2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canm aynısı başıma geldi annemin komşusunun gelini gece karanlığında gördü tutturdu sen hamilesin dedi hamile olduğumu ogrendigim 3. Günü bide ne belirtti ne bişey yok diyorum ısrarla var diyo sinir oldum zaten muhatabım yoktu hepten kestim artık bi sanimiyetim olsa tamam dicem ama acayip ısrarcı oldu ben sadece ablama bide oğluma söyledim anneme bile söylemedim 12. Haftam bitsin aile içine söylemeyi düşünüyorum bende

Kuzum bende senin gibiyim 4 haftadır annemde kalıyorum ölü gibiyim Hayat enerjim bitmiş gibi hissediyorum bi tek doktora giderken dışarı çıkıyorum bilekliği ben de duymuştum ama hiç araştırmadım bulursan bana da haber et
Sirke olayınıda 7.haftamda 2 kez denedim gerçekten etkisini gördüm ama sonra sirke bitince almadım ve denemeyi unuttum sen diyince aklıma geldi yine tekrardan bi denicem. Bu kadar şiddetliyken de etkisini göstericek mi acaba

İşte bende ki de müshil gibi aynında 1 saat içinde ishal yapıyor ve 10 kez WC ye girmek zorunda kalıyorum o yüzden hergün içemiyorum
Canm seninki zaten müshil ilacı sürekli kullanma bağırsakların tembellesir aynısını k.babam hemoroid ameliyatı olunca Dr vermişti bende arada kullandım feci ishal yapıyor

Aman aman önlemini al bi daha o raddeye gelme çok kötü valla
Evet canım bende önemlem almaya çalışıyorum şimdiden inşallah bulantılarım geçince bu da geçecek ilaç alamıyorum yemek yiyemitırjm hepsi çıkıyor normal etki etmemesi. Allah bulantısı olan herkesin yardımcısı olsun

Benimde 7. Haftada bi başladı bulantım 10.haftama kadar serumla beslendim biraz rahatlamıştım 2/3 gün yine başladı. İlaçlar fayda etmiyor hiç şimdi deneyeceğim. Bakalım faydası olacakmı sirkeli pamuğun. Bileklik siparişi verdirdim eşime ama yorumların yarısı işe yarıyor yarısı yaramıyor dedi istersen bana gelsin ben bakayım işe yaramıyorsa boşuna para verme sende. İyi yorumları yapanlar belki de tanıdıklardır. Hiç faydası yol yazanlar olmuş bilmiyorum ki. Allah yardımcın olsun senin de gerçekten çok kötü bişey seni çok iyi anlıyorum yaşadıklarını yaşıyroım canım. 1,5 ay kardeşimle annemde kaldım biraz iyi hissettim evime geldim yine kötü oldum ama mecbur dayanmaya çalışıyorum. İnşallah geçecek bu günler rabbim bilir işini

Canm seninki zaten müshil ilacı sürekli kullanma bağırsakların tembellesir aynısını k.babam hemoroid ameliyatı olunca Dr vermişti bende arada kullandım feci ishal yapıyor
Evet onu saklayacağım sinir olduğum birisinin kahvesine koyarım paçalarından aksın :)) yok zayen kullanmadın başka bitanem

Ayy hep geriden geliyorum o yüzden geri kalıyorum mesajlara kabızlık bizim ailedeki kadınlarda da kronik gibi annemin en son bulduğu çare kavun kabuğu. Kabukları iyice haşlayıp suyunu içiyor. Neler denedi neler. Kavun kabuğu baya işe yaradı. Bir de karnıyarık otu tohumu tozu var kabızlıkta çok işe yarayan bildiğim ancak hamilelikte sıkıntı yaratır mı bilemiyorum. Doktora sormakta fayda var.
Sirkeli pamuğu ben de duydum hamilelikte bir sakıncası olmadığını okumuştum ama fazla sirke göbek deliğini tahriş edebilir bir iki damla ile deneyin.

Allah hepimizin yardımcısı olsun canım gerçekten çok zor her an mide bulantısıyla yaşamak yakında geçer inşaAllahh biz de sefasını sürmeye başlarız Allahın izniyle Koku hassasiyetin de var mı canım?
Bu durumu en üst seviyede yaşıyorum kendimi odalara kapatıyorum koku almamak için duş almak bile işkence oldu bana şampuan ve sabun kokusunu alınca sanki yalayıp yutmuşum gibi hissediyorum ağzımın içi bile şampuan tadı
Dün maske takarak duş aldım sadece vucudumu yıkadım birazdan da maske takıp saçımı yıkıcam mecbur ayrı ayrı yapıyorum maske ıslanmasın diye
4.ayıma gelmek için can atıyorum inşaAllah o zamanlarda geçer

iyi akşamlar arkadaşlar herkese. bugün kontrolüm vardı, daha doğrusu ben tansiyon korkusundan 3 gün erken gittim şükür bi sıkıntı görünmüyor, haftayla uyumlu ufaklıklar.
minseo canım doktoruma perinatolog işini sordum daha erken olduğunu söyledi o sebeple erteledim ben , 20. haftaya falan gidecekmişim. ama izmir de bir arkadaşım yeni doğum yaptı o da cenk beye gitmiş ve çok memnun kaldığını söyledi. zamanı gelince önce cenk beyi arayacağım ben de.
tansiyonumu da söyledim doktora, haftada 2-3 ölçüm yapıp not et dedi. yükseklik olursa kardiyolojiye gidecekmişim.

bir de arkadaşlar; tam soramadım doktora ama ikiz olmasına rağmen ikili taramada kan testi de yapacakmış hatta fetal dna dan bahsedeceğim 3 hafta sonra size dedi . nasıl olacak o iş anlamadım ama açıkçası çok da üstüne düşünemeyeceğim artık. kaç gündür kendimi yiye yiye bi hal olmuştum doktor ne diyorsa tamamım.

Allah'ım az önce şansa bir topikte bir mart annesiyle karşılaştım iyi ki bizim gruba gelmemiş soru sormuş sorusuna cevap veren anneye azar çekmiş dayanamadım yazdım ayrıntılı ultrasona girecekmiş de bilmem ne kadın da bu haftada neden gidiyorsun gibi bir cevap vermiş parasıyla değil mi istediğimde giderim demis Allah'ım nelerle sinaniyoruz

Göbek deliğini bantla yapıştırmaya yolculuk sürecinde yol tutan çocuklara yapıyorlar. Kiminde ise yarıyor kiminde yaramıyor denemek lazim

Normalde sigara kullanıyor musun?

Hafif pamuğa sürdüm koydum bakalım faydası olacak mı canım. Kabızlık hareketsizlikten ve düzensiz beslenmekle alakalı benimkisi sıvı tüketmiyorum da bulantılarım geçerse eminim o da düzelir canım bekliyorum işte sabırsızlıkla

Şampuan kokusu benimde midemi bulantısıydı yemek kokusu yğ kokusu herşeyden tiksindim maske takıyorum ara ara bir de kolonya koklayıp duruyorum hep yanımdan ayırmıyorum keşke her yer kolonya koksa öyle güzel geliyor ki kokusu rahatlıyorum koklayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…