- 18 Temmuz 2022
- 3.924
- 6.663
- 88
Benim haftalardır öyle son günlerde biraz hafifledi canım. Şimdi de uçları kaşınıyor ve ucunda batmalar oluyor. Garip garip şeyler yaşıyoruzKızlar göğüs ağrısı olan var mı? Benim gün içinde baya sızlıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim haftalardır öyle son günlerde biraz hafifledi canım. Şimdi de uçları kaşınıyor ve ucunda batmalar oluyor. Garip garip şeyler yaşıyoruzKızlar göğüs ağrısı olan var mı? Benim gün içinde baya sızlıyor
Ben 11 de yaptırdım doktor ole yaptı daha doğrusu sonuç beklıyorumKizlar ben ikili tarama için 11+2 ye randevu aldım erken mi biraz daha mi gec almaliydim
Aynı durum bende de var şuan hiç bir pantolonum olmuyor alışmışım 34 bedene.. ev için rahat taytlardan almayı düşünüyorum dışarda da tayt üstü bir şeyler giyerim ama işte ne yapacağım :/ ceketlerim olmaz kumaş pantolonlarım da olmuyor artık elbiselerim eteklerim daracık iş yerim de resmî baya spor ayakkabı bile sıkıntı. Ne olacak bilemedim.Kızlar bende ne hastane için ne de ev için uzun kollu almayı düşünmüyorum. Ben normalde de uzun kollu giymeyi sevmiyorum evdeyken. Takımların hemen hemen hepsinde zaten hırkası var onu atarım üzerime üşürsem eğer… Benim aslında şuan almam lazım herşeyin beli daracık. Elbiselerim bile dar giyerim ama direk göbek ortaya çıkacak elbiselerde. Sizin kyafetler oluyor mu hala Taytlsrım bile sıkıyor
Çok teşekkürler canım, senin de güzel haberlerini duyduk mutlu olduk
Valla gayet emindi, pozisyonu da uygundu. Bak şurası apış arası diyerek gösterdi
Benim 1 oğlum 1 kızım var Allah bağışlarsa, sağlıklı hayırlı salihlerden olsun hepsi aynı. Mide bulantımın yoğunluğundan ben de kızımın hamileliğine benzetmiş ve kız olabilir diye düşünmüştüm.
Gözün aydın canım çok sevindim inşallah sağlıkla ucunude kucağına alırsın
Maşallah ya bugün ne güzel haberler var grubumuzda yarın bende gideceğim dahada heyecanlandım
Ben de öyle düşündüm canım randevu bulmaya çalışırım bulamazsam özele giderim diyorum. Benimle de paylaş mutlaka nasıl olduğunu
Merhaba kızlar, bugün doktor kontrolüm vardı 11+6günlük haftasıyla uyumlu gidiyormuş çok şükür, yarında ikili tarama yapılacak çok heyecan bastı beni, doktor cinsiyet konusunda bi tahmin yapmadı bende sormadım erken diye, ama kızımı ikili taramada doktor cinsiyeti bilmişti bakalım hayırlısı olur, hep birlikte hayırlı güzel sonuçlar alırız inşallahEki Görüntüle 3115189 Eki Görüntüle 3115193
Ya canım ya çok geçmiş olsun ... İnsan dua ederken tam etmeli işte. Eksik bırakınca boyle şeyler oluyor resmen. Alakasız bir örnekte ben vereyim arkadaşım çok sıkıldım burdan yurt dışına çıkmak istiyorum biraz heyecan yasarim diyordu, suriye gorevlendirmesi çıktı catisma bolgesinde kendisi
Ayy bugün kahroldum başa sardım tüm gün yediğim nektari ve bir armut kuru ekmek prilam aldırmaya yolladım eşimi.çok sabır annecim
Merhabalar ben de mart annesi olacağım ALLAH nasip ederse hepinizin guzel saglikli huzurlu gebelik geçirmenizi temenni ediyorum. Gruba alınıyorsa beni de alir misiniz? :)
Kizlar ben ikili tarama için 11+2 ye randevu aldım erken mi biraz daha mi gec almaliydim
Kızlar göğüs ağrısı olan var mı? Benim gün içinde baya sızlıyor
Kızlar hamilelikte beyaz süt kesiği gibi yoğun akıntı normal mi
Aynı durum bende de var şuan hiç bir pantolonum olmuyor alışmışım 34 bedene.. ev için rahat taytlardan almayı düşünüyorum dışarda da tayt üstü bir şeyler giyerim ama işte ne yapacağım :/ ceketlerim olmaz kumaş pantolonlarım da olmuyor artık elbiselerim eteklerim daracık iş yerim de resmî baya spor ayakkabı bile sıkıntı. Ne olacak bilemedim.
Merhaba sevgili anneler yıllar sonra bu foruma bu doğum topigine yazmak kısmet oldu 7 haftalık hamileyim bende sanırım mart annesi olacagım, nisan 7 gösteriyor. Ama gününü bekler mi bilemiyorum. Nisan topiğini de ziyaret edebilirim 1 oglum var 5 yaşında. Oğlumu dogurmadan once aralik anneleri grubundaydım ve ordan cok guzel arkadasliklar edindim. Sehrime evime gelen benim gittigim. 2 dostum oldu. Simdi de tekrar kadınlar klubune bakayim derken grubu gorunce hemen katılayim dedim. Herkese saglikli mutlu bi hamilelik diyorum. Ara ara grubu takip etmeye calisacagim
Artık idare edecekler canım ayağına rahat haberler giyersin elbise diyebiliyorsan elbiseler giy ya da tayt üzerine bol tunikler onlarda spora kaçmaz canım.Aynı durum bende de var şuan hiç bir pantolonum olmuyor alışmışım 34 bedene.. ev için rahat taytlardan almayı düşünüyorum dışarda da tayt üstü bir şeyler giyerim ama işte ne yapacağım :/ ceketlerim olmaz kumaş pantolonlarım da olmuyor artık elbiselerim eteklerim daracık iş yerim de resmî baya spor ayakkabı bile sıkıntı. Ne olacak bilemedim.
