normalde 17.haftadan sonra hissedilirmiş ben ilkinde 19 haftalıkken hissetmiştim, ya boyle bebiş karnında sanki kaydıraktan kayıyor gibi
kuzum dedigin gibi biraz belirsiz olsa da kıza benziyor gibi. bir sonraki fotosunda umarım daha net cıkar. 10 haftalıkken pozisyonu da düzgünse yine yorumlarız :)Kızlar, foto çok bulanık kötü dedim, ki gerçekten öyle, ama orada nub mu var? Dikkatli dikkatli bakınca kız gibi geldi sanki ya O nub mu sizce? Gerçi daha tam 9 haftalık ama.. 10 falan olsa belki daha iyi anlaşılırdı. Nub olmayadabilir tabi.Eki Görüntüle 3117160
oyyy yerim çok minnoş yaaanormalde 17.haftadan sonra hissedilirmiş ben ilkinde 19 haftalıkken hissetmiştim, ya boyle bebiş karnında sanki kaydıraktan kayıyor gibibirşey kıpırdanıyor çok tatlı bir his. gecen haftaki cok hafifti, suan boyu 4-5 cm civarı, ya komple başasagı dondu oyle hissettim, normalde bu haftalarda hissedilmez cunku, öyle denk geldi herhalde :)
işte umarım tehlikeli dönemleri, belirtilerin zorluklarını filan hepimiz biran once atlatalım, böyle güzel şeyleri bol bol konusacagız, komik ultrason fotoları paylasacagız :)
6.haftamda verdi doktor ona rağmen pik yaptı canım daha ağır bir bulantı ilacı verdi zofer o bike fayda etmedi 13.haftadayım hala bulantılar devama diyor bıraktım almayı içtim fayda görmedim ama faydasını görseydim mutlaka devam ederdim. 2 aydır yatalak gibiyim seruml besleniyorum. Allah yardımcın olsun canım. Bulantım varsa kullan bence. Çünkü zamanla psikolojik olarak ta çöküyorsun bulantılar yüzündenHerkese iyi akşamlar. Prilam dr kullananlar ne zamandir kullaniyorsunuz? Benim ikinci haftam olacak. Kullanmasam yasayamiyorum. Kullansam vicdan yapıyorum. Bu bulantılar ne zaman geçecek
hormonlarımız bizi bi tık daha fazla paniğe sürüklüyor sabret az kaldı şu 1. trimester bi bitsin daha rahat olucaz hayırlısı ileBn son haberden sonra kendimi cok kotu hissettim ayni haftalarda oldugumuz için. Snde dogru diyosun ama iste ne yaptiysam soz geciremedim kendime ..
Evet canım sana katılıyorum bu konuda burda sadece iyi tecrübelerimizi değil kötü tecrübelerimizi de paylaşıyoruz. İlerleyen zamanlarda bu konuyla ilgili arama yapanlar özelden yazıp detay isteyebiliyor mesela benim çoklu düşlülerimin sebebi yoktu yazdım çoklu düşük yaşayan bazı kişiler bana özelden yazdı kullandığım bitkisel ilaçları şuan nasıl gebe kaldım hangi yolları denedim tecrübelerimizden faydalanmak istiyorlar doğal olarak zaten topiğin amacı da bu. Dediğin gibi her gebelik kendine özeldir bak ben 6 düşük yaPtım yaşadığım halde artık panik yapmıyorum tedirgin değilim bu diğerlerinden farklı diyorum. Her gebeliğim aynı olacak değil ya. Hormonlardan dolayı olsa gerek bazılarımız inanılmaz derecede etkileniyor bilinç altına yerleşiyor. Zaten hamilelikte bir çok gebenin kabuslar görmesi de hormonlarla alakalıymış. Şimdi buraya derdinizi yazmayın dersek insnaalrı kırmış oluruz. Onlar iyi şeyleri paylaştıkları gibi kötüyü de paylaşıyorlar. Belki de onu en iyi anlayan biz olabiliriz diye düşündükleri içindir. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Hepimiz inşallah sağ Salim kucağımıza alırız evlatlarımızı kötü tecrübelerde geride kalmış olurcanım kaybı olanların hiç biri sebebini bilmiyor ki zaten, kötü bir durumda da haber veriyorlar ben bu arkadaşlarımızdan bizi kötü etkileyecek bi cümle görmedim aslında bugüne dek sadece kaybettiklerini ve iyi dileklerini bildirdiler. biz hassas bi dönemde olduğumuz için etkileniyoruz sadece. aklımızdan çıkarmamamız gereken tek şey her hamileliğin kendine özel olduğu, aşırı derecede empati kurmamız bizi paniğe sevk ediyor. bak bebeğin iyiymiş çok şükür. doğal seleksiyon içinde malesef bu tarz kayıplar oluyor dünyanın her yerinde, bizim kendi hamileliğimize odaklanmamız gerekiyor.
