2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
İkiliyi yurtdışında doktor ense kalınlığıni olctukten sonra bir form dolduruyor devlet Hastanesi'ne gonderiyoerhiç para almadan yapıyorlar burada ne şekilde oluyor hiç bilmiyorum bizde şuan tatil için Türkiye deyiz haftaya gideceğim burda bende merak ediyorum burda ne şekilde yapıldığını.

Canım herhangi bir riskin yoksa zaten yaptırma fetal DNA benim çoklu düşüklerin olmasaydı bende yaptırma gereği duymazdım. Ama doktorumda denin fetal DNA testi yaptırman lazım demişti bana. Çünkü ben tüp bebek yaptırdım genetiğe yolladığım halde onlarda tutmamıştı en azından bunlsrın genetiğine baktırmamızda fayda var canım. Kızımda sadece 2 Li test ve opstetrik usg çektirmiştim. Başka bişey yaptırmadım. Bunda biraz üzerine düşmemiz gerektiğini düşündük sadece canım.

Benim doktorda 250 gibi bi fiyatı var devlette ücretsiz yapıyorlar 11 e girince gidebilirsin canım 12 yi geçirme ama
11 agustos ta 9+2 ölçmüştü . O zaman 22 agustos haftasi ikiliyi yapmam gerek dimi . Şu hafta hesabi gec yumurtlamadan dolayi kafami karistiriyo ya

Zaten bıraktık eklemeyi birbirimizi yasak olduğunu anlayınca. İnsta yasak değilmiş ama yine de paylaşmadık daha sonrasında. Buradan smacımızda başka gruplar kurmak değildi kesinlikle. Buradan devam ediyoruz çünkü. Hem zaten burada grubumuz varken beden başka yerden açma gereği duyalım ki. Teşekkür ederiz Admin bilgilendirdiğiniz için bizi

Lekelenmem ve kanama alanlarım vardı o yüzden kesti
Canım doktorum bana da ufak 2 tane kanama alanları görünüyor ama çok önemli değil demişti ondan sonra daha da görüyorum demedi. Kayboldu herhalde kendiliğinden. Bana da oksaparı önlem amaçla verdi çoklu düşükler yüzünden önlemimizi alalım ne olur ne olmaz dedi bir De corasprın kullanıyorum tabi günlük.

Benim de 3-4 tane kanama alanım vardı küçüklerdi ama. Kese büyüdükçe kaybolur dedi doktorum önemsemedi. Son kontrolde kaybolmuş bile zaten bi daha hiç lekelenmem olmadı iğneyi de kan pıhtılaşmam olduğu için başından beri kullanıyorum doğuma kadar devam dedi doktorum. Coraspini kesti lekelenmeden sonra işte iğnenin dozunu artırdık onun yerine canım

Erkek diyorum

Merhabalar, ben acayip bir mide ağrısı çekiyorum. Sırtım ve midemin üstünde yer alan göğüs kafesim ağrıyor sanki böyle bıçak saplanmış gibi. Bunu yaşayan var mı ?
Dün akşam yaşadım ben de çok şiddetliydi sanki soğuk almışım gibi ciğerlerim çok ağrıdı. Geçti sonra canım

Kızlar bi yazı çıktı karşıma. Karnımızı okşadığımızda bebiş kendini güvende hissediyormuş 1 saattir karnımı sevip buna ağlıyorum hormonlar beni de ele geçirdi sanırım
O hormonlar bana da uğrasa keşke ben hala hamile olduğuma inanamıyorum

Kuzum benim geçmiyor 6gün oldu Doktoruma mesaj atayım en iyisi
Canım soğuk su falan içtin mi ?
Ben soğuk su içince hemen midem ağrır ve bulantı olur. Midemi çok çabuk üşütürüm. İcebilirsen sıcak şekerli su bana iyi gelir o durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…