• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Olmadı olmadı hatta bende göğüs ağrısı bile yok düşün 😅 daha yeni yeni 3 4 gündür ara ara kasıklarım sancıyor o da rahim büyümeye başladığı için sende de olacak bir kaç haftaya korkma yani ben de başlarda evham yapıyordum ama doktor çok şanslısın daha ne istiyorsun keyfini çıkar diyince saldım 🙈 bu da bize senelerin ödülü olsun be 🥂💃
Sen ne kadar süre bekledin bebişin 🥰

Kızlar yazıklarınızı okuyamadım bugün bakamadım hiç kötüydüm. Hastanedeyim yine. 2 gündür tam pik yaptı gözümü açamıyorum kolumu kaldıramıyorum konuşamıyorum bile. Baş ağrısı da yapmaya başladı gerçekten iple çekiyorum geçeceği zamanı. Artık gülümsemek istiyorum. Birde cinsiyet partisi yapanların karnı burnunda hep ben karnımı içime çeksem dümdüz olacak. Hepsinindir kocaman karnı 3 aylık değil de 6/7 aylık gibiler :))) sizinde öyle mi oldu altınınız. Ben srt üstü yatınca dümdüz oluyor göbeğim. Bulantısı olanlar için dua edin Kızlar lütfen. Gerçekten çok zor bir şey. Rabbim kimseye vermesin. Herkes sağlıkla keyifle mutlulukla huzurla ilerlesin. Allah hepimizin yardımcısı olsun. 🥹

Eklentiler

• 8817686A-4A91-4465-A763-F0E682E34F7F.jpeg
    8817686A-4A91-4465-A763-F0E682E34F7F.jpeg
    78,1 KB · Görüntüleme: 67
Benim ilk hamileliğim öyleydi..
Oğlum oldu. Ama erkek bebeği olup bulantısı olan da var.
Anneme çeksem 9 ay kusarmışım.

Ben de bugün Instagram da bir sayfaya denk geldim. .
Dm den ultrason resmi atıp tahmin yapıyormuş..
Çoğu tutmus ama takipteyim 😃 ha bi de ücretsiz yardım ediyormuş.

Hayırla , sağlıkla gelsin inşallah kuzu
Hahah merak ettim su sayfayi söylesene atalım bizde

Kızlar yazıklarınızı okuyamadım bugün bakamadım hiç kötüydüm. Hastanedeyim yine. 2 gündür tam pik yaptı gözümü açamıyorum kolumu kaldıramıyorum konuşamıyorum bile. Baş ağrısı da yapmaya başladı gerçekten iple çekiyorum geçeceği zamanı. Artık gülümsemek istiyorum. Birde cinsiyet partisi yapanların karnı burnunda hep ben karnımı içime çeksem dümdüz olacak. Hepsinindir kocaman karnı 3 aylık değil de 6/7 aylık gibiler :))) sizinde öyle mi oldu altınınız. Ben srt üstü yatınca dümdüz oluyor göbeğim. Bulantısı olanlar için dua edin Kızlar lütfen. Gerçekten çok zor bir şey. Rabbim kimseye vermesin. Herkes sağlıkla keyifle mutlulukla huzurla ilerlesin. Allah hepimizin yardımcısı olsun. 🥹
Çok geçmiş olsun 🤦🏻‍♀️ serum iyi gelir inşallah. Benim de çok göbeğim yok normal seviyede hala, kilo alımı ile de ilgili biraz bence

Hakkında hayırlısı olsun canım bu konuda yorum yapmak çok zor. Tedaviyle mi oldu peki?
Evet tedaviyle oldu
Tedavi ile mi hamile kalmıştınız, 5iz gerçekten risk teşkil ediyor peki kendiliğinden son bulma durumu var mıymış yoksa illa operasyon mu gerekiyor?
Eğer 11 haftaya kadar kendiliginden sonlanmazsa onlar bir kaçtane sonlandırmak istiyor yoksa daha sonradan hepsinin hayatı riski oluyormuş

Biran önce geçer umarım bulantilariniz hamileliğin tadını cikartirsiniz sizlerde benimde karnım büyüdü baya saklanmiyor artik hamilelik

Geçmiş olsun canım umarım biran önce geçer 🙏🏽

Eğer 11 haftaya kadar kendiliginden sonlanmazsa onlar bir kaçtane sonlandırmak istiyor yoksa daha sonradan hepsinin hayatı riski oluyormuş
Allah yardımcın olsun, normalde 3 yumurta olunca bile iptal ediyorlar aslında tedaviyi, doktor da çok büyük bi riske girmiş şikayet etseniz ceza bile alır😐 böyle olunca da çok zor insan kıyamıyor kıyamasa diğer bebekler için riskli, umarım karar sana kalmadan doğal seleksiyonda hallolur 😔

Kizlar vücudunuza catlak olmamasi icin ne kullaniyorsunuz? Şimdiden kullanilmaya başlanmalı mi?
Benim ilk hamilelikte hiç çatlama olmadı.
Aklima geldikçe vazelin sürüyordum, dalinin vardı.
Şimdi gene aldım sürüyorum aklıma geldikçe ve en önemlisi kaşınmaya başlayınca sürün ama asla kaşımayın.
Genetik olduğunu sanmıyorum çünkü; annemin karnı harita gibi

Allah yardimcin olsun canim, umuyorum artik bunlar son cilelerindir😕🙏🏻🌸

Kizlar vücudunuza catlak olmamasi icin ne kullaniyorsunuz? Şimdiden kullanilmaya başlanmalı mi?
Canım ben de yarın sipariş vericem doğal içerikli bişiler baktım bu ikisinden birini alıcam ne kadar erken nemlendirmeye başlarsak o kadar iyi olur

Eklentiler

• Screenshot_20220821_201743_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_20220821_201743_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20220821_201702_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_20220821_201702_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 44
Benim ilk hamilelikte hiç çatlama olmadı.
Aklima geldikçe vazelin sürüyordum, dalinin vardı.
Şimdi gene aldım sürüyorum aklıma geldikçe ve en önemlisi kaşınmaya başlayınca sürün ama asla kaşımayın.
Genetik olduğunu sanmıyorum çünkü; annemin karnı harita gibi
Benimde annemde hiç yok ama ablam harita gibi🙂 Annem beyaz tenli, ablama esmer tenli diyebilirim. Ten rengiyle alakasi varmıdır bilmiyorum ama bende her kadın gibi hic çatlamak istemiyorum 🙈🙈

Back