evet iyi niyetle olduğu sürece ben de paylaşılması taraftarıyım, dese ki bebeğin kalbi durmuş 1 gün önce ağır kaldırmıştım ondan oldu ya da belirtim yoktu ondan oldu o zaman derim neden panik yaptırıyorsun insanları ama zaten erken dönem kayıpların çoğunda sebep belli olmuyor kaybeden de bilmiyor sebebini. allah herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah, korktuklarımız bizden uzak olsun dua etmekten başka çaremiz yokEvet canım sana katılıyorum bu konuda burda sadece iyi tecrübelerimizi değil kötü tecrübelerimizi de paylaşıyoruz. İlerleyen zamanlarda bu konuyla ilgili arama yapanlar özelden yazıp detay isteyebiliyor mesela benim çoklu düşlülerimin sebebi yoktu yazdım çoklu düşük yaşayan bazı kişiler bana özelden yazdı kullandığım bitkisel ilaçları şuan nasıl gebe kaldım hangi yolları denedim tecrübelerimizden faydalanmak istiyorlar doğal olarak zaten topiğin amacı da bu. Dediğin gibi her gebelik kendine özeldir bak ben 6 düşük yaPtım yaşadığım halde artık panik yapmıyorum tedirgin değilim bu diğerlerinden farklı diyorum. Her gebeliğim aynı olacak değil ya. Hormonlardan dolayı olsa gerek bazılarımız inanılmaz derecede etkileniyor bilinç altına yerleşiyor. Zaten hamilelikte bir çok gebenin kabuslar görmesi de hormonlarla alakalıymış. Şimdi buraya derdinizi yazmayın dersek insnaalrı kırmış oluruz. Onlar iyi şeyleri paylaştıkları gibi kötüyü de paylaşıyorlar. Belki de onu en iyi anlayan biz olabiliriz diye düşündükleri içindir. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Hepimiz inşallah sağ Salim kucağımıza alırız evlatlarımızı kötü tecrübelerde geride kalmış olur
Yazık yaa kadın neler çekmiştir kim bilir:))) o yüzden tek bebek ideal benim de beta değerim çok yüksek çıktı ikiz gebelik olabilir dediler o an beynimden vurulmuşa döndüm tabi eşim bayram etti ona kalsa 3/4 tane olsunAnneniz şanslıymişbizimkilerin biri uyurdu diğeri uyanirdi sanki çocuklarda alarm takili gibi
Cidden mi valla denerim nolcak sanki tesekkur ederim umarım bende de ise yarar ilkinde biraz catlagim varBen de sadece benek yağı kullandım onu da duştan duşa tek bir çatlağım bile olmadı hemde 30 kg almıştım kızımda. Dünya ya kadar çatlak kremleri var hepsi tırt ablam neler kullandı 2 ablamda kullandı çatladı ben de kullanmadım almadım sadece bebek yağı kullandım. İyi ki bebek yağı kullanmışım. Tavsiye ederim size de kızlar
Evet canım hatta atıyorum bu ikisini de kullandım canım hatta son ayımda da dalin bebek yağı kullanmıştımCanım normal marketlerden satılan bebek yağı mı
Eveeet olabilirDeryass Canım senin tahmini doğum 6 Nisan gösteriyor, belki mart annesi olursun sende seni bizim listeye alalım mı
Yok Allah dağına göre kar vermiş 1,5 yaşında da ablam vardı o da terörist gibiymişannen birinin hayır duasını almış bence
