• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Maalesef canım ben kışın hep tayt ve salaş kazak giyiyordum yine aynı şekilde devam edeceğim. Belki oversize kazaklarımı giyebilirim diye umut ediyorum. İki tane siyah tayt alırım LCW’den falan. Onlarla idare ederim diyorum. Döndüre döndüre giyeceğiz aynı şeyleri bikaç ay napalım 😕
aynen idare edicez artık canım salaş gömlek, kazak altına tayt falan

Kizlar ben ikili tarama için 11+2 ye randevu aldım erken mi biraz daha mi gec almaliydim
hayır canım gayet güzel 11-12 arası diyor genelde doktorlar. bende 11+2 de gittim.
Yenişehir. Ama ben elendim bile gruptan canım ya, düşük yaptım. Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum, harika geçsin süreciniz ❤️
çok geçmiş olsun canım sağlıkla Rabbim yine saip etsin inşallah .
Kızlar bisey soracağım 8 haftalik hamileyim tsh 3 cikti serbest t4 de yüksek doktor endoktrine yolladi o da bana levotiron 25mg yarısını icmemi söyledi benim hiçbir şekilde troid rahatsızlığım yok bu ilac bende feci bas ağrısı yapti 3 hafta sonra kontrole gitcem ilk gebeligimde parol daha icmemistim simdi bole horman hapi kullanmak üzüyor beni acaba doktor normale dönünce biraktitir mi hapi aranızda kullanan var mı bi zarari oldu mu bebeklerinizde?
canım benimde tsh 2,79 çıktı gebelikte belli bir değerin üstü istenmiyor bende 1 aydır euthyrox 25 mg kullanıyorum. normalde yüksek bir değerin yok ama hamilelik için birazcık yüksek. o yüzden dr un ne diyorsa onu yap bence baş ağrısı yaptıysa danışıp değiştirebilirsin belki.

hayır canım gayet güzel 11-12 arası diyor genelde doktorlar. bende 11+2 de gittim.

canım benimde tsh 2,79 çıktı gebelikte belli bir değerin üstü istenmiyor bende 1 aydır euthyrox 25 mg kullanıyorum. normalde yüksek bir değerin yok ama hamilelik için birazcık yüksek. o yüzden dr un ne diyorsa onu yap bence baş ağrısı yaptıysa danışıp değiştirebilirsin belki.
Sağolasın canım amin 🙏

kıyafetler bi 4-5 ay idare etseydi bari taytlar bile 200 lira olmuş :sinirli: evde olsamhiç bişi almam doğuma kadar ama çalışırken mecbur :KK43:
Benim şuan bile idare etmiyo napcam bilmiyorum Bide çalışıyorum kışa denk gelicek mont lazım gebe pantolon lazım şimdi iş forması alcam bi dünya eksik ve bu daha yolun başı

Merhaba sevgili anneler yıllar sonra bu foruma bu doğum topigine yazmak kısmet oldu💚 7 haftalık hamileyim bende🧿 sanırım mart annesi olacagım, nisan 7 gösteriyor. Ama gününü bekler mi bilemiyorum. Nisan topiğini de ziyaret edebilirim🙈 1 oglum var 5 yaşında. Oğlumu dogurmadan once aralik anneleri grubundaydım ve ordan cok guzel arkadasliklar edindim. Sehrime evime gelen benim gittigim. 2 dostum oldu. Simdi de tekrar kadınlar klubune bakayim derken grubu gorunce hemen katılayim dedim. Herkese saglikli mutlu bi hamilelik diyorum. Ara ara grubu takip etmeye calisacagim💚
Merhaba , sağlıcakla doğsun minik 😊 hangi grupta olursaniz olun sohbet etmeye her zaman bekleriz 😊 ama bizimle devam etmek isterseniz listemize sizi de ekleyelim hemen 🥰

Son düzenleme:
Gulce Ada Gulce Ada tsh değeri gebelikte yükselen bir hormon, hamileliğin ilk ayları bebek kendi tiroid hormonunu üretemediği için annenin tiroid hormonunu kullanır bu sebeble de değerlerimizde yükselme olur. gebelikte 2,5 hatta 2 nin altında olmasını istiyorlar riske atmamak adına, bu sebeple de ilaç tedavisi yerinde bir seçenektir. Baş ağrısı gebelik hormonlarına bağlı gelişiyor. Tiroid hapınızı ihmal etmemenizi tavsiye ederim.

