• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kuzum devlet hastanesi 1 buçuk dedi 2 buçukta girdim ama ilgileri çok iyi olduğu için kızmıyorum beğendim capayı genel olarak 🙈

Perinatolog gerilik yok çocukların ikisi 12+3 bir tanesi 12+1 gözüküyor dedi ama plasentasi yapışık olanlar var onları almak istediler ben istemedim aynı plasentasi kullanıyor erken doğum durumuna kesin gözüyle bakıyorum şuan dedi ikna olmadım 😂 sonuçta seni uyardık bundan sonra 16. Haftada gel sonra Haftada bir kontrol dedi tatlı kadındı şimdi prosedürleri gerçekleştirdi kesinlikle kibar bir dille bende kabul etmedim durum çözüldü 👍🙈

Sabah mesajlarınızı okudum ama yazamadım her birinize çok teşekkür ederim desteğiniz ve dualarınız için bebislerim şuan ici sağlıklı inşallah bu şekilde devam edeceğiz 👍

Bu arada arkada olan çocuk karından olculmuyormus mecburen alttan baktı dedi bu kadar arkada olmaz normalde ama gelişimi gayet iyi hatta bu bebeği tutmayı tavsiye ediyorum diğer ikisi daha riskli geldi bana 🤦‍♀️ ama dediği risk erken doğum riski ben onu göze aldım ense kalınlıkları iyi burunları oluşmuş dedi 2li test de yaptı arada bizim 2li test bu kadar oluyo kan alınmıyormuş 👍 sonuçta ben güzel haberlerle geldim umarım herkes güzel haberlerle döner bugün 🌸🌸🌸 dualarım sizinle 🤲🤲
Harika inşallah hep güzel haberler alırsın 🌸🤲

Evet hanımlar ben de kontrolden geldim. Tiroit yüzünden yine kan tahlili istedi ilacı her gün 150 mg iç dedi. İkili tarama içinde kan verdim sonucu 1 hafta ile 10 gün arasında çıkıyormuş. 6 cm dedi ve gelişim biraz önde olduğu için doğum tarihini öne çekti. 5 martı 28 şubat yaptı. Ve cinsiyet içinde tam kesin olmamakla birlikte daha baktığı gibi kıza benzettim dedi ablası çok sevindi 🤗

Eki Görüntüle 3114937 Eki Görüntüle 3114939
Sağlıklı olmasına çok sevindim canım gözün aydın ne güzel büyümüş 🧿🥰🐣

Son düzenleme:
Kuzum devlet hastanesi 1 buçuk dedi 2 buçukta girdim ama ilgileri çok iyi olduğu için kızmıyorum beğendim capayı genel olarak 🙈

Perinatolog gerilik yok çocukların ikisi 12+3 bir tanesi 12+1 gözüküyor dedi ama plasentasi yapışık olanlar var onları almak istediler ben istemedim aynı plasentasi kullanıyor erken doğum durumuna kesin gözüyle bakıyorum şuan dedi ikna olmadım 😂 sonuçta seni uyardık bundan sonra 16. Haftada gel sonra Haftada bir kontrol dedi tatlı kadındı şimdi prosedürleri gerçekleştirdi kesinlikle kibar bir dille bende kabul etmedim durum çözüldü 👍🙈

Sabah mesajlarınızı okudum ama yazamadım her birinize çok teşekkür ederim desteğiniz ve dualarınız için bebislerim şuan ici sağlıklı inşallah bu şekilde devam edeceğiz 👍

Bu arada arkada olan çocuk karından olculmuyormus mecburen alttan baktı dedi bu kadar arkada olmaz normalde ama gelişimi gayet iyi hatta bu bebeği tutmayı tavsiye ediyorum diğer ikisi daha riskli geldi bana 🤦‍♀️ ama dediği risk erken doğum riski ben onu göze aldım ense kalınlıkları iyi burunları oluşmuş dedi 2li test de yaptı arada bizim 2li test bu kadar oluyo kan alınmıyormuş 👍 sonuçta ben güzel haberlerle geldim umarım herkes güzel haberlerle döner bugün 🌸🌸🌸 dualarım sizinle 🤲🤲
Gözün aydın canım benim. Civcivlerin seninle aferin onlara çok sağlıklı güçlü olacaklar 🐣🐣🐣🧿

canım ben bu hafta sonu yaklaşık 10 saatlik bir yolculuğa çıkacağım deniz vs sordum doktoruma riskli bir durumun yok gidebilirsin dedi eğer araba ile gidiyorsan 2 saatta bir inip 10 dk yürüyüp kendini dinlendir dedi . bugün yine kontrolüm var bakalım tekrar sorarım farklı birşey derse yazarım buraya .

