2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Aa okumuyor musun bunları çok güzel şeyler yazıyor. Hem bebekteki hem sendeki değişimleri yazıyor. Çok güzel düşünüp hazırlamışlar Giysi konusuna ben de çok gülmüştüm ya

Aa okumuyor musun bunları çok güzel şeyler yazıyor. Hem bebekteki hem sendeki değişimleri yazıyor. Çok güzel düşünüp hazırlamışlar Giysi konusuna ben de çok gülmüştüm ya
kıyafetler bi 4-5 ay idare etseydi bari taytlar bile 200 lira olmuş evde olsamhiç bişi almam doğuma kadar ama çalışırken mecbur

kızlar dün özelde bugünde devlette yaptırdım 2'li tarama aynı şekilde isliyor sistem muayeneye gittiğinizde dr ultrason ile burum kemiği ense kalınlığı falan bakıyor aynı günde kan veriyorsunuz özelde sigortam olduğu için fiyat bilmiyorum devlet ücretsiz zaten umarım yardımcı olabilmişimdir :)

Evet canım perinatoloji ye yönlendiriyor lar onada randevu bulmak çok zor mesela ben hala bulamadım

Çok teşekkür ederim canım

Naptın naptın oldu mu kontrolün
Evet canm şimdi çıktım hastaneden ikili test için renkli ultrasonda baktı herşey yolunda çok şükür kan verdim sata göre bikac gün önde dedi cinsiyet tahmini yapmadı erken dedi Eylül'ün 2 sine tekrar randevu aldım hareket edip duruyordu kuzum

Ne demek umarim yardımcı olabilmisizdir

Vallahi şimdi sen söyleyince bazı hastaneler hala o sisteme aşırı bağlı ve birbirine asla kimseyi gönderemiyor belki de öyledir orası da bilemedim ben bir keresinde sadece bir soru sormak için bile başka birime gidememistim doktor da arayamamıştı randevu aldım 15 gün sonraya ne alaka yani çok saçma bir durum ama Çapa'da öyle değil gerçekten doktorlar birbirini arayıp hasta konusunda bilgi alıyor soru soruyor gerekirse yolluyorum hastaya bir baksana diyor işte bu yüzden biraz farklı kalmış olabilir bu hastane dediğin gibi hastanenin sistemi ile alakalı

herkese günaydın yeni bir gün yeni güzel haberlerle gelsin gününüz güzel geçsin

Insallahhh çok güzel bir gün olur inşallah

Günaydın kızlar hastaneye gidiyorum randevum var çok heyecanlıyım umarım güzel şeyler duyarım bende

Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz

Ayy aynı ben bende sabahın köründe uyanıktım içerileri topladım sonra uzandım geri uyumuşum 11de uyandım çok utandım normalde bu kadar uyumuyorum kızım da yanıma gelmiş diyor artık uyanman lazım acıktım

Vallahi biraz arap saçı oldu benim cinsiyet tahminleri 12 eylülde tekrar ayrıntısına gitcem söylüyormuş 16 haftalıkken belki söyler bana da

hanımlar telefonda gebelik için kullandığınız bir aplikasyon var mı ben happy mom kullanıyorum daha güzeli varsa onu kullanayım :)

Ben de onu kullanıyordum bence en güzeli o ama telefonum baya eski o uygulama ve bazı uygulamalarda sorun çıkartıyor habire kapanıyor açılmıyor falan mecburen silip basit bir tane yükledim tavsiye edemiycem bu uygulamayı günü kurtarıyorum anca

Kuzum tiroit hapı kullanman gerekirken kullanmamak çocukta bir sürü geriliğe yol açabiliyor bu sebeple en önemli ilaçlardan biri zaten öyle söyleyeyim ayrıca benim de yoktu maalesef kızımdan önce ama kızıma hamileliğinin hemde son 2 haftası cıktı ve devamında şuan 75 mg kullanıyorum inşallah seninki hamilelikte gelip geçici bir durumdur ama tiroit çok ciddi bir şey insan inan her şeye alışıyor bende progestan alırken ilk bayılacak gibi oluyordum ağlıyordum ama alıştım şimdi içiyorum sen de alisirsin zaten günde bir tane sakin aksatma olur mu? Bebisler için katlanalım birazcık

Ayy artık benim bebişiminde resmi değişmiş bebek şeklini almaya başlamış Yarın randevum var görücem çok heyecanlıyım büyüdümü acaba

Ayy hadi iyi haberlerini bekliyoruz canım tabiiki kocaman oldu görünce şaşıracaksın ama ultrasonun en güzel zamanları 9-13 haftalar sonra da sığmıyorlar

Hem nasıl büyümüştür. Ah benim de Şafak 6 Gün saymaktan bi hal oldum. Görmek istiyorum artık

Ayy vallahi seninkini bende bekliyorum heyecanla az kaldı 6 gün sonra goreceksin kuzucugunu

evet canım ben normal kadın doğum gebe polikliniğine randevu aldım haftama bakınca kendisi dedi zaten 2'li taramanı yapalım diye ayrıca kan pıhtılaşmam var iğne kullanıyorum testlerini getir belki perinatolojiye yönlendirebilirm dedi. ama 2'li taramayı yaptı.

