• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
lavenderbrown lavenderbrown söyleyebilir misiniz merkezdeki doktorlardan?merkezde oturuyorum.
1) mustafa kekovalı bana denk gelmedi belki ama olumsuz yorum duymadım.
bir de özgü çelikkol ve sezen bozkurt köseoğlu var. kendi muayenehanesi var hepsinin de. yanılmıyorsam yücelen de ya da üni hastanesinden birinde seçip doğum yaptırıyorlar.

Teşekkür ederim. Bakayım bi. Fethiyeli misiniz? Eşim oralı da. Keşke orada yaşasaydık. Hiç düşünmeden esnaftaki yahya beye giderdim. lavenderbrown lavenderbrown

Evet hatta eczacı bile zorlandı bu sistemden niye 0.4 yazmamış herkes onu kullanıyor dedi. Ama ben coraspinle birlikte 0.4 kullanıyodum coraspini kesince Dr dozajı yükseltti. Neyse artık sağlık sonuçta bi şekilde halledeceğiz
Coraspin nie kesti ki ben 150, ecopirin ve 06 kullanıyorum ama kizimda 4 tü 😑

Neyse canım.. Diyetisyenle sağlıkla ilerlersin ne güzel.. Merak etme..

Daha benim doktor kilo lafı etmedi şükür.. Yoksa daha fena hissederim, doktora gitmek bile istemem🙈 Ben de bugün ilk defa isteyerek yumurta yedim. Haftalardır yiyemiyordum. Can çekmesi gibi değil ama, normalde de hamur işi, ekmek, fast food falan çok severim. Sürekli diyet modunda olduğum için yemezdim hiç.. Şimdi de hep öyle şeyler yemek istiyorum. Ekmek peynir simit falan :) Fazla yemiyorum yine de ama eskisine göre çoğalttım. Hayatı boyunca sürekli diyet modunda olan bünye de tabi ki onları görünce hemen tutuyor, bırakmıyor. Şiştim de biraz. Umarım bu kilo alma ivmesi azalır. Dünden beri daha çok dikkat diyorum.

Yüzüğe ip bağlayıp avucunu açıp oraya doğru sarkıtıyorduk biz galiba. Biraz unutmuşum ama. Kendi kendine harekete başlıyor. Yuvarlak olursa kız sağa sola olursa erkek diyorlar. Mesela harekete başladı ya.. durur gibi oluyor, sonra yine başlıyor. o 2. çocuk falan.. öyle devam ediyor. Bitince de tamamen duruyo :) Sanırım böyleydi. Ama sen yapmayacaksın, sana başkası yapacak. Ciddiye alınacak bir şey değil tabi de :)

Geçmiş olsun canım.. Şimdi nasılsın?

Sana da geçmiş olsun canım. Nasıl oldun?
Biraz daha iyiym meyve bol su içmeye çalışıyorum sen nasılsın kuzum 🌹

Teşekkür ederim. Bakayım bi. Fethiyeli misiniz? Eşim oralı da. Keşke orada yaşasaydık. Hiç düşünmeden esnaftaki yahya beye giderdim. lavenderbrown lavenderbrown
yok yani benim eşim dalamanlı , oradan gidip geliyoruz bizde. aslında yahya beye marmaris ten bile gelen var ama gerek var mı sanmıyorum. çok yoğun çalışıyor bazen çok geç saatlere kalabiliyoruz muayene için. ama sağ olsun yaklaşımı hep nazik ve güven veriyor. merkezdeki doktorları da aynı şekilde bulmuştum ben, bi de siz araştırın tabii. sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinize 🧿

yok yani benim eşim dalamanlı , oradan gidip geliyoruz bizde. aslında yahya beye marmaris ten bile gelen var ama gerek var mı sanmıyorum. çok yoğun çalışıyor bazen çok geç saatlere kalabiliyoruz muayene için. ama sağ olsun yaklaşımı hep nazik ve güven veriyor. merkezdeki doktorları da aynı şekilde bulmuştum ben, bi de siz araştırın tabii. sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinize 🧿
Daha önce düşüklerim var. Yol riskli olabilir benim için. Güzel dileğiniz için teşekkür ederim.

Kuzum devlet hastanesi 1 buçuk dedi 2 buçukta girdim ama ilgileri çok iyi olduğu için kızmıyorum beğendim capayı genel olarak 🙈

Perinatolog gerilik yok çocukların ikisi 12+3 bir tanesi 12+1 gözüküyor dedi ama plasentasi yapışık olanlar var onları almak istediler ben istemedim aynı plasentasi kullanıyor erken doğum durumuna kesin gözüyle bakıyorum şuan dedi ikna olmadım 😂 sonuçta seni uyardık bundan sonra 16. Haftada gel sonra Haftada bir kontrol dedi tatlı kadındı şimdi prosedürleri gerçekleştirdi kesinlikle kibar bir dille bende kabul etmedim durum çözüldü 👍🙈

Sabah mesajlarınızı okudum ama yazamadım her birinize çok teşekkür ederim desteğiniz ve dualarınız için bebislerim şuan ici sağlıklı inşallah bu şekilde devam edeceğiz 👍