İki kez bebeğini kaybetmiş biri olarak bazı bebek kayıplarının sebebi yok gerçekten.Doktor uyum sağlayamayanlar kaybedilir demişti,bende kısmeti bu kadar demek diye düşünüp kendimi teselli etmiştim.Kayıp yaşayan bir anne sanmıyorum ki kötü bir niyetle buraya yazsın,zaten ciddi bir acı söz konusu oluyor öylesi durumlarda.Şu an tekrar gebeyim tüm olumsuzlukları bilerek ama yine de inanılmaz bir umutla bekliyorum.Her şeyden çok bu hamilelik sürecinin sağlıklı bir şekilde devam etmesini istiyorum ama yine de her şey takdiri ilahievet iyi niyetle olduğu sürece ben de paylaşılması taraftarıyım, dese ki bebeğin kalbi durmuş 1 gün önce ağır kaldırmıştım ondan oldu ya da belirtim yoktu ondan oldu o zaman derim neden panik yaptırıyorsun insanları ama zaten erken dönem kayıpların çoğunda sebep belli olmuyor kaybeden de bilmiyor sebebini. allah herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah, korktuklarımız bizden uzak olsun dua etmekten başka çaremiz yok
Amin canım inşallahevet iyi niyetle olduğu sürece ben de paylaşılması taraftarıyım, dese ki bebeğin kalbi durmuş 1 gün önce ağır kaldırmıştım ondan oldu ya da belirtim yoktu ondan oldu o zaman derim neden panik yaptırıyorsun insanları ama zaten erken dönem kayıpların çoğunda sebep belli olmuyor kaybeden de bilmiyor sebebini. allah herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah, korktuklarımız bizden uzak olsun dua etmekten başka çaremiz yok
Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah canımİki kez bebeğini kaybetmiş biri olarak bazı bebek kayıplarının sebebi yok gerçekten.Doktor uyum sağlayamayanlar kaybedilir demişti,bende kısmeti bu kadar demek diye düşünüp kendimi teselli etmiştim.Kayıp yaşayan bir anne sanmıyorum ki kötü bir niyetle buraya yazsın,zaten ciddi bir acı söz konusu oluyor öylesi durumlarda.Şu an tekrar gebeyim tüm olumsuzlukları bilerek ama yine de inanılmaz bir umutla bekliyorum.Her şeyden çok bu hamilelik sürecinin sağlıklı bir şekilde devam etmesini istiyorum ama yine de her şey takdiri ilahi
Demekte fayda var belki size de iyi gelir canım pahalı bişey de değil zaten bence al dene aklımda istediğin krem varsa ikisini birde bulanabilirsin canım. İnşalalh siz de faydasını görürsünüz canımCidden mi valla denerim nolcak sanki tesekkur ederim umarım bende de ise yarar ilkinde biraz catlagim var
Allah dağına göre kar verirmişYazık yaa kadın neler çekmiştir kim bilir:))) o yüzden tek bebek ideal benim de beta değerim çok yüksek çıktı ikiz gebelik olabilir dediler o an beynimden vurulmuşa döndüm tabi eşim bayram etti ona kalsa 3/4 tane olsunilk muayenede yel mi çift mi hocam dedim adama gülmeye başladı rabbim isteyene versin ikiz üçüz beşiz ama ben gerçekten bakamazdım ikiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?