Cevap için teşekkür ederim canım evet ben de sordum senin dediğin gibi söyledi. İnşallah sağlıkla gider geliriz 🤲🏻

Kızlar, ben de bugün doktora gittim, bebeğimi gördüm çok şükür. Her şey yolunda dedi. 12. haftam bitti, 2’li test bilgilendirmesi yaptı biz istemediğimizi söyledik. Cinsiyetini de epey net bir şekilde KIZ olduğunu söyledi 🥰 inşallah sağlıkla afiyetle rabbim tamamına erdirsin hepimizinkini 🌸

Merhaba. Bebeklerinizi sağlıkla alın kucağınıza. Ben de Muğlada oturuyorum. Doktorunuz kim acaba?
amin inşallah 🧿🧿
yahya kemal koçyiğit e gidiyorum ben, fethiye de kendisi. siz neredesiniz ? merkezden de doktor araştırmıştım onları da söyleyebilirim.

04 luk kullanirken kizimda hamileyken fark ödememistim ben dediğim sekilde rapor çıkarmıştım.06 kullanıyorum şuan ya sistem değişti eczane dedigi gibi artik alınıyor ama az alınıyor ilaçlardan yada 06 karadan tek mi aliniyor sizin dediğiniz gibi
Evet hatta eczacı bile zorlandı bu sistemden niye 0.4 yazmamış herkes onu kullanıyor dedi. Ama ben coraspinle birlikte 0.4 kullanıyodum coraspini kesince Dr dozajı yükseltti. Neyse artık sağlık sonuçta bi şekilde halledeceğiz

Merhaba. Bana 15 kutu 6000lik oksapar verildi raporlu. Her kutuda 2 tane var. Yani toplam 1 aylık. Geçen yılki düşüğümde kullanmıştım. Hiç para vermedim diye hatırlıyorum. Bu kez 168 lira ödeme çıktı. Sizden de para aldılar mı?
Evet 120 küsür bi para ödedim ben de raporum olmasına rağmen

ay çok şükür ya çok sevindim 🧿🧿🧿 sağlıkla ilerlesinler büyüsünler inşallah 💕

Çok sevindim kuzum ya oh ne güzel haberler maşallah 🙏😍

Ben 3 kilo aldım inanılmaz moralim bozuk. Hamile diyetisyenine başladım bakalım sonuç nasıl olacak.
Neyse canım.. Diyetisyenle sağlıkla ilerlersin ne güzel.. Merak etme..
bence psikolojiktir çirken falan değilsindir, bazı dönemler bana da öyle gelir....benim de sağlıklı beslenme takıntım var ama şu an bulantı hissinden çok kötüyüm...normalde hafta içi ciddi dikkat ederdim gluten sınırlı bol protein yumurta et tavuk balık salata tarzı beslenirdim...hamilelik başladı başlayalı yumurta göresim yok, hep ekmek peynir domates poğaça yiyesim var...onun haricinde hiçbirşeyi içim almıyor gibi ama resmen zorluyorum özellikle de yoğurt meyve konusunda, ama mesela et yumurta hiç göresim yok inşallah 13. haftada flan geçer resmen gün saymaya başladım bulantı geçsin diye...

