• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yok canim isim degistirmedim, yeni de gelmedim 🥰 surekli olmasa da arada yaziyorum. Sadece yesildim, kirmizi oldum 😄 bir de kanamalardan hic bahsetmemistim burda, belki ondan hatirlayamamissindir. Ama nutella kavanozuna dusmemden veya masterchef izlerken herseyi canimin cekmesinden filan hatirlarsin belki bilemedim 😅
Öyle desene arkadaşım 😃
Olsun gene de hoş geldin aramıza ⭐
Yaparsa birkaç günde hemen kendini belli eder. Anladığın an hemen bırak canım. Doktoruna haber ver değiştirir.
Ben ilkinde bir kaç defa değiştirmiştim her ilac her bünyede aynı etkiyi vermiyor ki, ona gore yapar yapmaz diyelim.. Bana iyi gelen maltofer olmustu mesela. Küçük cam siselerdeydi. Bir o kabız yapmadı. Umarim size de yapmaz.
Ben de onu kullanmıştım, hiç bir yan etkisi olmamıştı.
şükür
Merhaba kızlar. Kocamaaann günaydınlar ❤️❤️❤️ Bende Mart annesiyim. Beni de aranıza alırmısınız ?
Hoş geldin aramıza canım 🌺💜
Günaydın kızlar 💕
Günaydınnnn 🌺

maviespumante maviespumante sen Balıkesirliymişsin ya. Hemşehri çıktık. Ben de bu kızı niye bu kadar sevdim diyorum ❤️ Neresi Balıkesir’in ☺️
Hislerimiz karsilikli canim 🥰😍
2,5 senedir Bandırmada yasiyoruz biz. Aslinda ben İzmirliyim, esim İstanbullu, istanbulda yasiyorduk ama pandemiyle beraber daha sakin bir hayata kactik diyebiliriz 😄 sen neresindensin?

Canım benim ; güzel yorumun düşüncen için çok teşekkür ederim... Ben şuan olaya bir tık farklı yaklaşıyorum, nasıl anlatıp doğru kelimelerle ifade etmeliyim bilmiyorum ama elimden geldiğince izah edeyim. Evet endişemizi korkumuzu üzüntümüzü paylaşmak konusunda hemfikirim. Kaldı ki anlatılan olumsuz duruma daha da olumsuz yaklaşan olursa; zaten daha önceki konuşmalarda da belirttiğim gibi benim çok sert bir uslubum olacak orası kesin; ona hiç ama hiç takılmıyorum... teselli etmek için burdayız dediniz ya işte ben o durumu biraz "itici " buluyorum şuan . Benim yaşadığım durumla alakalı teselli edilmeye " en azından şu an için " ihtiyacım yok kaldı ki bu beni daha da derinden üzer. Şuan ben olaya mantıken yaklaşırken teselli cümleleri vs beni bir umuda bağlama olasılığı çok yüksek ve cuma günü kontrolden sonra bir aksilik çıkarda o umut beni çok daha büyük bir hayal kırıklığına uğratabilir. Kimi insanlar teselliye kendini avutur ama ben her ne kadar balık burcu olsam da duygularımı dizginlemek ve şu anda tüm süreci mantık çerçevesinde yönetmek durumundayım. Benim şuan bakmakla yükümlü olduğum 8 gun 25 saat resmen bana tam bağımlı kziim varken umut ve teselli değil gerçekler ve tüm olasılıklar beni ayakta tutar. Yapmam gereken doktoruma güvenmek, olumlu ve olumsuz tüm olasılıkları düşünmek ve asla modu düşürmemek. Çünkü hersey mümkün hayatta. Tesellilerle umut yüklenip sonra olumsuz bir durumla karşılaşıp çok daha büyük hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum...
Benim takibini yapan doktorum perinatolog ve alanında gerçekten çok iyi bir hekim. Cuma günü fakülteye çağırdı, tüm günüm orda geçecek. Cuma günü bir durum netlessin bakalım neymiş ne değilmiş ne değişmiş ne değişmemiş, mantık çerçevesinde yol haritasını o anki duruma göre bir oluşturalım. Sonra elbette paylaşırım sizlerle de... ama durum belirsizken duygusal olarak karmasaya girmek istemiyorum.
Diğer konuda ister istemez birbirimizden etkileniyoruz bu bir gerçek tabi. Tam net belli olmadan kimsede acaba soru işareti yaşatmak istemem. Gerçi benim durumum doktorun farkedip söyleyebileceği bir şey ama olsun ya 😁mutlu mutlu haberlerle takılalım burda şakalaşalım eğlenelim sohbet edelim 😊 hep mutluluk paylaşalım 🥰
Birazcık uzun oldu kuzum ama şu an düşüncelerimi umarım ifade edebilmisimdir kimseyi kırmadan 🤗
Cok iyi anladim canim seni. Cok da mantikli buldum ve saygi duydum. Herkesin hayatindaki durumlara, konulara yaklasimlari da zaten hayatinin diger kosullarina gore farklilik gosteriyor; bu da son derece normal.
Ben sadece senin icin degil, genel olarak da yazmistim biraz yorumlarimi cunku birkac farkli mesaj gormustum boyle negatif durumundan bahsetmek istemeyen, bahsettigi icin birkac kez ozur dileyen. İnsanlarin kendini oyle kotu hissetmesini de istemedim kendimce 🥰
Sen ne zaman istersen biz seni dinlemeye hazir oluruz, hicbir zaman istemeyebilirsin, ona da saygi duyariz 🤗🌸

