2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ne güzel açıklamışsın yine çok sağol canım Ekran resmini alayım yazdığının. Kafam karışıyor sonra. Doktorumuzla görüşürüz tabiki o da açıklayacaktır ama yine de bi kenarda dursun

Doğumdan sonrada olmuştum ben siz söyleyince hatırladım şimdi hayta 3-4 kere olmustu akşam da oldu ay umarım tekrar olmaz. Dediğiniz gibi normal sıtma gibi değil
Canm bı on gün önce bende aynısını oldum acayip biseydi vücudum kaskatı kesildi uyandım ama konuşamıyorum el bileklerimdeki damarlar mosmor olmuştu nöbet geçiriyordum sandım acayip bı usumeydi

Maşallah

Maşallah canım ya herkesinki küçük insan olmuş artık. İçimizde küçük insan var bunlar olmuş bildiğin yaaa çok güzeller doktor bende böyle renkli açti. Dedim hocam siyah beyaz iyiydi öyle daha çok net oluyor:)) cinsiyet tahmini yapamıyorum ama canım beceremiyorum pek sallıyorum sadece erkek dedim sana da bari

Valla evde gelen giden olacağı için Özgür bırakamayacağım memişleri. Yinede güzel bi düşmeli kısa kollu pijama takımı şart. Bol tişörtlerim var zaten. Ben kızımda da kışın yanıyordum hiç üşümüyordum hormonlar tavan yapmıştı. Yine de donmam ama elbise giyerim kışın da bol durur hamilelik pantolonu alırım aklımda o var tişörtleri giyerim üzerine tamam işte oldu bitti

Ye bacım yiyebildigini ye yemek yemek ne büyük nimetmis anladım ben
Ben zaten yemeğin kıymetini bilenlerdenim biraz pis boğazım ağzım hiç boş durmazdı ahahah hatta iş yerinde dalga geçerlerdi benimle senin yediğinin 3/1 ini yesek kapılardan geçemezsin diye. Gerçekten ben çok yiyorum günde 1 ekmek bitiyorum. Ve inanılmaz abur cubur seviyorum çocuk gibiyim çikolata kola cips dondurma hatta eşime hep tatlı aldırıyorum sütlü tatlılara bayılırım. Şimdi aklıma düşüyor bunlsr midem kalkıyor eşim yerken bile midem bulanıyor. Az önce master chefi açmış işkembe yapıyorlardı kusacaktım. O da izlemez izlemez bana inat açtı sanki

Detay önemli kazasiz belasiz dönsün insallah

Ayy bugün kahroldum başa sardım tüm gün yediğim nektari ve bir armut kuru ekmek prilam aldırmaya yolladım eşimi.çok sabır annecim
Yaşayan bilir canım benim. Bana prilam da işlemeyince doktor bu sefer zofer verdi onunda faydasını görmedim ne ilaç aldıysam bir faydası olmadı maalesef. Kusa kusa bu haftama geldim. İnşallah tez zamanda atlatırız. Benim ablam kötü olmuştı sürekli kusuyordu ben de hamileydim aramızda 4 ay vardı ama ben çalışıyordum ve hiç bulantım yoktu hatta ablama demiştim ki senin zatwn ota bka miden bulanıyordu hamileliği bahane etme ahahaha şimdi bana ditor ki nasıl oluyormuş bulantılarla yaşamak sık dişini 4.ayın ortalarında bitti benimkiler seninde biter diyor. Gerçekten de yaşayan bilir arkadaşım. Az kaldı ama yaklaştık bulantıların sonuna

İnşallah yavaş yavaş sende düzelirsin bebeğim benimde ara ara vuruyor ama genel olarak iyiyim

Aynen öyle canım ya 1 hafta da bile inanılmaz değişiyorlar, sağlıkla doğsunlar inşallah
Herkes resme göre erkek diyor ama hayırlısı olsun Rabbim gönlümüzdeb geçenin en güzelini hayırlısını versin inşallah

Merhabalar ben de mart annesi olacağım ALLAH nasip ederse hepinizin guzel saglikli huzurlu gebelik geçirmenizi temenni ediyorum. Gruba alınıyorsa beni de alir misiniz? :)
Hoşgeldin aramıza Rabbim sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.

Kizlar ben ikili tarama için 11+2 ye randevu aldım erken mi biraz daha mi gec almaliydim
Ben de yarın yaptıracağım tam 12 haftalık oluyor, kızıma da 12+1 de yaptırmıştım.
Zaten ikili tarama 11 ile 14 hafta arası yapılıyor. Ama ben özellikle 12 yi bekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…