2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çok teşekkür ederim iyi geldi mesajlarınız

PiaLeon tüm güzellikler seninle olsun kalbinden geçen her güzel şey yoluna çıksın inşallah inanıyorum ki yakın zamanda tekrar güzel haberlerini alacağız.
Çok çok teşekkür ederim inşallah sizlerde sağlıcakla kavuşun yavrularıniza inşallah

Kızlar inanamayacaksınız ama 5 iz hamileyim tabi çok fazla riskli bir gebelik doktor bir kactanesini sonlandirmamiz gerek dedi çok uğraştık fakat malesef
Tedavi ile mi hamile kalmıştınız, 5iz gerçekten risk teşkil ediyor peki kendiliğinden son bulma durumu var mıymış yoksa illa operasyon mu gerekiyor?

Erkek cikti kuzu
Bende eksi-tatli teorisi de tatli tarafinda isliyor.
Hayirlisi bakalim
Ben de merak edip yaptım yüzük testini
Yüzüğün ileri geri gitmesi ne demek canım ?
Ulukentteyim canım menemende
Canım izmir bana göre en en güzel ve yaşanacak şehir.
7 sene yaşadım, inşallah eşim emekli olunca tekrar gitmek isterim.

Yaa maşallahinşallah sağlıkla kucağına alırsın canım. Rahatladım bir nebze çok sağol
Canım belirtiler hep böyle ama yarın bakarsın bulanır. Ya da kasık ağrın olur bir anda o da kesilir.
İçini ferak tut ve olabildiğince kötüyü çağırma
Kızlar inanamayacaksınız ama 5 iz hamileyim tabi çok fazla riskli bir gebelik doktor bir kactanesini sonlandirmamiz gerek dedi çok uğraştık fakat malesef
En hayırlısı neyse o olsun sizin ve bebeklerin sağlığı için.

İleri geri gitmesi erkek demekmiş canım hayırlısı olsun hakkında
İzmir’e ben de bayılıyorum ama yazın havayla çok kavga ediyorum Balıkesir’in havasını çok özlüyorum. Annemin evi öyle güzel esiyordu nasıl ılık bir hava vardı. Hiç İzmir’e dönesim gelmedi. Bir kaç ay sonra İzmir’i daha çok seveceğim

Erkek canim
Benimki de ileri geri gitti

Erkek canim
Benimki de ileri geri gitti

Bir oğlum var
Bakalım bu da sağlıklı olsun inşallah

Kızlar merhaba
Benim hiç midem bulanmadi, hiç bir şeyden tiksinmedim, iştahım aynı, 1 kere bile istifra etmedim. Aş erme durumu yaşamadım..

Göğüs ağrım 6. Haftada başladı hala devam ediyor sadece bu beni biraz rahatlariyor.
Sizce neden hamilelik belirtilerim yok? Herşey yolundamidir?
Benim gibi olan var mi

Yani çoğu yerde okuduğum kadarıyla bu tamamen vücudun gebeliğe verdiği tepki ve tolere etme derecesiyle alakalı bişey. Bence ağrın ve kanaman olmadığı sürece için rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…