynep kamile geldim cok şükür iyi büyümüşş 🥰 dr kalbi atiyo dinletmek zararli dedi ısrar ettim 2 haftadir gitmedim merak ettigimden geldim dedim sagolsun dinletti. Sanirim annelik yükleniyor aşırı stresliydim.
Aslinda su konu canimi sıkıyor ama kimseye şöyle yap böyle yap demek istemiyorum. Cok özür dileyerek soylemek istiyorum ister kızın ister hak verin lutfen bir kaybınız olursa sebebini soylemeyin . En ufak bilgi bile bizi cok etkiliyo. Yani kimseye yaziyor diye kızmıyorum asla buna hakkim yok. Zaten yazanlar da kotu niyetle degil o üzüntüsünü paylasiyo. Bu yazimi kim goruyosa lutfen hicbir hamile grubuna üzücü tecrubeleri yazmayin.
Ben kac gündür oyle strese girmisim ki resmen kendimi ikna ettim kötü bisey olduğuna. Elimden gelmeden.
Neyse umarim kimse beni yanlis anlamaz . Bu grupta bilgi almak icin bazi konularda bilgisi olmayanlara destek olmak ve birbirimize sanal arkadaşlık yapmak icin varim. Yazilan herseyi atlamadan okumaya çalışıyorum cevaps8z kalan varsa bilgim de varsa yaziyorum. Kimsenin bnim yasadigim korkuyu yasamasini istemem.
Umarim herkes iyidir mutludur. 🍀🤍

Merhaba. Hangi marka probiyotik yazdı acaba?
20220822_110855.jpg

Bunu yazdı canım günde 1 tane .

Maalesef öyle yemek konusunda kendimi çok zorluyorum. Belki şimdilik midem tutmuyor ilerde yerim inşallah
Yiyemiyorsan kendini zorlama canım tabikide bu daha kötü. Ama ne bileyim mesela yumurtayı çorbanın terbiyesinde, kek içinde felan da tüketemiyor musunuz?

Sellam kızlar 🥰 bir iki gun kk detoksu yaptım. Bebisi aşırı merak ettiğimden bugun zeynep kamile geldim cok şükür iyi büyümüşş 🥰 dr kalbi atiyo dinletmek zararli dedi ısrar ettim 2 haftadir gitmedim merak ettigimden geldim dedim sagolsun dinletti. Sanirim annelik yükleniyor aşırı stresliydim.
Aslinda su konu canimi sıkıyor ama kimseye şöyle yap böyle yap demek istemiyorum. Cok özür dileyerek soylemek istiyorum ister kızın ister hak verin lutfen bir kaybınız olursa sebebini soylemeyin . En ufak bilgi bile bizi cok etkiliyo. Yani kimseye yaziyor diye kızmıyorum asla buna hakkim yok. Zaten yazanlar da kotu niyetle degil o üzüntüsünü paylasiyo. Bu yazimi kim goruyosa lutfen hicbir hamile grubuna üzücü tecrubeleri yazmayin.
Ben kac gündür oyle strese girmisim ki resmen kendimi ikna ettim kötü bisey olduğuna. Elimden gelmeden.
Neyse umarim kimse beni yanlis anlamaz . Bu grupta bilgi almak icin bazi konularda bilgisi olmayanlara destek olmak ve birbirimize sanal arkadaşlık yapmak icin varim. Yazilan herseyi atlamadan okumaya çalışıyorum cevaps8z kalan varsa bilgim de varsa yaziyorum. Kimsenin bnim yasadigim korkuyu yasamasini istemem.
canım kaybı olanların hiç biri sebebini bilmiyor ki zaten, kötü bir durumda da haber veriyorlar ben bu arkadaşlarımızdan bizi kötü etkileyecek bi cümle görmedim aslında bugüne dek sadece kaybettiklerini ve iyi dileklerini bildirdiler. biz hassas bi dönemde olduğumuz için etkileniyoruz sadece. aklımızdan çıkarmamamız gereken tek şey her hamileliğin kendine özel olduğu, aşırı derecede empati kurmamız bizi paniğe sevk ediyor. bak bebeğin iyiymiş çok şükür. doğal seleksiyon içinde malesef bu tarz kayıplar oluyor dünyanın her yerinde, bizim kendi hamileliğimize odaklanmamız gerekiyor.