Bu arada arkada olan çocuk karından olculmuyormus mecburen alttan baktı dedi bu kadar arkada olmaz normalde ama gelişimi gayet iyi hatta bu bebeği tutmayı tavsiye ediyorum diğer ikisi daha riskli geldi bana 🤦‍♀️ ama dediği risk erken doğum riski ben onu göze aldım ense kalınlıkları iyi burunları oluşmuş dedi 2li test de yaptı arada bizim 2li test bu kadar oluyo kan alınmıyormuş 👍 sonuçta ben güzel haberlerle geldim umarım herkes güzel haberlerle döner bugün 🌸🌸🌸 dualarım sizinle 🤲🤲
Canım plesanta yapışık olanlar aynı kesede mi

Kızlar bende ne hastane için ne de ev için uzun kollu almayı düşünmüyorum. Ben normalde de uzun kollu giymeyi sevmiyorum evdeyken. Takımların hemen hemen hepsinde zaten hırkası var onu atarım üzerime üşürsem eğer… Benim aslında şuan almam lazım herşeyin beli daracık. Elbiselerim bile dar giyerim ama direk göbek ortaya çıkacak elbiselerde. Sizin kyafetler oluyor mu hala🤨 Taytlsrım bile sıkıyor 😬

Kuzum devlet hastanesi 1 buçuk dedi 2 buçukta girdim ama ilgileri çok iyi olduğu için kızmıyorum beğendim capayı genel olarak 🙈

Perinatolog gerilik yok çocukların ikisi 12+3 bir tanesi 12+1 gözüküyor dedi ama plasentasi yapışık olanlar var onları almak istediler ben istemedim aynı plasentasi kullanıyor erken doğum durumuna kesin gözüyle bakıyorum şuan dedi ikna olmadım 😂 sonuçta seni uyardık bundan sonra 16. Haftada gel sonra Haftada bir kontrol dedi tatlı kadındı şimdi prosedürleri gerçekleştirdi kesinlikle kibar bir dille bende kabul etmedim durum çözüldü 👍🙈

Sabah mesajlarınızı okudum ama yazamadım her birinize çok teşekkür ederim desteğiniz ve dualarınız için bebislerim şuan ici sağlıklı inşallah bu şekilde devam edeceğiz 👍

Bu arada arkada olan çocuk karından olculmuyormus mecburen alttan baktı dedi bu kadar arkada olmaz normalde ama gelişimi gayet iyi hatta bu bebeği tutmayı tavsiye ediyorum diğer ikisi daha riskli geldi bana 🤦‍♀️ ama dediği risk erken doğum riski ben onu göze aldım ense kalınlıkları iyi burunları oluşmuş dedi 2li test de yaptı arada bizim 2li test bu kadar oluyo kan alınmıyormuş 👍 sonuçta ben güzel haberlerle geldim umarım herkes güzel haberlerle döner bugün 🌸🌸🌸 dualarım sizinle 🤲🤲
Güzel haberlerle gelmene çok sevindim canım 😇

Kızlar bende ne hastane için ne de ev için uzun kollu almayı düşünmüyorum. Ben normalde de uzun kollu giymeyi sevmiyorum evdeyken. Takımların hemen hemen hepsinde zaten hırkası var onu atarım üzerime üşürsem eğer… Benim aslında şuan almam lazım herşeyin beli daracık. Elbiselerim bile dar giyerim ama direk göbek ortaya çıkacak elbiselerde. Sizin kyafetler oluyor mu hala🤨 Taytlsrım bile sıkıyor 😬
Benim kıyafetler oluyor ama pantolon giymiyorum sıkıyor iyi değil diye bide genelde elbise giyiyorum 😝

Selam kızlar şimdi Dr dan geldim 2 li tarama için kan verdim ense kalınlığı güzel dedi ve minik kuzumun fotosunu paylaşıyorum Dr um net bir tahmin yapmadı 2 li tarama sonucu için gittiğimde söyleyecekmiş cinsiyet organı 14. Haftalarda tam olarak belli olur dedi cinsiyet tahminlerini sizden alayım 🥰😍🧿🐣
Maşallah ama yaaa 🧿🤍 erkek bnce sağlıkla gelsin 🤲

Üzülme canım bulantıların geçsin sende bol bol öpersin bende kuzumu yaklaştırmıyorum hararet basıyor zaten canım o da sarılıyor öpüyor ben kendimden bile tiksiniyorum kızım şuan diyorum. Benim kız 11 yaşında anlıyor halimi sürekli kusuyorum görüyor kız o yüzden sıkıntı olmuyor ama çok üzülüyorum garibim 1,5 aydır evde benimle bahçeye içiyor arada o kadar adam akıllı yaz geçiremedik onunla. Napıyım el mahkum 😏
Çocukların büyük olması büyük bir nimet bence. Benim oğlum da 9 yaşında ne dediğimi, ne demek istediğimi anlıyor. En büyük yardımcım diyebilirim şu an 🤗🧿

