solumak normalde de zararlı canım ben de kullanacaksam n95 maske takıp öyle yapıyorum ama %99 eşim hallediyor kimyasallı işleriselam kızlar bugün yeni bir şey öğrendim hamileyken çamaşır suyuyla temizlik yapmamalıymışız. ben daha geçen gün komple banyoyu temizledim çamaşır suyuyla. benim gibi siz yapmayın çok zararlıymışinşallah bir şey olmamıştır
Evet canm bu konu daha önce konuşulmuştuselam kızlar bugün yeni bir şey öğrendim hamileyken çamaşır suyuyla temizlik yapmamalıymışız. ben daha geçen gün komple banyoyu temizledim çamaşır suyuyla. benim gibi siz yapmayın çok zararlıymışinşallah bir şey olmamıştır
ben bilmiyordum ki zaten bilsem asla yapmazdım bundan sonra ben de eşime temizlettiricemsolumak normalde de zararlı canım ben de kullanacaksam n95 maske takıp öyle yapıyorum ama %99 eşim hallediyor kimyasallı işleri
Eşimin bir arkadaşı da öyle bilindik bir mağazada çalışıyor.Yeni sezonda kesin 2 katına çıkardık, daha fazlası olanlar da var demişBence aralığa kadar alabildiğini al yeni yılda tekstile çok büyük zamlar geliyor. Kız kardeşim bilinen bi markada çalışıyor yeni sezon etiketlerini attı şok oldum bu yıl 300 400 lira olan gömleğe 2 bin tl etiket basmışlar
HihihihKizlar 8.hafta 2 gunluguz ... dr hareketleri ani yapma egilme uzanma hizli dedi .cinsel iliskiyi yasakladi ,ev isini yavas yap dedi stres yapma dedi bir de 40 yasindasinunutma dedi
Cok sagol canim devlet olarak hastaneden hastaneye degisiyor galiba gidince gorecegiizkızlar dün özelde bugünde devlette yaptırdım 2'li tarama aynı şekilde isliyor sistem muayeneye gittiğinizde dr ultrason ile burum kemiği ense kalınlığı falan bakıyor aynı günde kan veriyorsunuz özelde sigortam olduğu için fiyat bilmiyorum devlet ücretsiz zaten umarım yardımcı olabilmişimdir :)
Oğlumda da 14. haftada sadece tahmini erkek demişti. Hani kordondur bir şeydir.. yine de %100 demeyeceğim demişti. 16'da ancak erkek demişti :) Şimdi de kendimi 16ya kadar öğrenmemeye hazırladım. Gerçi nifty testi yaptırırsak o kadar uzamaz :) ama bakalım. Ona da doktorla karar vereceğiz.Evet ya çok merak ediyorum bende bari bı tahminde bulunsaydı okadar merakta kalmazdim
aynen öyle o yüzden bari cinsiyet belli olsa da yeni yıla kalmadan bebeğin tekstil işini halletsem diyorum, şu an bile tulumlar 80-100 arası yeni yılda 200 ü bulacaklar gibi görünüyorEşimin bir arkadaşı da öyle bilindik bir mağazada çalışıyor.Yeni sezonda kesin 2 katına çıkardık, daha fazlası olanlar da var demişGünden güne kötüleşiyor. Ne alsak kar olacak yani..
Benim dr garantici biraz riske atmaz...miyomum var kizimda 10.haftamda olmustu karnima baski yapmamaliymisim.ev isi falan onlarda en minimum dinlene dinleneEşimin bir arkadaşı da öyle bilindik bir mağazada çalışıyor.Yeni sezonda kesin 2 katına çıkardık, daha fazlası olanlar da var demişGünden güne kötüleşiyor. Ne alsak kar olacak yani..
HihihihMaşallah canım Neden öyle dedi, senin kanaman falan olmuş muydu..? Ben de 40 Hayrolsun
Geçmiş olsun canım.. İyi iyi aman dinlen.. Ay zaten var ya enerjisizlikten yığılıp kalıcam. Ev işi falan hak getire.. Öğlen tavuklu salata yedim sadece, hani ağır bir şey değil. Ona rağmen iş yerinde şimdi bayılıp kalıp uyumamak için zor duruyorum. Hava da nasıl sıcak ve nemli.. Bugün baya baya pişiyorum eriyorum yaa...Benim dr garantici biraz riske atmaz...miyomum var kizimda 10.haftamda olmustu karnima baski yapmamaliymisim.ev isi falan onlarda en minimum dinlene dinlene
canım bu gittiğimde tekrar test yaptı sonuca göre konuşalım tekrar dedi henüz sonucum çıkmadı bekliyorum.cevabin icin cok tesekkur ederim oyle yapcam 3 hafta sonra randevum var ona gore değiştirir ya da biriktirir ya aslında iyot desteğiyle düzelmez mi sen hep mi kullanacaksın hamileligin boyunca
Hoşgeldin canım, hayırlı olsun. doğumun tahmini mart sonu nisan başı olur gibi :)Merhaba kızlar konu olarak umarım dogru yerdeyimdir bende 10 agustosta tes yaptım evde pozitif cıktı hastaneye gittim son adetimin başlangıcı 26 hazirandı kan testindede hamile oldumu öğrendim 6 hafta 4 günlük suan cok sol sırt ve kasık agrım bel agrım iştahsızlık var doktorumda bir hafta sonra yeniden kontrole cagırmıştı kesesi var göbek bagı oluşmuştu cok heycanlı ve mutluyum
ilk haftalarda normal hazımsızlık iştahsızlık oluyor, 12. haftaya doğru da azalıyor belirtilercok iştahsızım kızlar sizdede böylemi
Evet canm şimdi çıktım hastaneden ikili test için renkli ultrasonda baktı herşey yolunda çok şükür kan verdim sata göre bikac gün önde dedi cinsiyet tahmini yapmadı erken dedi Eylül'ün 2 sine tekrar randevu aldımhareket edip duruyordu kuzum
Tabi ya.. 16. haftada artık belli olurHadi hayırlısı
Kizlar bende dr geldim 8 hafta 2 gunluk cok sukur
aynen öyle o yüzden bari cinsiyet belli olsa da yeni yıla kalmadan bebeğin tekstil işini halletsem diyorum, şu an bile tulumlar 80-100 arası yeni yılda 200 ü bulacaklar gibi görünüyor
Benim dr garantici biraz riske atmaz...miyomum var kizimda 10.haftamda olmustu karnima baski yapmamaliymisim.ev isi falan onlarda en minimum dinlene dinlene
Geçmiş olsun canım.. İyi iyi aman dinlen.. Ay zaten var ya enerjisizlikten yığılıp kalıcam. Ev işi falan hak getire.. Öğlen tavuklu salata yedim sadece, hani ağır bir şey değil. Ona rağmen iş yerinde şimdi bayılıp kalıp uyumamak için zor duruyorum. Hava da nasıl sıcak ve nemli.. Bugün baya baya pişiyorum eriyorum yaa...