Hislerimiz karsilikli canim 🥰😍
2,5 senedir Bandırmada yasiyoruz biz. Aslinda ben İzmirliyim, esim İstanbullu, istanbulda yasiyorduk ama pandemiyle beraber daha sakin bir hayata kactik diyebiliriz 😄 sen neresindensin?
Ailem Balıkesir merkezde kuzum ben de 3 senedir izmirdeyim değişim yapmışız seninle 🥰🤣 Bandırma çok güzel ya. Kışın o kadar sevmiyorum rüzgardan dolayı ama yazları ne güzel oluyor. Çok arkadaşım var oralarda ama evlenince eskisi gibi gidemedim hiç. Çok özlüyorum Bandırma Erdek tatillerimi. Ah gençliğim 🥹🥹🥹

Kız sen de mi izmirdesin ne çok İzmir var izmir buluşması şart oldu ilerleyen aylarda🙈 bu arada benim salladığım kız çıkmıştı Rheaa Rheaa bakalım değişmezse yüzük sallama in, teoriler out😅😅
Mutlaka buluşacağız canım kimse bir yere kaçamaz 😀💕 Yüzük bana erkek dedi hiç inanmak istemiyorum 🙈🤣 ben ekşi-tatlı teorisine inanmak istiyorum 🤣

Ailem Balıkesir merkezde kuzum ben de 3 senedir izmirdeyim değişim yapmışız seninle 🥰🤣 Bandırma çok güzel ya. Kışın o kadar sevmiyorum rüzgardan dolayı ama yazları ne güzel oluyor. Çok arkadaşım var oralarda ama evlenince eskisi gibi gidemedim hiç. Çok özlüyorum Bandırma Erdek tatillerimi. Ah gençliğim 🥹🥹🥹
Oyle olmus kuzum 😍 butun ailem izmirde benim, ama ben universite ile birlikte izmirden cikmistim… Bandirma tamamen kaderin cilvesi oldu bana ama ben de cok sevdim 🥰 yazin dedigin gibi cok guzel. Bir de bizim evimiz ruzgar alan bir alanda, bu yaz hic “ay cok sicak” demedim dogruduzgun😅

