2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bunlar hiç çalismadigim yerden konular ama gonderdigin nub teorisine göre Orantılar %95 ihtimalle kiz gibi direk kiza uyumlu.
Allahim gönlüne gore verdi cinsiyetini öğrenmek cok heyecanlı.
Benim eşim cok sabirsiz. Ayşe keşke 3 aylıkken soyleseydin bana diyor bunu beklemek cok zor hep sürekli aklimda, onceden ultrason yokken bunu 9 ay bekleyen insanlari sabirlari icin tebrik ediyorum diyor

İnsallah kuzum sağlıklı olsunlar da işin eğlenceli kısmı cinsiyet tarafı insan ister istemez merak ediyor benim eşim de öyle her gün ne zaman öğrenicez ne zaman kesin belli olacak diye sorup duruyor

Saçın ne renk canım? Doktoruma sormadım ama Bence boyatmamalisin, saç rimelleri varmiş hamileler için. Gorunen yerlerine uyguluyorsunun o rahatsız eden goruntu gidiyor. Ama yikayinca geçiyor. Sanirim Eczaneden bulabilirsin.

Kızlar inanamayacaksınız ama 5 iz hamileyim tabi çok fazla riskli bir gebelik doktor bir kactanesini sonlandirmamiz gerek dedi çok uğraştık fakat malesef
Maşallah canm sık duyduğumuz bişey değil oyuzden sormadan gecemicem tedavi işlemi oldu dogalmi rabbim hakkınızda hayırlısıni versin

Adresini bilseydim direk hediye gonderecektim bunu da en dibine ugulamadan yapmalisin

Valla çok kötü bi durum Allah yardımcın olsun canım
Ben de geceleri yanıma buzdolabı poşeti ya da kavanoz mu alsam diye düşünüyodum o kadar fenaydı offf aklıma gelince bile hala kötü oluyorum
Doktorun dediği gibi nadir görülüyomuş bu da bize denk geldi maalesef. Ben bu durumu azaltmak için sürekli az az bişeyler atıştırmaya çalıştım fındık ceviz kuruyemiş gibi şeyler neyse ki benim 4-5 gün sürdü geçti. Senin ki de çok sürmeden geçer inşaAllahh canım

Kuzum ya inşallah biran önce gecerde rahatlariz insan sevinemiyir bile benmde kolum mosmor oldu su gibi geçsin bu günler de bizde istediğimiz gibi yeriz gezeriz her anın tadını çıkarırız bunlar son demler birden kesilecek ben eminim

Bizim gelinde hamile kaldiktan 1 hafta sonra başladi tükürük olayı, ve onunla birlikte mide bulantısı, doğuma tükürük olayı bitmeden ve kusarak girdi, bu yüzden 2. Çocuğu asla istemiyor. Folik Asit hiç kullanmadi o, çünkü bulantisi 2_3 kat artiyordu. Vitamin v.s de kullanmadı sayılır çünkü mideye inince direk çikariyordu. Çok endişe etmistik gelin ve çocuk için, Çocuğu coook sağlıklı şükürler olsun simdi 1 yaşında.

Merhaba arkadaşlar canım acayıp çiğ köfte istiyor acaba zararı var mı. Araştırdım pek emin olamadım

Merhaba arkadaşlar canım acayıp çiğ köfte istiyor acaba zararı var mı. Araştırdım pek emin olamadım
Acili ve bol baharatlı yemememiz gerekiyor diye biliyorum. Ama çok canin çektiyse tabii bir parça yemelisin zaten.

Canim essence natural diye instagram dan aratabilirsin, ben çok arastirmistim kullanamadim ama içime sinmisti

Acili ve bol baharatlı yemememiz gerekiyor diye biliyorum. Ama çok canin çektiyse tabii bir parça yemelisin zaten.

Teşekkür ederim benim. şimdi eşim dürüm tarzı aldı bol baharatlı yarısınıda yedim sonra bir arkadaşlara sorayım dedim

Canm bende toplasan folik asiti bir ay kullanmisimdir gerçekten çok zor cekenlerin Allah yardımcısı olsun artık hamile olduğuma sevinemiyorum bile benm hep böyle zor geçiyor inşallah birden kesilir de rahatlarim biraz

Aminnn canm inşallah Ben boş dondurma kabı ayarladım bugün içine poşet taktım öyle kullanıyorum bide önceden fındık ceviz kürü uxum yiyordum artık onlarida yiyemiyorum akşamları daha çok artıyor bide bezdumm da artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…