Neyse canım.. Diyetisyenle sağlıkla ilerlersin ne güzel.. Merak etme..
Daha benim doktor kilo lafı etmedi şükür.. Yoksa daha fena hissederim, doktora gitmek bile istemem
Ben de bugün ilk defa isteyerek yumurta yedim. Haftalardır yiyemiyordum. Can çekmesi gibi değil ama, normalde de hamur işi, ekmek, fast food falan çok severim. Sürekli diyet modunda olduğum için yemezdim hiç.. Şimdi de hep öyle şeyler yemek istiyorum. Ekmek peynir simit falan :) Fazla yemiyorum yine de ama eskisine göre çoğalttım. Hayatı boyunca sürekli diyet modunda olan bünye de tabi ki onları görünce hemen tutuyor, bırakmıyor. Şiştim de biraz. Umarım bu kilo alma ivmesi azalır. Dünden beri daha çok dikkat diyorum.
Yüzüğe ip bağlayıp avucunu açıp oraya doğru sarkıtıyorduk biz galiba. Biraz unutmuşum ama. Kendi kendine harekete başlıyor. Yuvarlak olursa kız sağa sola olursa erkek diyorlar. Mesela harekete başladı ya.. durur gibi oluyor, sonra yine başlıyor. o 2. çocuk falan.. öyle devam ediyor. Bitince de tamamen duruyo :) Sanırım böyleydi. Ama sen yapmayacaksın, sana başkası yapacak. Ciddiye alınacak bir şey değil tabi de :)
Geçmiş olsun canım.. Şimdi nasılsın?
Sana da geçmiş olsun canım. Nasıl oldun?