Yaa ben dün doktor çıkışı kızımı sinemaya götürdüm kaç gündür söz verdim bir türlü gidemedik hastane işlerinden çocuk zaten hanım da harap oldu hastane köşelerinde doktorlar da onu içeri almayınca ayrı üzüldü telefonu falan verdim ama babasıyla konuşmuş telefonda ona da demis beni almadılar diye
Neyse avmye gittik hastaneye yakın orda sinema izledik sonra e bebekte tekstil indirimi varmis ben de prematüre bebek kıyafeti alcam ya indirimdedir diye gittim düz beyazlardan ya da kremlerden alacaktım zaten indirimliyse ama indirim pek yoktu ürünler baya pahalanmış fitilli gibi takımlar 200e dayanmış ben onlardan almak istiyordum para biriktircem artık mecbur
cinsiyet belli olana kadar onlar 400 falan olur herhalde 3 tane de alırsam ohooo ama tekstil ben çok almayacağım ailede tüm bebeklerin kıyafetleri bana geldi
şuan dolaplarca kıyafeti var birtek prematüre takım alcam onu da uygun bulursam hemen bile alırım ama hastane cikisi icin e bebege gitmenizi tavsiye ederim hellobaby10lu hastane çıkışları yapmış desenleri de dokusuna da baktım acıktı 1 tanesi bakmamız için bırakmışlar standa 209 tlydi ben kizima 5 sene once 100 tlye aldım
bir marka daha vardı onun açık paketi yoktu dokusunu bilemem ama desen daha çeşitliydi o da 314 tl ki bu da çok uygun geldi bana her şey aşırı uçmuş çünkü