malesef canım çok pahalı zaten inditexlerin yanına yaklaşılmıyor h&m zara hak getire, defactonun ürünlerini de çok beğeniyorum ben defacto+e bebek ağırlıklı alırım sanırım hello baby nin kumaşları çok güzel ve daha ekonomik oluyor indirimlerde denk getirmek lazım. babannem çocuğun yediği helal, giydiği haram derdi hemen büyüyorlar giyemiyorlar diyeYaa ben dün doktor çıkışı kızımı sinemaya götürdüm kaç gündür söz verdim bir türlü gidemedik hastane işlerinden çocuk zaten hanım da harap oldu hastane köşelerinde doktorlar da onu içeri almayınca ayrı üzüldü telefonu falan verdim ama babasıyla konuşmuş telefonda ona da demis beni almadılar diye
Neyse avmye gittik hastaneye yakın orda sinema izledik sonra e bebekte tekstil indirimi varmis ben de prematüre bebek kıyafeti alcam ya indirimdedir diye gittim düz beyazlardan ya da kremlerden alacaktım zaten indirimliyse ama indirim pek yoktu ürünler baya pahalanmış fitilli gibi takımlar 200e dayanmış ben onlardan almak istiyordum para biriktircem artık mecburcinsiyet belli olana kadar onlar 400 falan olur herhalde 3 tane de alırsam ohooo ama tekstil ben çok almayacağım ailede tüm bebeklerin kıyafetleri bana geldi şuan dolaplarca kıyafeti var birtek prematüre takım alcam onu da uygun bulursam hemen bile alırım ama hastane cikisi icin e bebege gitmenizi tavsiye ederim hellobaby10lu hastane çıkışları yapmış desenleri de dokusuna da baktım acıktı 1 tanesi bakmamız için bırakmışlar standa 209 tlydi ben kizima 5 sene once 100 tlye aldım bir marka daha vardı onun açık paketi yoktu dokusunu bilemem ama desen daha çeşitliydi o da 314 tl ki bu da çok uygun geldi bana her şey aşırı uçmuş çünkü
Merhaba kızlar konu olarak umarım dogru yerdeyimdir bende 10 agustosta tes yaptım evde pozitif cıktı hastaneye gittim son adetimin başlangıcı 26 hazirandı kan testindede hamile oldumu öğrendim 6 hafta 4 günlük suan cok sol sırt ve kasık agrım bel agrım iştahsızlık var doktorumda bir hafta sonra yeniden kontrole cagırmıştı kesesi var göbek bagı oluşmuştu cok heycanlı ve mutluyum
cok iştahsızım kızlar sizdede böylemi
Dün sağlık ocağına kan verdim bu arada en sonunda. 3 tüp aldılar, ilk tetkik öyleymiş. Bir de idrar istedi. Onu isteyeceklerini bilemedim. Bilsem evde gitmezdimNumuneleri de almaya geleceklermiş yarım saatim kalmıştı. Aç karnına 1 litre suyu kafaya diktim. Neyse ki hallettim ama nasıl midem bulandı.. Zaten suyu zorla içiyorum, bir de aç karnına... Iyy.. baya zorladı beni. Uzun süre kendime gelemedim. Çıkmış bugün sonuçlar. Bazı değerler referans dışı ama çok önemli değil galiba. Göndereceğim bakalım doktora. Sağlık ocağına ilk gebelik takibine gidecek varsa hem aç, hem tuvaletini yapmadan gitsin tavsiyem :)
takip etmek zorunda ebe onlar için yaptırımları var ama çoğu sağlık ocağında sallıyorlar bence yine bizim peşinde koşmamız lazım bak ben 6 haftalıkken gittim kaydoldum ne sonuçlarım için aradılar ne bişey bana diyor ki siz gelip gittikçe öğrenirsiniz zaten napılacağını. ben de dedim ben çalışan bi insanım buraya mı gelip gidip durucam peşinde koşucam dedim. o günden beri ne arayan ne soran vardevlete git orda yaptır falan dedi sonra beni aradılar kendileri hamileymişsiniz diye de gelip kayıt açtırdım ya dedim yaptıklarından haberleri yok test yapalım diyorlar bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?