Hhaha sağol kuzum Şu kontrol günleri gelmek bilmiyor bütün gün geçsin diye bekliyorum
Ben sırf o alt yazıları okumak için bile giriyorum foruma çok hoşuma gidiyor
Benim kıyafetler normal daha haahah çokta kıyafet alasım yok zaten kışa gelicek şiş karın zamanı bol sweatshirtler giyer gezerim diyorum

Aynen canım ben tişört giyince falan sporcu sütyeni kullanıyorum çok acıtıyor destekliler ama mecbur kaldığımda yine destekli kullanıyorum. Evde zaten normalde de hiç takmıyordum
Bende canım kıyafet değil ama sütyen alıcam kendime rahat olanlardan mecbur dışarda gün içinde takamk zorunda kalıyorum çok darlamasın
Zaten mini dar kıyafetlerimi eledim çok rahatsız ediyor

tam olarak aynı moddayız, sabah akşam yesem simit poğaça yerim....geçen bir oturuşta kaç tane poğaça yedim bilmiyorum ama işte ne bebeğe ne bize bir faydası olan bir besin değil hiç canım sağlıklı şeyler istemez oldu ben böyle değildim yaaaa

ben de kesmek istiyorum ah ah ama gerçekten bulantı hissimden içim almıyor aynı senin gibi if ve protein ağırlıklı beslenen ben günde 3-4 yumurta yerdim yumurta göresim yok ya zorluyorum kendimi ama bir yere kadar oluyor, Allahtan burdaki arkadaşları görünce yine dua ediyorum bulantım var ama öyle sürekli çıkarmıyorum, kilo olarak geliyorrrr...sabahlar hiç iştahım yok mesela yıllarda if beslenmeye alışmışım hala kahvaltıyı oturtamadım ben yiyemiyorum

kıyafetler bi 4-5 ay idare etseydi bari taytlar bile 200 lira olmuş evde olsamhiç bişi almam doğuma kadar ama çalışırken mecbur
Maalesef canım ben kışın hep tayt ve salaş kazak giyiyordum yine aynı şekilde devam edeceğim. Belki oversize kazaklarımı giyebilirim diye umut ediyorum. İki tane siyah tayt alırım LCW’den falan. Onlarla idare ederim diyorum. Döndüre döndüre giyeceğiz aynı şeyleri bikaç ay napalım

Aynen ben de senin gibiyim gün boyu bulantı var ama cok şükür çıkarmıyorum, bastırmak için yedigim saçma şeylerden kilo aldım yoksa hicbisey yiyesim yok. En sevdiğim yiyeceklerden tiksiniyorum. Cok da kafana takma sonucta içimiz elverdiği kadar yiyoruz sağlıklı gıdaları, umarım 4.aydan sonra daha iyi olacağız

Merhaba, benimki 3.15 oldugu icin taa basindan bu Yana 25mg kullaniyorum. Onemli mutlaka kullanmalisiniz. Benim de basin agriyor ama ondan mi bilmiyorum. Zaten bu gebelikte yasamadigim semptom kalmadi

Ve uyku ... Farkinda bile degilim uyudugumun. Is yerinde uyumusum haberim yok, serviste, evde, Masada...

Bu gidisle benim doktora tezi yalan olacak Benimki cok yaramaz olacak cok

ohhh harika çok sevindim senin doktor da benimki gibi demek ki cinsiyet hakkında ağzından laf alınmıyor 2 hafta sonra bişiler derler artık

Heheheh :) Yani okuyorum da.. Ne bileyim pek dikkat etmemişim Her gün okumuyormuşum demek.
Vallahi biraz arap saçı oldu benim cinsiyet tahminleri 12 eylülde tekrar ayrıntısına gitcem söylüyormuş 16 haftalıkken belki söyler bana da
Tabi ya.. 16. haftada artık belli olur Hadi hayırlısı
Ay valla ben de işe bile zor konsantre oluyorum. Hep günler geçsin diye bekliyorum
Ya.. evde olunca çok fark etmez de.. işte olunca mecbur alınacak bir şeyler. Bir arkadaşım bende de var 1-2 dedi. Onunkilere de bakıcam.. olur inşallah.
Bende gebelik şekeri çıkmıştı önceli hamileliğimde. O yüzden aslında canım istese de yemiyorum fazla.. yine de vücut çok meyilli almaya.. Dengelemeye çalışacağım artık bir şekilde.. Gebelik şekeri çıktıktan sonra çok dikkat etmiştim. Baya işe yaramıştı kilo konusunda. Her yemekten sonra şeker ölçümü vs. Şimdi de sanki varmış gibi besleneyim diyorum ama.. insan mecbur kalmadıkça yapmakta zorlanıyor Yani inşallah çıkmaz bu sefer, Allah mecbur bırakmasın diyet yapmaya ama inşallah o aşamaya gelmeden halledebilirim şu yeme işini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…