Son düzenleme:
Ne yaparsan yap oluyor o çatlak heralde vazelin falan sürerim o da nemlendirsin diye oyle markalar falan varya çatlak olmuyor falan diye ilkinde kullandım bi ise yaramadı sal gitsin ☺☺☺🥰
Ben de sadece benek yağı kullandım onu da duştan duşa tek bir çatlağım bile olmadı hemde 30 kg almıştım kızımda. Dünya ya kadar çatlak kremleri var hepsi tırt ablam neler kullandı 2 ablamda kullandı çatladı ben de kullanmadım almadım sadece bebek yağı kullandım. İyi ki bebek yağı kullanmışım. Tavsiye ederim size de kızlar

Ben de sadece benek yağı kullandım onu da duştan duşa tek bir çatlağım bile olmadı hemde 30 kg almıştım kızımda. Dünya ya kadar çatlak kremleri var hepsi tırt ablam neler kullandı 2 ablamda kullandı çatladı ben de kullanmadım almadım sadece bebek yağı kullandım. İyi ki bebek yağı kullanmışım. Tavsiye ederim size de kızlar
maşallah 30 kiloya hiç çatlamamak valla harika :KK57: ben de bugün sipariş ediyorum hemen yağ, çatlamama duası enter :D

Benim ikiz kardeşlerim var, biri kiz biri erkek, onlara bakmak çoook zordu. Simdi buyuduler şükür. Ama iki çocuk o kadar zorken, 3 ve 5 i hayal bile edemiyorum. Gercekten her kadinin harcı değil.
Ben ekim gibi tüp bebeğe baslayacaktim. Şükür hamile kaldım🙏. Orada hemşireye konuştuğum şey, kaç tane döllenme olursa olsun ama "Tek embriyo" koydurmak istediğimdi😅
Benim de ikiz kardeşim var 2 tane ablam 1 de erkek kardeşim var. Annem hep der en çok ikizlerde rahattım diye diğerlerinde çok yoruluyordum ama ikizler hep usluydu bebekken akşam 9 fa yatırırdım sabah 7 ye kadar hiç uyanmazlardı diyor🤣 demek ki bütün ikizler zor değil değişiyor. :))) ama 3 üz ve 5 izler için aynı şeyi söyleyemem :))

selam canım herşeyin yolunda olmasına sevindim, inşallah saglıkla kucagınıza alırsınız.
endişeni korkularını hepimiz anlıyoruz, tüm hamişler aynı yollardan geçiyor.
buraya kaybını bildiren arkadaslar, aramızdaki arkadaslıga istinaden durumlarını bildiriyorlar, asla detay vermiyorlar biz sormadıgımız takdirde. düşünsene sessiz sedasız gruptan gitmiş haber bile vermemiş, bu da cok yanlıs, iyi niyetle yapılmıs olsa da. yani buraya yazabilmek de konu ne olursa olsun herkesin hakkı diye düşünüyorum, kimseden böyle birşey talep edemeyiz, bence bu cok kırıcı. kişisel olarak cok etkileniyorsak buraya girmeyebiliriz, zaman zaman ben de uzaklasıyorum iyi geliyor, birşeyi sürekli olarak düşünmek hamilelik de olsa, endişelenmek de psikolojik olarak cok yorucu cünkü.
bir de burası olmasa da haber okuyoruz ya da bir yakınımızdan kötü haber alıyoruz ondan da etkilenebiliyoruz, bunlar hayatın gercekleri, bunu kabullenmemiz gerekiyor.
bu iş biraz kafada bitiyor, çok hassassan belki de kendine olumlu telkinlerde bulunabilirsin, pozitif düşünme üzerine kitaplar okuyabilir youtube videoları izleyebilirsin, meditasyon yoga yapabilirsin.
Allah hepimize yavrularımıza saglıkla kavusmayı nasip etsin :KK200:

Benim de ikiz kardeşim var 2 tane ablam 1 de erkek kardeşim var. Annem hep der en çok ikizlerde rahattım diye diğerlerinde çok yoruluyordum ama ikizler hep usluydu bebekken akşam 9 fa yatırırdım sabah 7 ye kadar hiç uyanmazlardı diyor🤣 demek ki bütün ikizler zor değil değişiyor. :))) ama 3 üz ve 5 izler için aynı şeyi söyleyemem :))
Anneniz şanslıymiş🥰 bizimkilerin biri uyurdu diğeri uyanirdi🙈 sanki çocuklarda alarm takili gibi 🤣

maşallah 30 kiloya hiç çatlamamak valla harika :KK57: ben de bugün sipariş ediyorum hemen yağ, çatlamama duası enter :KK70:
Bende şimdiden başladım bebek yağına. Bana doktorum o zaman kremlere dünya kadar para verme çatlatacak olan çatlar ne yaparsan yap önemli olan vücudunu nemli tutmak bebek yağıda kremlerin hepsinden daha nemli tutuyor adı üstünde yağ kız demişti espirili bir şekilde bende alıp başlamıştım. Gerçekten de öyle ama hiç çatlağım yok. İnşalalh bunda da olmaz ben önlemimi alayım da yine 😁

