• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bazı cinsiyet teorileri var kızlar? Onlar hakkında ne düşünüyorsunuz. Açıkçası ben çok merak ediyorum. Hemen öğrensemde alışverişe başlasam diye düşünüyorum. Hayırlısı inşallah. Ramz teorisi ve nub teorisi?

Yani çoğu yerde okuduğum kadarıyla bu tamamen vücudun gebeliğe verdiği tepki ve tolere etme derecesiyle alakalı bişey. Bence ağrın ve kanaman olmadığı sürece için rahat olsun.
Şükür ağrım da yok kanama yada lekelenmede hiç olmadı. Annemin ve ablamin hamilelikleri sürekli aşerme ve mide bulantilariyla geçti, bende hiç bir belirti yok. 1 gün bile olmadi, Bir yandan cok endişeliyim 🤦🏻‍♀️ inşallah hersey yolundadir.

Şükür ağrım da yok kanama yada lekelenmede hiç olmadı. Annemin ve ablamin hamilelikleri sürekli aşerme ve mide bulantilariyla geçti, bende hiç bir belirti yok. 1 gün bile olmadi, Bir yandan cok endişeliyim 🤦🏻‍♀️ inşallah hersey yolundadir.
En son ne zaman doktora gittin Ayşe. Veya gittin mi hiç?

Bence kendini aile üyelerin dahi olsa başka kişilerle karşılaştırıp moralini bozmana gerek yok. Sonuçta herkesin vücudu farklı. Emin ol mide bulantısı olunca AA iyi ki midem bulanıyor bebeğim sağlıklı diye düşünmüyorsun. Ben geçen gün açlıktan ağladım. O kadar ki bişey yiyemiyordum

Sadece ben daha önce 2 kere düşük yaptığım için Şuan çok stresliyim. 12. Haftadan sonra düşük ihtimali azalıyor diyorlar ya. Bir an önce şu haftaları atlatsamda rahat bir nefes alsam diye düşünüyorum.

Kızlar merhaba🥰
Benim hiç midem bulanmadi, hiç bir şeyden tiksinmedim, iştahım aynı, 1 kere bile istifra etmedim. Aş erme durumu yaşamadım..

Göğüs ağrım 6. Haftada başladı hala devam ediyor sadece bu beni biraz rahatlariyor.
Sizce neden hamilelik belirtilerim yok? Herşey yolundamidir?
Benim gibi olan var mi
Benim ilk gebeligimde ayni senin gibiydi hic midem dahi bulunmazdi cok rahattım erkek dediler o yuzden ve oğlum oldu hamd olsun saglikli.simdi de saglikla gelsin cinsiyet belli degil ama bunda midem feci hic kusmadim ama iştahsızlık midem ağzımda oyle yani merak etme sen rahat hamilelik geçireceksin İNSAALLAH

Kızlar merhaba🥰
Benim hiç midem bulanmadi, hiç bir şeyden tiksinmedim, iştahım aynı, 1 kere bile istifra etmedim. Aş erme durumu yaşamadım..

Göğüs ağrım 6. Haftada başladı hala devam ediyor sadece bu beni biraz rahatlariyor.
Benim gibi olan var mi
Benim çevremde de böyle gebelik yaşayanlar var vee çoookk şanslısınız❤️
Ben de bulantılarım,tiksinmelerim, koku hassasiyetim ne zaman geçer acaba diye gün sayıp ağlıyorum🤦🏻‍♀️
Bence bu durumun tadını çıkar kötü düşünüp moralini bozma ahhhh ahhh çok kıskandım seni şuan😄 yemek yiyeceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum😍

Maşallah 9. Haftaya gelmişsiniz kontrol ne zaman? Çok yüksek ihtimalle her şey normal ve yolunda 🥰🥰
2 doktora gidiyorum ben dogrumu yapıyorum bilmiyorum. Birine 29 ağustos diğeri 5 Eylül.
Doktoruma hala karar veremedim.
Benim ilk gebeligimde ayni senin gibiydi hic midem dahi bulunmazdi cok rahattım erkek dediler o yuzden ve oğlum oldu hamd olsun saglikli.simdi de saglikla gelsin cinsiyet belli degil ama bunda midem feci hic kusmadim ama iştahsızlık midem ağzımda oyle yani merak etme sen rahat hamilelik geçireceksin İNSAALLAH
😍ayni seyi yaşayan birinin yazmasi beni rahatlattı gerçekten. Belki erkektir benimde herkes erkek diyor, ama ben kız hissediyorum 😃 senin oğlun varmış umarım bu da sağlıcakla kiz gelir kucağına 🌹
Benim çevremde de böyle gebelik yaşayanlar var vee çoookk şanslısınız❤️
Ben de bulantılarım,tiksinmelerim, koku hassasiyetim ne zaman geçer acaba diye gün sayıp ağlıyorum🤦🏻‍♀️
Bence bu durumun tadını çıkar kötü düşünüp moralini bozma ahhhh ahhh çok kıskandım seni şuan😄 yemek yiyeceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum😍
Hahah kiskanilmak hoşuma gitti Mavi😃 mesjlarinizi okuyunca rahatladım gercekten sagolun.
Insallah çok kisa zamanda doya doya yemekler yersiniz 😇

