• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar şimdi doktordan geldim inanılmaz derecede. Bulantım vardı hep kustum yazdıklarınızın hepsini okuyamadım. Gözlerimi açıyordum yattığım yerde baygınlık geçirdim resmen sonra eşim direk hastaneye götürdü serum takıldı. Sinirimden ağladım serum bitene kadar o kadar bıktım artık yoruldum nefes alırken bile bulanıyor midem. Allahım sen büyüksün gerçekten çok yoruldum. Hiç bişey yiyemitorum içemiyorum bugün 1 bardan su içtim sadece patates haşlaması 12+3 teyim neden bulantım hala pik yapıyor en üst seviyede hiç bir ilaç fayda etmiyor bana. Sirkeli pamuk bantladım o da fayda etmedi. Doktorum 2 haftaya düzelirsin diyor bana ömür boyu böyle kalacak mışım gibi geliyor. Baş ağrısı var parol içemiyorum içsem kusacağım biliyorum. Bulantısı olan arkadaşların geçti mi ? Azaldı mı? Napıyorlar merak ediyorum. 🥹🥹🥹
Benim doktorum beta 12. Haftada pik yapar bulantı artar sonra sıfırlanır azalmasını bekleriz demistii

Cok iyi anladim canim seni. Cok da mantikli buldum ve saygi duydum. Herkesin hayatindaki durumlara, konulara yaklasimlari da zaten hayatinin diger kosullarina gore farklilik gosteriyor; bu da son derece normal.
Ben sadece senin icin degil, genel olarak da yazmistim biraz yorumlarimi cunku birkac farkli mesaj gormustum boyle negatif durumundan bahsetmek istemeyen, bahsettigi icin birkac kez ozur dileyen. İnsanlarin kendini oyle kotu hissetmesini de istemedim kendimce 🥰
Sen ne zaman istersen biz seni dinlemeye hazir oluruz, hicbir zaman istemeyebilirsin, ona da saygi duyariz 🤗🌸
Çok sagol kuzum 💕🥰 bende senin vesilenle genel duygularımı yazdım aslında canım.. hani iç dökmek için bahane oldu gibi oldu 🤭🤭🤭🤭

En son gittigimde yoktu kuzum evet. Yani sundandir diye birsey soylemiyor, olabilir diyor sadece. İste sanci ya da cok belirgin kanama olmadigi surece endiselenme diyor.
Ben de inaniyorum Allah’in izniyle hersey guzel olacak🙏🏻 Benim rahim kucuk ya, belki genislemesi daha zor oluyordur ondan oluyor olabilir diye ben kendimce fikir yurutuyorum:)
Yani bizim gonlumuz erkekten yana, ama erkegin nazlisi da cok hos olmaz yani ne bileyim 😆 saka bir yana kismet tabi hangisi olursa basimiz uzerine 🙏🏻💙🥰
Sağlıklı olsun da erkek kız farketmez tabi🥰
Sen moralini böyle yüksek tut kuzum🥰
Kanama alanın da sancın da yoksa endişelenip strese girmeye gerek yok o zaman❤️
Öyle böyle zor zamanlar geçicek inşaAllah, zor olsun, kolay olsun yeter ki kavuşması güzel olsun🥰🤲🏻

Selamlar arkadaslar,

Bugun dunun tam ziddi enerji doluyum. Dengesizlikten ruhsal aygitim bozulcak bu gidisle :KK70: sabah kalktim guzel bir kahvalti hazirladim. Sonra korkudan aksama belki boyle olmam diye 3 cesit yemek yaptim :KK70: baktim hala enerjim var, kizimi sitenin parkina cikardim. Kendim de havuz keyfi yapiyorum 😍 yarinin ne olacagi belli olmaz... Baska neler yapsam :KK76:
Gel bana yardım et dolap silip yerleştiricem 😂

Kızlar selam ben de bulantıyı ağır yaşıyorum hala duşa girmek zulüm sabun şampuan kokusu midemi kaldırıyor.yemek pişmiyor evde koku aldığım an çıkarıyorum ben yemiyorum zaten sulu yemek tost zeytin e devam ama evdekiler de benim yüzünden hep kuru mu beslenecek nasıl olacak napıcaz bilemiyorum çok çaresizim sürekli yatıyorum.tükürüğümü bile yutamıyorum inşallah çabucak geçer ,çocuklar bile bunaldı artık kalk anne hep yatıyorsun diyorlar 😞
Rabbim yardımcın olsun canım çok zor gerçekten😔 ben de yine çocuk yok da çocuklu anneler için 2 kat daha zor geçiyo bu dönemler😕 inşaAllah çok çabuk geçer bu dönemler rahatlarsınız🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Tükürük olayı ben de de 4-5 gün oldu çok feci bişey gerçekten seni çok iyi anlıyorum hatta o zaman midem bulansın kusayım buna razıyım ama tükürük olayı geçsin diye dua etmiştim. Banyoda yarım saat oturup sürekli tükürdüğümü biliyorum🤢 pazartesi gününden sonra tekrarlamadı çok şükür🤲🏻 Ben mide şurubu da kullanıyorum reflüm olduğu için eğer sen de de böyle bi durum varsa doktoruna danışabilirsin canım benim durumu mu bu da azaltmış olabilir❤️

