2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
İştahsızlık ben de hiç olmadı canım ama iştahı kesilen arkadaşlar var. Kasık ağrıları ve bel ağrıları biraz daha sürecek. Tebrik ederim canım sağlıkla gelsin inşallah
Aycoregi1 arkadaşların çoğu 11+ da gitmiş bende öyle yapacağım insallah
Haftaya cumartesi 11+3 olacak o zaman giderim ben de o zaman.

Bana göre kıyafet konusunda en uygun e bebek gibi geldi. Bence yeni yıl gelmeden alışveriş büyük oranda tamamlanmalı büyük zam gelecek gibi.
Bu arada hepsi burada sitesinde e bebek ürünleri bayağı bi indirimde genelde bakarsanız diye canım

H&M forum istanbulda ben hala uygun bir şeyler bulup alıyorum kizima geçen sene de teyzem doğum yaparken gitmiştim kadife tulum almıştım indirim bölümünden ki aşırı uygun oldu teyzem çok teşekkür etti gidemiyordu hastanedeydi ama genelde lcw defacto arasindayiz biz de cunku e bebek olmuyor artik kizima simdi bu cocuklar için eksik kalan şeyleri alcam bende sadece bir de o fitilli takımlar aşırı hoşuma gidiyor onu alcam kafama koydum e bebek kaliteli gerçekten ben seviyorum ürünlerini ama ben kizima aşırı almıştım gerçekten yarısını giyemedi hele hediyeleri neredeyse etiketli verdim kuzenlerime teyzeme falan onlar da giydirememis cogunu bana geri geldi tekrar ama şimdi ben kesin giydirdim hepsini erkek çocukları olanlar da gönderdi şuan bazamin altı tamamen çocuk eşyası bazam boştu benim 1 yorgan vardı şuan havada yatıyorum neredeyse ama tabi 2 3 yasa kadar eşya dolu ondan da o kadar var

Sana bol bol lazım sağdan sola önden arkaya donatıııın de akrabalarına

Merhaba ben de gebeligimin 6. Haftasinda testler yaptırdım tsh degerim 4 cıktı ve hemen günlük 50 mg ilaç basladim. Bebegin beyin gelisimini direkt etkileyen bir durummus bence ihmal etmeden doktorunuz nasıl bir prosödür uyguluyorsa ona göre ilerleyin.

Kızlar bugün hep uykum var sıcaktan mayışıyorum koltuğa uzandım. Bulantım devam yine iştahsızlık Var 2 defa çıkarttım bugün. Uykum geliyor sıcaktan uyuyamıyorum havuza giremiyorum enfeksiyon kapma riski çok fazlaymış. Hele şu zilliye bakın normalde yanıma kıvrılırdı trip atıyor kovdum diye napıyım çok sıcak kendimden bile nefret ediyorum şuan. Yavrum sıcaktan o da mayıştı. Havuza giren var mı kızlar aranızda?

Eklentiler

• image.jpg
    111,9 KB · Görüntüleme: 62
Cok tatlı minnos masallah. Canım bence denizde sorun yok ama bi cok doktordan olumsuz seyler duydum havuzla ilgili. İyi dusun derim ya da kendi havuzunuz varsa guvendigin temizligine vs oyle gir derim

Cok tatlı minnos masallah. Canım bence denizde sorun yok ama bi cok doktordan olumsuz seyler duydum havuzla ilgili. İyi dusun derim ya da kendi havuzunuz varsa guvendigin temizligine vs oyle gir derim
Ortak havuz canım kalabalık değil ama riske de atmak istemiyorum. Enfeksiyon ateş yapıyor zaten Covit geçirdim 2 gün düşmedi Ateş o yüzden korkuyorum. Deniz yakın olsaydı eve sıfır falan hergün inerdim denize yakın olanlar çok şanslı. Midem düzelseydi denize de giderdim hafta içi ama mideme de güvenemiyorum yol yapmak istemiyorum. Yana yana uzanıyorum. 3 ay ne zaman doluyor yahu ya gerçekten bağırmak istiyorum. Ben insan değil miyim? Ben kulun değil miyim?

Ben oğlumda 11. Haftada öğrendim hatta şok olmuştuk bu kadar erken söylediğine kizimdada 14. Haftada öğrendim nifty yapmicam ben ama biran öncede öğrenmek istiyorum

Miinnoooşş
Ay bugün aşırı sıcak. Elim ayağım tutmuyor yaa... Ah senin şu bulantıllaarr... İnşallah son 1-2 haftan falandır ya.. Yeter vallahi..!
Ay biz de ağustos son hafta tatile gideceğiz. Bak şimdi aklıma geldi havuza giremeyecek miyim ben Püüff! Doktora sorarım da muhtemelen girme diyecek.. Yılda 1-2 kere tatilimiz var zaten bu da böyle geçecek demek.. Önceki hamilelikte ne yapmıştım acaba hiç hatırlamıyorum yaa.. 1-2 kere falan mı girmiştim acaba..? Neyse.. Kısmet artık..

Canım bende iki gündür hep uyuyorum uyudukca doymuyurum sicaklardandir herhalde havuza sadece ayaklarımı sokuyorum sudan korkuyorum oğlumu indirdikce gölgede dizlerime kadar sokuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…