Kız sen de mi izmirdesin ne çok İzmir var izmir buluşması şart oldu ilerleyen aylarda🙈 bu arada benim salladığım kız çıkmıştı Rheaa Rheaa bakalım değişmezse yüzük sallama in, teoriler out😅😅
Canım ya takip edemedim. Sen doktora gidecektin dün galiba. Ne oldu? Güzel di mi haberler?
Cuma kontrolüm var ve çok korkuyorum :/

Kızlar merhaba🥰

Benim gibi olan var mi
Ben 🙋🏻‍♀️ En şanslı gruptanız, keyfini çıkar kafaya takacak bi durum değil 🙃

Kızlar merhaba🥰

Benim gibi olan var mi
Benim ilk hamileliğim öyleydi..
Oğlum oldu. Ama erkek bebeği olup bulantısı olan da var.
Anneme çeksem 9 ay kusarmışım.
Bazı cinsiyet teorileri var kızlar? Onlar hakkında ne düşünüyorsunuz. Açıkçası ben çok merak ediyorum. Hemen öğrensemde alışverişe başlasam diye düşünüyorum. Hayırlısı inşallah. Ramz teorisi ve nub teorisi?
Ben de bugün Instagram da bir sayfaya denk geldim. .
Dm den ultrason resmi atıp tahmin yapıyormuş..
Çoğu tutmus ama takipteyim 😃 ha bi de ücretsiz yardım ediyormuş.
Hayırla , sağlıkla gelsin inşallah kuzu

Canım ya takip edemedim. Sen doktora gidecektin dün galiba. Ne oldu? Güzel di mi haberler?
Cuma kontrolüm var ve çok korkuyorum :/
Gittim gittim canım ikili tarama için ölçümler yapıldı, yeni ilaçlar verdi her şey çok yolunda görünüyor 🙏 cinsiyet tahmini bile yaptı dr. Kız yüksek ihtimalle dedi 🙈

Ben 🙋🏻‍♀️ En şanslı gruptanız, keyfini çıkar kafaya takacak bi durum değil 🙃
😍Ayy canım sende burdasin ❤❤ evet senin ilk zamanlarda hic bir belirtin yoktu, sonradan da hic olmadi mi? Yani ben belki ilerleyen haftalarda olur mu acaba diye düşünüyordum.
Şanslı çıktık diyorsun (yillarca bekleyince,hak ettiik mi ne)🌷😅

😍Ayy canım sende burdasin ❤❤ evet senin ilk zamanlarda hic bir belirtin yoktu, sonradan da hic olmadi mi? Yani ben belki ilerleyen haftalarda olur mu acaba diye düşünüyordum.
Şanslı çıktık diyorsun (yillarca bekleyince,hak ettiik mi ne)🌷😅
Olmadı olmadı hatta bende göğüs ağrısı bile yok düşün 😅 daha yeni yeni 3 4 gündür ara ara kasıklarım sancıyor o da rahim büyümeye başladığı için sende de olacak bir kaç haftaya korkma yani ben de başlarda evham yapıyordum ama doktor çok şanslısın daha ne istiyorsun keyfini çıkar diyince saldım 🙈 bu da bize senelerin ödülü olsun be 🥂💃

Kızlar merhaba🥰

Benim gibi olan var mi
Ben :) göğüs dolgunluğum bile azaldı önceye göre. Her şey yolundadır inşallah endişelenme yalnız değilsin❤️

Benim ilk hamileliğim öyleydi..
Oğlum oldu. Ama erkek bebeği olup bulantısı olan da var.
Anneme çeksem 9 ay kusarmışım.

Ben de bugün Instagram da bir sayfaya denk geldim. .
Dm den ultrason resmi atıp tahmin yapıyormuş..
Çoğu tutmus ama takipteyim 😃 ha bi de ücretsiz yardım ediyormuş.

Hayırla , sağlıkla gelsin inşallah kuzu
İNSAALLAH hepimizinki saglikla gelsin ALLAH Razi olsun🤲🤲🥰

2 doktora gidiyorum ben dogrumu yapıyorum bilmiyorum. Birine 29 ağustos diğeri 5 Eylül.
Doktoruma hala karar veremedim.

😍ayni seyi yaşayan birinin yazmasi beni rahatlattı gerçekten. Belki erkektir benimde herkes erkek diyor, ama ben kız hissediyorum 😃 senin oğlun varmış umarım bu da sağlıcakla kiz gelir kucağına 🌹

Hahah kiskanilmak hoşuma gitti Mavi😃 mesjlarinizi okuyunca rahatladım gercekten sagolun.
Insallah çok kisa zamanda doya doya yemekler yersiniz 😇
Allah razı olsun hic saglikli olsun da erkegi veren kizi da verir İNSAALLAH tabiki icin rahat olsun oğlumda tek hamilelik belirtilerim karnımın buyumesiydi😁

Olmadı olmadı hatta bende göğüs ağrısı bile yok düşün 😅 daha yeni yeni 3 4 gündür ara ara kasıklarım sancıyor o da rahim büyümeye başladığı için sende de olacak bir kaç haftaya korkma yani ben de başlarda evham yapıyordum ama doktor çok şanslısın daha ne istiyorsun keyfini çıkar diyince saldım 🙈 bu da bize senelerin ödülü olsun be 🥂💃
Sende göğüs ağrısı bile olmadi öylemi 🙈🙈
Ödülümüzü kutlayalım öyleyse 🤭😀 Cheers 🥂🥂

Back