Doktorumda öyle söyledi ilaçlar çoğu gebede etki etmiyor bulantıya maalesef bir çözüm yok dedi. Bazıları zirvede yaşıyor böyle dedi. Sadeve hafifletmek için ilaç veriyoruz elbet kesmez bulantıları bizde biliyorum 4. Ayda azalıyor bitiyor aka dedi çoğunluğu çok nadir 9 ay sürenler olur dedi. 2 hafta daha dayan o zaman azalır gider dedi. Gerçekten de ilaçlar fayda etmiyor hiç sinirlerim çok bozuk hiç mutlu değilim. Hep ağlamak istiyorum gerçekten psikolojik sıkıntı yaşıyroım şuan 2 aydır yatıyorum bıktım artık 2 aydır evde yatan yemeden içmeden kesilen iştahsız sürekli bulantısı olan insan nasıl mutlu olsun ya nasıl. Hamileliğime sevinemiyorum kazım olacak gönlümden geçen daha mutlu olamıyorum sevinemiyorum heyecanımı yaşayamıyorum. 🥹🥹🥹🥹
Canım gebelikten önce reflü gibi bi hastalığın var mıydı? Kafanı karıştırmak için söylemiyorum ama bu ihtimal de bulantıları daha çok arttırıyor. Ben de reflü vardı ama uzun zamandır şurup kullanmıyodum. Hamile kaldıktan sonra çok bulantılarım olunca prilamı kullanmaya başladım bu daha çok midemi tetikledi, tükürük olayı, ağzıma sürekli su dolma gibi şikayetlerim olunca doktorum mide şurubunu içmemi önerdi ve onu içmeye başladıktan sonra bulantılarım biraz daha hafifledi

Sirkeli pamuk koy öyle bantla demişlerdi çocuk değilim ama zararı yoksa yaparım beden olmasın. Bileklik sipariş verdim bakalım o da gelir 2 güne. Herhalde.
Merhaba bende 5.haftadan beri sürekli kusuyorum nerden hangi marka sipariş verdiniz inşallah iyi gelir çok yoruldum hiç sıvı tüketemşyırum bu yüzden kabızlık çekiyorjm

Ben de ilk bebeğimi kaybettiğim için çok korkuyorum bir anda kesilmesi korkuttu beni 🥺
Cok gecmis olsun... Korkmayin, bazen boyle enerjimiz sifirlaniyor bazende cok yuksek oluyor. Enerjiniz varken ihtiyac duydugunuz seyleri yapin bence... Firsat gibi geliyor bana bu durum :)

Allah nasip ettiyse o cocuk dogacak insallah. Benim bir arkadasimin kanamasi o kadar yogundu ki ... Acil arabaya atladik, doktorunu aradik yolda, hemen Aldi iceri. Sonra doktor ucunda dustu dusecek demisti. Mudahale etti ama doktorun bile umudu yoktu. Simdi o cocuk 3 yasinda 💕 enerjiniz varken kendinize vakit ayirin derim 🙂

Ben de ilk bebeğimi kaybettiğim için çok korkuyorum bir anda kesilmesi korkuttu beni 🥺
Canım çok iyi anlıyorum seni benim de 2 kaybım var. Senin gibi sürekli evham yaptım tüm arkadaşlarım şahit burdaki :) ilk haftalarda biraz belirtilerim vardı 8.haftadan sonra hiç bi belirtim kalmadı diyebilirim. Kendimi yedim durdum kontrol günlerine kadar hep. Sonuç hala belirtilerim yok ama yarın 13+0 oluyorum her şey de yolunda çok şükür. Lütfen benim yaptığımı sen kendine ve bebişine yapma 🥰❤️

Canım çok iyi anlıyorum seni benim de 2 kaybım var. Senin gibi sürekli evham yaptım tüm arkadaşlarım şahit burdaki :) ilk haftalarda biraz belirtilerim vardı 8.haftadan sonra hiç bi belirtim kalmadı diyebilirim. Kendimi yedim durdum kontrol günlerine kadar hep. Sonuç hala belirtilerim yok ama yarın 13+0 oluyorum her şey de yolunda çok şükür. Lütfen benim yaptığımı sen kendine ve bebişine yapma 🥰❤️
Yaa maşallah🥺inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım. Rahatladım bir nebze çok sağol🧡🥰

Back