Bence de bu fırsat kaçmaz😅
Bak ekşi tatlı da tuttu bende eğer cidden kızsa hep ekşiye yöneldim, hala öyleyim 😅
Benim teoriler hep farklı şey çıkarıyor bakalım hangisi tutacak. Seninkiler tutarlıymış yine 🤣 Ay sen kız annesi mi oluyorsun cidden ya çoook güzel darısı başıma 🙏🏻🥹 Ben de evdeyim bugün yine evhamlanıyorum. İnsanın kesinlikle boş durmaması lazım. Annemlere gittim bi de bu geçtiğimiz üç gün içinde. Evde hem yeğenlerim var hem kuzenimin çocukları. 3 erkek 2 kız çocuk. 2 ile 12 yaş arası🙃 Çocukları severken oynarken kendi hamileliğimi unuttum. Sürekli kucağıma hopluyorlar. Çocukları kaldırıyorum. Hiç ne korku ne endişe geldi aklıma. Şimdi evde otururken yine evham moduna geçtim 😕

Erkek cikti kuzu 😄💙
Bende eksi-tatli teorisi de tatli tarafinda isliyor.
Hayirlisi bakalim 🥰
Sana ben de erkek hissetmiştim. Bakalım ne çıkacak 🥰
Oyle olmus kuzum 😍 butun ailem izmirde benim, ama ben universite ile birlikte izmirden cikmistim… Bandirma tamamen kaderin cilvesi oldu bana ama ben de cok sevdim 🥰 yazin dedigin gibi cok guzel. Bir de bizim evimiz ruzgar alan bir alanda, bu yaz hic “ay cok sicak” demedim dogruduzgun😅
Bandırma’da rüzgarsız bir yer bulunur mu bilmiyorum zaten. Saç baş dağınık geziyor insan sürekli 🤣🤣 Ama deniz kenarı bir yer olmasına rağmen sıcaktan kavrulmuyorsun öyle bir avantajı var haklısın. Hakkında hayırlısı olsun daha da mutluluklar getirsin sana 🙏🏻🥰

Benim teoriler hep farklı şey çıkarıyor bakalım hangisi tutacak. Seninkiler tutarlıymış yine 🤣 Ay sen kız annesi mi oluyorsun cidden ya çoook güzel darısı başıma 🙏🏻🥹 Ben de evdeyim bugün yine evhamlanıyorum. İnsanın kesinlikle boş durmaması lazım. Annemlere gittim bi de bu geçtiğimiz üç gün içinde. Evde hem yeğenlerim var hem kuzenimin çocukları. 3 erkek 2 kız çocuk. 2 ile 12 yaş arası🙃 Çocukları severken oynarken kendi hamileliğimi unuttum. Sürekli kucağıma hopluyorlar. Çocukları kaldırıyorum. Hiç ne korku ne endişe geldi aklıma. Şimdi evde otururken yine evham moduna geçtim 😕
Heyecanla bekliyoruz 🙈 valla bilmiyorum ki değişedebilir bakalım 22 eylülde netleşecek 🥰 boş durma düşünme ben de haftasonu kendime meşgale buluyorum sürekli ev işleri, araştırılacak şeyler hep bu moddayım düşünme yani iyi gelmiyor 🙄

Sana ben de erkek hissetmiştim. Bakalım ne çıkacak 🥰

Bandırma’da rüzgarsız bir yer bulunur mu bilmiyorum zaten. Saç baş dağınık geziyor insan sürekli 🤣🤣 Ama deniz kenarı bir yer olmasına rağmen sıcaktan kavrulmuyorsun öyle bir avantajı var haklısın. Hakkında hayırlısı olsun daha da mutluluklar getirsin sana 🙏🏻🥰
Amin canim insallah, cok sagol.🥰
Sen izmirde nerde oturuyorsun?

Selamlar arkadaslar,

Bugun dunun tam ziddi enerji doluyum. Dengesizlikten ruhsal aygitim bozulcak bu gidisle :D sabah kalktim guzel bir kahvalti hazirladim. Sonra korkudan aksama belki boyle olmam diye 3 cesit yemek yaptim :D baktim hala enerjim var, kizimi sitenin parkina cikardim. Kendim de havuz keyfi yapiyorum 😍 yarinin ne olacagi belli olmaz... Baska neler yapsam :KK76:

Back