Selam kızlar şimdi Dr dan geldim 2 li tarama için kan verdim ense kalınlığı güzel dedi ve minik kuzumun fotosunu paylaşıyorum Dr um net bir tahmin yapmadı 2 li tarama sonucu için gittiğimde söyleyecekmiş cinsiyet organı 14. Haftalarda tam olarak belli olur dedi cinsiyet tahminlerini sizden alayım 🥰😍🧿🐣
Merhaba canım, şu an kaç hafta kaç günlüksün. 2 li test için ben de kendi kafamda bir zaman belirleyecegim.
Kızlar ay anlatmayı unuttum. Gece uyurken bir sıtma geldi... aman allahim ya tir tir titredim resmen 2 kat battaniye altına pike öyle yattım 😔
Ki ben bugüne kadar hep yandım resmen sıcak basmalarım hep varsi. Gerçi kısa sürede gitti sıtma sonra yerini yeniden sıcak basmalari ateşler ve terlemeler geri geldi. Kısa süreli de olsa üşümek çok garip geldi 🤣🤣🤭
Sıtma bende de oldu gecen gün uyurken. Ama öyle böyle değil. Dişlerim zangir zangır titredi.

Maşallah tebrik ederim. Sen bugün kac hafta kaç günlüktun canım. İkili test yapılmış maşallah
Kızlar, ben de bugün doktora gittim, bebeğimi gördüm çok şükür. Her şey yolunda dedi. 12. haftam bitti, 2’li test bilgilendirmesi yaptı biz istemediğimizi söyledik. Cinsiyetini de epey net bir şekilde KIZ olduğunu söyledi 🥰 inşallah sağlıkla afiyetle rabbim tamamına erdirsin hepimizinkini 🌸
Kaç hafta kaç günlüksun canım
ah o ekmek peynir simit beni de mahvetti canım :D ben de normalde karbonhidrat kısıtlı besleniyordum bir de aralıklı oruc yapıyordum, şimdi bütün düzen altüst oldu. bulantılardan dolayı ara ara tıkıştırmaktan son birkaç haftada 2,5 kilo aldım, acayip moralim bozuldu, hedefim ilk 3 ay hiç kilo almamaktı. 1 hafta önce doktora gittigimde sadece 1 kilo almıstım ona bişey dememişti. muhtemelen bu hızla kilo almaya devam edersem bana da laf edecektir. bugünden itibaren makarna pilav ekmek kesiyorum ben de, midemi bastırmak icin daha farklı şeyler bulmaya calısıcam, zaten zamanla azalıyor gibi bulantılar, eskiye göre daha iyiyim cok şükür.
Aycoregi1 Aycoregi1 benim de niyetim diyetisyene gitmekti aslında ama suan birebir uyamam diye erteliyorum, inşallah sen de süreci ideal bir kilo ile tamamlarsın canım
Canım açlık bastırmak için ben çiğ kuruyemiş, yoğurt üzerine meyve, probiyotik yoğurt, kefir bunları yiyorum ara öğün niyetine

Kizlar bn fetal dna yi yaptırmayacağım ikili yi yaptirabilirim. Bu ikili testi devlete aldigim randevu da yaparlar mi yoksa ayri bir yerden tekrar mi randevu aliniyo ve bilginiz varsa ortalama fiyat fikriniz var mi ? Ikili test en son kacinci hafta yapılır onu da biliyosaniz 😇 tatile gidelim dedik ama o hafta devletten randevum var. Yani su bilgileri kesinlestirsem bi karar verecegim

Kizlar bn fetal dna yi yaptırmayacağım ikili yi yaptirabilirim. Bu ikili testi devlete aldigim randevu da yaparlar mi yoksa ayri bir yerden tekrar mi randevu aliniyo ve bilginiz varsa ortalama fiyat fikriniz var mi ? Ikili test en son kacinci hafta yapılır onu da biliyosaniz 😇 tatile gidelim dedik ama o hafta devletten randevum var. Yani su bilgileri kesinlestirsem bi karar verecegim
Benim gittiğim hastane 605 tl dedi canım telefonda sormuştum İstanbul Ümraniye'de.
Devlet hastanesi prosedürü hiç bilmiyorum

Kızlar şu sosyal medya hesap paylaşımı konusunda a İslama yapayım.

Paylaşmanızda hiç bir sakınca yok ama silemeyeceginiz yerlere eklemeyin. 3 gün sonra gelip abi konuda instagram adresim var silermisiniz dediğinizde elimi sürmem ama profilinizde paylaşılmış ise kendiniz silebilirsiniz.

2023 Mart anneleri diye grup kurarsanız iste o zaman kulahları değişiriz.

Ben olsam özelden iletişim kurmak istediklerimi bak bu benim sosyal medya diyip verin. Forumun tutulma sebebi gizlilik bu gizliliği deldiginizi unutmayın.

Son düzenleme:
Benim doktorda 250 gibi bi fiyatı var devlette ücretsiz yapıyorlar 11 e girince gidebilirsin canım 12 yi geçirme ama

Back