• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Merhabalar, ben acayip bir mide ağrısı çekiyorum. Sırtım ve midemin üstünde yer alan göğüs kafesim ağrıyor sanki böyle bıçak saplanmış gibi. Bunu yaşayan var mı ?
Üşütmüşte olabilirsin midende yoğun biz gaz da olabilir o sancı yapar eşinden sırtını sıvazlamasını iste bebeklerin gazını çıkardığımız gibi, rahatlama hissedersen muhtemelen gaz problemi yaşıyorsundur

11 agustos ta 9+2 ölçmüştü . O zaman 22 agustos haftasi ikiliyi yapmam gerek dimi . Şu hafta hesabi gec yumurtlamadan dolayi kafami karistiriyo ya 🥴
Benim de çok kafamı kurcalıyor bu ikili tarama haftası şimdi 10+0

Kızlar bebişe ilk malzemeyi sipariş ettim😍 bu katlanabilir banyo setinden aldım. Benim evim baya küçük o yüzden böyle portatif şeyler daha mantıklı olacak benim için. Trendyolda 350 tl idi 314e düşmüş filesi de hediyeydi alıyım dedim her şey her gün yükseliyor zaten. Belki almak isteyen olur diye size de söyliyim dedim🥰
Canım eltim de bundan var. O da yer kaplamasın diye bu setten aldı ama pişman oldu maalesef 🥴 kova iki defa çöktü içine. Olduğu gibi halı su oldu. İçindeki filesi de kopmuş. Kullanışlı değil sanırım ama yinede sen bilirsin. İnşallah memnun kalırsın 😊

Benim de 3-4 tane kanama alanım vardı küçüklerdi ama. Kese büyüdükçe kaybolur dedi doktorum önemsemedi. Son kontrolde kaybolmuş bile zaten bi daha hiç lekelenmem olmadı 🧿 iğneyi de kan pıhtılaşmam olduğu için başından beri kullanıyorum doğuma kadar devam dedi doktorum. Coraspini kesti lekelenmeden sonra işte iğnenin dozunu artırdık onun yerine canım
Sağlıklı olsunlarda yeter canım valla ben oksapar iğneye razıyım hergün doğuma kadar yeter ki bulantılarım tamamen kaybolsun insan içine çıkabileyim normal insanlar gibi😬 henüz karnım çok belirginleşmeden çıkmak istiyorum. 😁 iş yapamıyorum kayınvalidem yemek yapmıştı onu zor ısıttım. Bulaşıkları makinaya koymaya üşeniyorum. Sürekli uykum var halsizlik var. Zaten ben Hamile değilde hep hasta gibiydim hala da öyle. Arkadaşlarım çağırıyor hep bi bahane buluyorum. İş için dışarıdan destek veriyorum 4.aydan sonra toparlanırsam belki 15 günde bi geçerim işimin başına. Gerçekten çok yoruldum ben herşey üst üste geliyor psikolojim bozuldu moralim çok bozuk off offf sonunun güzel olacağına inanıyorum yine de. Allah büyük ne yapalım canım. Vardır rabbimin bir bildiği elbette 🙄

Canım eltim de bundan var. O da yer kaplamasın diye bu setten aldı ama pişman oldu maalesef 🥴 kova iki defa çöktü içine. Olduğu gibi halı su oldu. İçindeki filesi de kopmuş. Kullanışlı değil sanırım ama yinede sen bilirsin. İnşallah memnun kalırsın 😊
Eyvahh inşallah böyle bişey yaşamam valla tüh. Yorumları da çok iyiydi neyse deneyimleyeceğiz artık😬

Sağlıklı olsunlarda yeter canım valla ben oksapar iğneye razıyım hergün doğuma kadar yeter ki bulantılarım tamamen kaybolsun insan içine çıkabileyim normal insanlar gibi😬 henüz karnım çok belirginleşmeden çıkmak istiyorum. 😁 iş yapamıyorum kayınvalidem yemek yapmıştı onu zor ısıttım. Bulaşıkları makinaya koymaya üşeniyorum. Sürekli uykum var halsizlik var. Zaten ben Hamile değilde hep hasta gibiydim hala da öyle. Arkadaşlarım çağırıyor hep bi bahane buluyorum. İş için dışarıdan destek veriyorum 4.aydan sonra toparlanırsam belki 15 günde bi geçerim işimin başına. Gerçekten çok yoruldum ben herşey üst üste geliyor psikolojim bozuldu moralim çok bozuk off offf sonunun güzel olacağına inanıyorum yine de. Allah büyük ne yapalım canım. Vardır rabbimin bir bildiği elbette 🙄
Allah yardımcın olsun kuzum sabret inşallah 13.haftaya girdik geçecek hepsi 🙏 bu haftada beta hcg hormonu salgılanmayı durduruyomuş o yüzden belirtiler de kesiliyormuş. Bir an önce toparlarsın inşallah ❤️

Kızlar bayaaaa bi konuşmuşsunuz yetişemiyorum vallahi 🥴 ya benim bu sol kalçadan bacağa doğru inen ağrı geçmedi kızlar. Sizin ne kadar sürdü. Korkmaya başladım bişey olur diye. ☹️

Kızlar bayaaaa bi konuşmuşsunuz yetişemiyorum vallahi 🥴 ya benim bu sol kalçadan bacağa doğru inen ağrı geçmedi kızlar. Sizin ne kadar sürdü. Korkmaya başladım bişey olur diye. ☹️
Bildigim kadari ile bi tarz agrilar magnezyum gibi elementlerin eksikliginden oluyor. Doktora soyleyin bence.

Kızlar bende ne hastane için ne de ev için uzun kollu almayı düşünmüyorum. Ben normalde de uzun kollu giymeyi sevmiyorum evdeyken. Takımların hemen hemen hepsinde zaten hırkası var onu atarım üzerime üşürsem eğer… Benim aslında şuan almam lazım herşeyin beli daracık. Elbiselerim bile dar giyerim ama direk göbek ortaya çıkacak elbiselerde. Sizin kyafetler oluyor mu hala🤨 Taytlsrım bile sıkıyor 😬
Ben şuan için ek bir şey almayın düşünmüyorum. Havalar malum sıcak ve geçen doğumdan kalan hamile tshrt şortlarını kullanıyorum. Ev zaten sicak evde de ben kisin sort tshirtle geciriyorum Birde o zaman kziimda yani kış için işe giderken kalın hamile pantolonu felan almıştım. Tabi pandemiye gelince kurum kapandı evden çalışıyorduk hiç kullanmadım. Zaten genel olarak bol ve rahat giyinen biriyim zorluk çekmem diye tahmin ediyorum. Birde birkaç ayda değiştirecek şeyler almayın tahminen 9.aya kadar kullanabileceğiniz şeyler almaya önem verin. Beni zorlayacak tek şey ayakkabı olacaktır. Yenisine ihtiyaç doğar kesin, kızımda yaza gelince tüm bahar ve yazı terlikle geçirmiştim şimdi mecbur bot almam lazım. 🤣🤣 o zaman ayak numaram 36 dan 38.5 a çıkmıştı bakalım şimdi kaç olacak 😓 belki bir iki tane sweet bakarım kış için ihtiyaç durumuna göre ama çok birsey almam çünkü sonradan giyilmiyor. Çok sıkışırcam kocamın dolabına dadanırim 🤣🤣😂

Back