Bende şimdiden başladım bebek yağına. Bana doktorum o zaman kremlere dünya kadar para verme çatlatacak olan çatlar ne yaparsan yap önemli olan vücudunu nemli tutmak bebek yağıda kremlerin hepsinden daha nemli tutuyor adı üstünde yağ kız demişti espirili bir şekilde bende alıp başlamıştım. Gerçekten de öyle ama hiç çatlağım yok. İnşalalh bunda da olmaz ben önlemimi alayım da yine 😁
evettt ben de yağların daha etkili olduğuna inanıyorum o yüzden krem hiç bakmadım bile

Canım normal marketlerden satılan bebek yağı mı

:nazar:Hayırlı geceler arkadaşlar… 😌 🌸
Benim ilk hamileliğim 7. haftada düşük olmuştu, şimdiki hamileliğim şükürler olsun ki güzel devam ediyor. Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin, hayırlı evlatlar olsunlar. 🤲🏻

Cinsiyet tahminlerinizi yazar mısınız? (Vajinal ultrason, 11+5)
Eki Görüntüle 3117040
Ay masallah 🥰🧿 Vallahi bu sefer anlamadım ben. Tahminim yok.. Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah 💞
Oyle düşünme canim ya, hamilelik uzun bir maraton daha baştan hemen böyle havlu atma modunu düşürme, biz güçlü anneleriz :) insan etkileniyor tabi ben de cok korkuyorum ama kötü birsey olacak diye düşünmüyorum, guzel hayal ediyorum boyle ultrasonda göreceğim kıpır kıpır.
Ben gecen cuma kahvaltıdan sonra karnımda minik bir pıt hissettim :) daha çok erken biliyorum ama bağırsak hareketi olmadığından eminim tam kasiklarimin ortasındaydi okadar muhteşem bir his ki, yakinda sen de hissedeceksin. Bunları hayal et, çocuğunun odasını hazırlıyorsun hastaneden eve geliyorsunuz o minik can i sarıp sarmalıyorsun çıplak tenine temas ettiriyorsun emziriyorsun bunları düşün. Hersey iyi olacak 😘
Aaa hissettin mii😍 Oy maşallah ya🥰🧿 Senin 12 hafta olmuş ama olabilir belki de.. ilk gebelik de değil ya, daha erken hissedilebilirmis.
çok geçmiş olsun benimde dün gece iç çamaşırımda kahverengi akıntı vardı ödüm koptu ilk defa oluyor cuma günüydü randevum aradım doktorumu 4te gidecem :KK42: o kadar çok korkuyorum ki
Saol canım sana da geçmiş olsun. Kahverengi ise endişelenme lütfen.. Doktorum kahverengi olunca sorun yok diyor. Yine de tabi için rahat etsin, git. Eminim bir sorun yoktur Allah'ın izniyle 🙏🏻

annen birinin hayır duasını almış bence :D :D

Kızlar, foto çok bulanık kötü dedim, ki gerçekten öyle 😁, ama orada nub mu var? Dikkatli dikkatli bakınca kız gibi geldi sanki ya 🙈 O nub mu sizce? Gerçi daha tam 9 haftalık ama.. 10 falan olsa belki daha iyi anlaşılırdı. Nub olmayadabilir tabi.Eki Görüntüle 3117160
Valla ben de kıza benzettim :) bi daha ki kontrolün kaçıncı haftada ?

Yaa bu tükürük olayı bende tek sanıyordum acayip oluyor bendede diyer hamileliklerimdede vardı posetle arkadaş oldum resmen bitmiyor ya okadar nereden geliyor anlamış değilim geldikçe öğürüyorum ilaçlar fayda etmedi ddr um çok nadir gebelerde oluyor dedi 14. Haftada geçiyormuş genelde gecmeyenler doğuma kadar sürüyor dedi 😞
Aynılarını yaşıyorum canım bebim doktorumda ilaçlar bazı gebelerde fayda etmiyor 14.haftada düzelir dedi. Bilmiyorum sanki hep böyle sürecek gibi. Tükürük balgam sürekli midem bulanıyor evden dışarıya çıkmıyorum nasıl bu kadar yoğun oluyor anlamıyorum. Gerçekten çok sinir bozucu 13.haftadayım 14 e kadar geçeceğini hiç sanmıyorum nedense 🥹

Kuzum ya inşallah biran önce gecerde rahatlariz insan sevinemiyir bile benmde kolum mosmor oldu su gibi geçsin bu günler de bizde istediğimiz gibi yeriz gezeriz her anın tadını çıkarırız bunlar son demler birden kesilecek ben eminim
Biz seninle bulantı konusunda sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz canım. Gerçekten yaşayan bilir. İnşallah geçer dua ediyorum her gün bşr an önce bitsin bulantılarımız bizde artık hamileliğin tadını çıkartmaya başlayalım mutlu ve enerjik uyuyup uyanalım istiyorum

Back