- 6 Mart 2018
- 3.679
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.309
- 158
İştahsızlık ben de hiç olmadı canım ama iştahı kesilen arkadaşlar var. Kasık ağrıları ve bel ağrıları biraz daha sürecek. Tebrik ederim canım sağlıkla gelsin inşallahMerhaba kızlar konu olarak umarım dogru yerdeyimdir bende 10 agustosta tes yaptım evde pozitif cıktı hastaneye gittim son adetimin başlangıcı 26 hazirandı kan testindede hamile oldumu öğrendim 6 hafta 4 günlük suan cok sol sırt ve kasık agrım bel agrım iştahsızlık var doktorumda bir hafta sonra yeniden kontrole cagırmıştı kesesi var göbek bagı oluşmuştu cok heycanlı ve mutluyum
Haftaya cumartesi 11+3 olacak o zaman giderim ben de o zaman.Aycoregi1 arkadaşların çoğu 11+ da gitmiş bende öyle yapacağım insallah
Bana göre kıyafet konusunda en uygun e bebek gibi geldi. Bence yeni yıl gelmeden alışveriş büyük oranda tamamlanmalı büyük zam gelecek gibi.Ben yazarken gelmişsin sen sonra da geç kalkınca kahvaltı telaşım oldu teyzem büyük kızını doktora götürdü 8 aylık bebeğini bana bıraktı şuan onun uykusunu seyredip cildiriyorum hemen de uyudu azicik sevseydim doysaydim suan aseriyorum resmen ama 1 saat beklemem gerek
Yaa çok tatlılar bu zamanlarda ultrasonda gerçekten Allah'ım kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah sağlıkla o zaman off çok hareketli bu çocuk diye şikayet ederiz ama olsun can parçası onlar
Aynen öyle zaten hayirlisiyla saglikla dogsunlar da benim icin gerisi artik hic önemli değil yani bu birkaç gündür hep birini veya ikisini kaybetme riskim konuşulduğu için onceligim yine sağlık oldu en azından 1 tane erkek istiyordum çünkü başka gebelik düşünmüyorum onu da yasamak istiyordum ama şuan vazgeçtim sadece sağlıklı olsunlar ne olursa olsun gerisi mühim değil
Ohh çok şükür sağlıkla alırsın kucağına inşallah
Yaa ben dün doktor çıkışı kızımı sinemaya götürdüm kaç gündür söz verdim bir türlü gidemedik hastane işlerinden çocuk zaten hanım da harap oldu hastane köşelerinde doktorlar da onu içeri almayınca ayrı üzüldü telefonu falan verdim ama babasıyla konuşmuş telefonda ona da demis beni almadılar diye
Neyse avmye gittik hastaneye yakın orda sinema izledik sonra e bebekte tekstil indirimi varmis ben de prematüre bebek kıyafeti alcam ya indirimdedir diye gittim düz beyazlardan ya da kremlerden alacaktım zaten indirimliyse ama indirim pek yoktu ürünler baya pahalanmış fitilli gibi takımlar 200e dayanmış ben onlardan almak istiyordum para biriktircem artık mecbur cinsiyet belli olana kadar onlar 400 falan olur herhalde 3 tane de alırsam ohooo ama tekstil ben çok almayacağım ailede tüm bebeklerin kıyafetleri bana geldi şuan dolaplarca kıyafeti var birtek prematüre takım alcam onu da uygun bulursam hemen bile alırım ama hastane cikisi icin e bebege gitmenizi tavsiye ederim hellobaby10lu hastane çıkışları yapmış desenleri de dokusuna da baktım acıktı 1 tanesi bakmamız için bırakmışlar standa 209 tlydi ben kizima 5 sene once 100 tlye aldım bir marka daha vardı onun açık paketi yoktu dokusunu bilemem ama desen daha çeşitliydi o da 314 tl ki bu da çok uygun geldi bana her şey aşırı uçmuş çünkü
Geçmiş olsun canım benim dr da paylaşmıştı geçen gün gördüm öyle bir doğumda hem bebeği almış hem de miyomları. Sen dikkat et tabi en onemlisi saglik
Ben de kaç gündür hastanelerde sürünüyorum bir şeyim yoktu bugün basım nasıl donuyor anlatamam aynı zamanda ağrıyor da bugün bence de çok sıcak bir de minik misafirim var o uyuyo benim uyanik olmam lazimmis biraz yaramazmış ama uyumak istiyorum çok
Bu arada hepsi burada sitesinde e bebek ürünleri bayağı bi indirimde genelde bakarsanız diye canım