İçimden erkek diye geçti hayırlısı olsun inşaallahSelam kızlar şimdi Dr dan geldim 2 li tarama için kan verdim ense kalınlığı güzel dedi ve minik kuzumun fotosunu paylaşıyorum Dr um net bir tahmin yapmadı 2 li tarama sonucu için gittiğimde söyleyecekmiş cinsiyet organı 14. Haftalarda tam olarak belli olur dedi cinsiyet tahminlerini sizden alayım
Ben Mhrs randevusuyla gidiliyordur diye düşündüm canım ama hastanenin kendi randevu sistemi varsa böyle çok daha iyi tabi Her hastanenin düzeni farklı oluyor. Benim doktorumun cihazı da çok iyiymiş gibi gelmedi bana. Muhtemelen seninki gibi yönlendirecektir diye düşünüyorum. Zaten benim randevum haftaya. Gittiğimde 9 haftam tam dolmuş olacak. 3 hafta gibi bir zamanda da rahatça randevu alırım gibi düşünüyorumKuzum bende devlette yaptırdım ondan biliyorum şöyle işledi bizde süreç aşağı da gebe polikliniğinde doktorun ayrıntılı ultrasonu yokmuş ondan ölçüm yapamıyordu hatta çok kötüymüş ultrasonu dedi kendisi de ben riskli gebe olduğum için hemen yolladı zaten ama benimle aynı hafta da birini de 2li için yolları 20 haftalık birini de pesimizden ayrıntılı için yolladı prenatal tani ve tedavi merkezi gibi bir yer vardı hep birlikte gittik tabi benim durum acil kapsamına giriyormuş bana 1 gun sonraya hemen gun verdi. 2li isteyen kiza 1 hafta sonraya gun verdi hemen yoksa gec olurmus ayrintiliya girecek olana da 10 gun sonraya gun verdi bende merak ettim dedim bana nasil bu kadar hizli gun verebildiniz diye gosterdi randevu defterini sabah 9da basliyor saat basi 1 hasta yaziyormus sadece ama islem ki en uzun bende sürüyor yarim saatlik bir islem yani az randevu yazip boyle 2li gelen acil gelen hastalar icin bosluk yaratiyorlarmis bana dedi sana simdi 4 hafta sonraya gun verdim sen artik bizim takibimizdesin ama sonra haftada bir verirken hep acil gibi seni aralara sikistiracagim baska türlü olmaz dedi ama bir şekilde ayarlamislar sistemi kimse mağdur olmuyor ben beğendim pek soru yaşanmıyor sadece azıcık bekleme olabiliyor ama o da olur sorun etmedim ben çok
Benim de bu cumartesi yapılacak 11+2 doktor özellikle öyle istedi geç kalmayalım dedi daha doğru sonuç veriyormuş 11-12 arasıKizlar ben ikili tarama için 11+2 ye randevu aldım erken mi biraz daha mi gec almaliydim
Cok tesekkur ederim ALLAH razı olsun hepimiz için ayni temenniler geçerli İNSAALLAHHoşgeldin aramıza Rabbim sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
Benim başından beri dehşet ağrı vardı. Hep söylerlerdi de nasıl kii o ağrı derdim. Gördüm sonunda şimdiler de hafifledi ama şükür. Sabah kalkınca biraz daha yoğun oluyordu.Kızlar göğüs ağrısı olan var mı? Benim gün içinde baya sızlıyor
Canım çok iyi bilmiyorum ama süt kesiği gibi akıntı genelde mantardan dolayı oluyor. İstersen bi hekime görünmen de fayda var.Kızlar hamilelikte beyaz süt kesiği gibi yoğun akıntı normal mi
Yenişehir. Ama ben elendim bile gruptan canım ya, düşük yaptım. Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum, harika geçsin sürecinizHangi ilçe cnm mutlu oldum
Bende ağrı yok ara ara elektrik çarpma hissi gibi oluyor sadece, ama kahverengi kısım büyüyüp çok belirginleştiKızlar göğüs ağrısı olan var mı? Benim gün içinde baya sızlıyor
Yaaa minnosa bak ben sanki kız hissediyorum ya bana öyle gibi geldiMerhaba kızlar, bugün doktor kontrolüm vardı 11+6günlük haftasıyla uyumlu gidiyormuş çok şükür, yarında ikili tarama yapılacak çok heyecan bastı beni, doktor cinsiyet konusunda bi tahmin yapmadı bende sormadım erken diye, ama kızımı ikili taramada doktor cinsiyeti bilmişti bakalım hayırlısı olur, hep birlikte hayırlı güzel sonuçlar alırız inşallahEki Görüntüle 3115189 Eki Görüntüle 3115193
Belki şık rahat elbiseler alabilirsin canım bir de alçak topuklu ayakkabı. Hamile pantolonlari da var kumaş bildiğim kadarıyla. Zaten sana kimse bisey demez benceAynı durum bende de var şuan hiç bir pantolonum olmuyor alışmışım 34 bedene.. ev için rahat taytlardan almayı düşünüyorum dışarda da tayt üstü bir şeyler giyerim ama işte ne yapacağım :/ ceketlerim olmaz kumaş pantolonlarım da olmuyor artık elbiselerim eteklerim daracık iş yerim de resmî baya spor ayakkabı bile sıkıntı. Ne olacak bilemedim.