Evet canm şimdi çıktım hastaneden ikili test için renkli ultrasonda baktı herşey yolunda çok şükür kan verdim sata göre bikac gün önde dedi cinsiyet tahmini yapmadı erken dedi Eylül'ün 2 sine tekrar randevu aldım :emir_bebek:hareket edip duruyordu kuzum🤗
İkili tarama kandan yapılmıyor mu kuzum yada gerek duymadı mı biizm yaşlar 35 ya o yüzden ilgilendim bu konuyla

Benim şuan bile idare etmiyo napcam bilmiyorum Bide çalışıyorum kışa denk gelicek mont lazım gebe pantolon lazım şimdi iş forması alcam bi dünya eksik ve bu daha yolun başı
Bence aralığa kadar alabildiğini al yeni yılda tekstile çok büyük zamlar geliyor. Kız kardeşim bilinen bi markada çalışıyor yeni sezon etiketlerini attı şok oldum bu yıl 300 400 lira olan gömleğe 2 bin tl etiket basmışlar

cevabin icin cok tesekkur ederim oyle yapcam 3 hafta sonra randevum var ona gore değiştirir ya da biriktirir ya aslında iyot desteğiyle düzelmez mi sen hep mi kullanacaksın hamileligin boyunca

Gulce Ada Gulce Ada tsh değeri gebelikte yükselen bir hormon, hamileliğin ilk ayları bebek kendi tiroid hormonunu üretemediği için annenin tiroid hormonunu kullanır bu sebeble de değerlerimizde yükselme olur. gebelikte 2,5 hatta 2 nin altında olmasını istiyorlar riske atmamak adına, bu sebeple de ilaç tedavisi yerinde bir seçenektir. Baş ağrısı gebelik hormonlarına bağlı gelişiyor. Tiroid hapınızı ihmal etmemenizi tavsiye ederim.
Cok tesekkur ederim kullanıyorum doktor diyene kadar da birakmam

Acaba sadece ilk üç ay mi kullanmamız lazim

Merhabalar ben de mart annesi olacağım ALLAH nasip ederse hepinizin guzel saglikli huzurlu gebelik geçirmenizi temenni ediyorum. Gruba alınıyorsa beni de alir misiniz? :)
Tebrik ederim canım, hoş geldin
Kizlar ben ikili tarama için 11+2 ye randevu aldım erken mi biraz daha mi gec almaliydim
Ben de bunu merak ediyorum ama sanırım tam zamanıymış.
Kızlar göğüs ağrısı olan var mı? Benim gün içinde baya sızlıyor 🥲
Bazen oluyor, bazen olmuyor canım.
Gün gün değişiyor bu belirtiler.
Kızlar hamilelikte beyaz süt kesiği gibi yoğun akıntı normal mi
Bazen canım yoğun olarak geliyor
Aynı durum bende de var şuan hiç bir pantolonum olmuyor alışmışım 34 bedene.. ev için rahat taytlardan almayı düşünüyorum dışarda da tayt üstü bir şeyler giyerim ama işte ne yapacağım :/ ceketlerim olmaz kumaş pantolonlarım da olmuyor artık elbiselerim eteklerim daracık iş yerim de resmî baya spor ayakkabı bile sıkıntı. Ne olacak bilemedim.
Lcw ya da defacto hamile giyim de kumaş pantolon ve gömlekler var canım olmaz mı iş yeri için
Günaydın kızlar hastaneye gidiyorum randevum var çok heyecanlıyım umarım güzel şeyler duyarım bende 🥰
Güzel haberler ile canım 🧿
hanımlar telefonda gebelik için kullandığınız bir aplikasyon var mı ben happy mom kullanıyorum daha güzeli varsa onu kullanayım :)
Hamilelik + ve banu çiftçinin uygulaması var ben de canım

selam kızlar bugün yeni bir şey öğrendim hamileyken çamaşır suyuyla temizlik yapmamalıymışız. ben daha geçen gün komple banyoyu temizledim çamaşır suyuyla. benim gibi siz yapmayın çok zararlıymış :( inşallah bir şey olmamıştır

Kizlar 8.hafta 2 gunluguz ... dr hareketleri ani yapma egilme uzanma hizli dedi .cinsel iliskiyi yasakladi ,ev isini yavas yap dedi stres yapma dedi bir de 40 yasindasin 😁 unutma dedi
Klorsuz çamaşır suyu kullanıyorum canım ben, diğerleri gibi ağır kokmuyor ama bir süre idare edeceğiz

Back