• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Cok gecmis olsun... Korkmayin, bazen boyle enerjimiz sifirlaniyor bazende cok yuksek oluyor. Enerjiniz varken ihtiyac duydugunuz seyleri yapin bence... Firsat gibi geliyor bana bu durum :)

Allah nasip ettiyse o cocuk dogacak insallah. Benim bir arkadasimin kanamasi o kadar yogundu ki ... Acil arabaya atladik, doktorunu aradik yolda, hemen Aldi iceri. Sonra doktor ucunda dustu dusecek demisti. Mudahale etti ama doktorun bile umudu yoktu. Simdi o cocuk 3 yasinda 💕 enerjiniz varken kendinize vakit ayirin derim 🙂
Çok teşekkür ederim iyi geldi mesajlarınız🥹

PiaLeon PiaLeon tüm güzellikler seninle olsun 💜 kalbinden geçen her güzel şey yoluna çıksın inşallah 💫 inanıyorum ki yakın zamanda tekrar güzel haberlerini alacağız. 🌷
Çok çok teşekkür ederim inşallah 🙏 sizlerde sağlıcakla kavuşun yavrularıniza inşallah ❤️

Kızlar inanamayacaksınız ama 5 iz hamileyim tabi çok fazla riskli bir gebelik doktor bir kactanesini sonlandirmamiz gerek dedi çok uğraştık fakat malesef
Tedavi ile mi hamile kalmıştınız, 5iz gerçekten risk teşkil ediyor peki kendiliğinden son bulma durumu var mıymış yoksa illa operasyon mu gerekiyor?

Erkek cikti kuzu 😄💙
Bende eksi-tatli teorisi de tatli tarafinda isliyor.
Hayirlisi bakalim 🥰
Ben de merak edip yaptım yüzük testini 😃
Yüzüğün ileri geri gitmesi ne demek canım ?
Ulukentteyim canım menemende ☺️
Canım izmir 💜 bana göre en en güzel ve yaşanacak şehir.
7 sene yaşadım, inşallah eşim emekli olunca tekrar gitmek isterim.

Yaa maşallah🥺inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım. Rahatladım bir nebze çok sağol🧡🥰
Canım belirtiler hep böyle ama yarın bakarsın bulanır. Ya da kasık ağrın olur bir anda o da kesilir.
İçini ferak tut ve olabildiğince kötüyü çağırma 🌺
Kızlar inanamayacaksınız ama 5 iz hamileyim tabi çok fazla riskli bir gebelik doktor bir kactanesini sonlandirmamiz gerek dedi çok uğraştık fakat malesef
😲😲 En hayırlısı neyse o olsun sizin ve bebeklerin sağlığı için.

İleri geri gitmesi erkek demekmiş canım hayırlısı olsun hakkında ☺️💕
İzmir’e ben de bayılıyorum ama yazın havayla çok kavga ediyorum 😀 Balıkesir’in havasını çok özlüyorum. Annemin evi öyle güzel esiyordu nasıl ılık bir hava vardı. Hiç İzmir’e dönesim gelmedi. Bir kaç ay sonra İzmir’i daha çok seveceğim 🤣

Canım belirtiler hep böyle ama yarın bakarsın bulanır. Ya da kasık ağrın olur bir anda o da kesilir.
İçini ferak tut ve olabildiğince kötüyü çağırma 🌺

😲😲 En hayırlısı neyse o olsun sizin ve bebeklerin sağlığı için.
Erkek canim💙
Benimki de ileri geri gitti 😄🙏🏻

İleri geri gitmesi erkek demekmiş canım hayırlısı olsun hakkında ☺️💕
İzmir’e ben de bayılıyorum ama yazın havayla çok kavga ediyorum 😀 Balıkesir’in havasını çok özlüyorum. Annemin evi öyle güzel esiyordu nasıl ılık bir hava vardı. Hiç İzmir’e dönesim gelmedi. Bir kaç ay sonra İzmir’i daha çok seveceğim 🤣

Erkek canim💙
Benimki de ileri geri gitti 😄🙏🏻

Bir oğlum var 😊
Bakalım bu da sağlıklı olsun inşallah

Kızlar merhaba🥰
Benim hiç midem bulanmadi, hiç bir şeyden tiksinmedim, iştahım aynı, 1 kere bile istifra etmedim. Aş erme durumu yaşamadım..

Göğüs ağrım 6. Haftada başladı hala devam ediyor sadece bu beni biraz rahatlariyor.
Sizce neden hamilelik belirtilerim yok? Herşey yolundamidir?
Benim gibi olan var mi

Kızlar merhaba🥰
Benim hiç midem bulanmadi, hiç bir şeyden tiksinmedim, iştahım aynı, 1 kere bile istifra etmedim. Aş erme durumu yaşamadım..

Göğüs ağrım 6. Haftada başladı hala devam ediyor sadece bu beni biraz rahatlariyor.
Sizce neden hamilelik belirtilerim yok? Herşey yolundamidir?
Benim gibi olan var mi
Yani çoğu yerde okuduğum kadarıyla bu tamamen vücudun gebeliğe verdiği tepki ve tolere etme derecesiyle alakalı bişey. Bence ağrın ve kanaman olmadığı sürece için rahat olsun.

Back