ilk hamileliğimde ben 55 ile hamile kalıp ilk 3 ay hiç kilo almamıştım, 68 ile gittim doğuma...bu sefer 57 ile hamile kaldım doktorum kilo konusunda takıntılı kesinlikle 68i geçmeyeceksin diyor...şu an öyle protein yiyemediğimi falan da söyledim, sıkıntı yok spor yap 3 ay sonra başlarsın yemeye dedi, ama böyle giderse bu saçma beslenme ile 3 ayda ben de duba gibi olurum, hiç tartılmıyorum zaten ama doktora gidince tartıya çıkmaya da korkuyorum 🤔
Daha benim doktor kilo lafı etmedi şükür.. Yoksa daha fena hissederim, doktora gitmek bile istemem🙈 Ben de bugün ilk defa isteyerek yumurta yedim. Haftalardır yiyemiyordum. Can çekmesi gibi değil ama, normalde de hamur işi, ekmek, fast food falan çok severim. Sürekli diyet modunda olduğum için yemezdim hiç.. Şimdi de hep öyle şeyler yemek istiyorum. Ekmek peynir simit falan :) Fazla yemiyorum yine de ama eskisine göre çoğalttım. Hayatı boyunca sürekli diyet modunda olan bünye de tabi ki onları görünce hemen tutuyor, bırakmıyor. Şiştim de biraz. Umarım bu kilo alma ivmesi azalır. Dünden beri daha çok dikkat diyorum.
Nasıl yapılıyor ki? Yani bir defa yapınca 3 çocuk olacağı nasıl anlaşılıyor
Yüzüğe ip bağlayıp avucunu açıp oraya doğru sarkıtıyorduk biz galiba. Biraz unutmuşum ama. Kendi kendine harekete başlıyor. Yuvarlak olursa kız sağa sola olursa erkek diyorlar. Mesela harekete başladı ya.. durur gibi oluyor, sonra yine başlıyor. o 2. çocuk falan.. öyle devam ediyor. Bitince de tamamen duruyo :) Sanırım böyleydi. Ama sen yapmayacaksın, sana başkası yapacak. Ciddiye alınacak bir şey değil tabi de :)
Günaydın kızlar, baş ağrısı ile uyandığım bi gün :cry:
Geçmiş olsun canım.. Şimdi nasılsın?
Bende dün toplantıda klima karşısında kaldım bugün grip olmuş olarak uyandım 😔
Sana da geçmiş olsun canım. Nasıl oldun?

yok canım henüz aramadım, cuma günü önce kendi doktoruma gideceğim. perinatolog önerisi varsa ona da soracağım ona göre bakacağız artık.
perinatolog ayarlayınca kimdir ne kadardır vs muhakkak dönüş yaparım.
tamam canım paslaşalım :KK39:

bu arada İzmir'de olan arkadaşlar sizin belli mi detaylıya gideceğiniz doktor ?

Canım dünkü haberlerini de bugün okumuştum. Sana yazacakken şimdi bunu okudum. Çok şükür :KK68: :nazar:🙏 Çok sevindim canım.. Rabbim tüm yavruşlarına sağlıkla kavuşmanı nasip etsin inşallah :dua: Biri, üçü aynı.. insan vazgeçebilir mi hiç..? Allah inşallah sağlıkla kavuşturacak sizi canım :KK68: Hep böyle güzel haberler alman dileğiyle :nazar::KK68:

Günaydın canım gece yazamadım. Bu çok önemli konuda sana şimdi cevap yazıyorum 🤣🤣🤣 Yüzüğü avucunun içinde sallandırıyor birisi. Hareket ediyor dairesel ya da ileri geri. Sonra durduruyor tekrar tutuyor yine hareket ediyor. Üçüncüye aynı şeyi yapıyor. Dörtte yaptığında durdu bende. Durana kadar yapıyorsun 🙈🙈🙈
Ben de bu mühim konuda hemen bilgilerimi yazdım :D Alimallah es geçmeyeyim dedim :D hahahaha

Neyse canım.. Diyetisyenle sağlıkla ilerlersin ne güzel.. Merak etme..

Daha benim doktor kilo lafı etmedi şükür.. Yoksa daha fena hissederim, doktora gitmek bile istemem🙈 Ben de bugün ilk defa isteyerek yumurta yedim. Haftalardır yiyemiyordum. Can çekmesi gibi değil ama, normalde de hamur işi, ekmek, fast food falan çok severim. Sürekli diyet modunda olduğum için yemezdim hiç.. Şimdi de hep öyle şeyler yemek istiyorum. Ekmek peynir simit falan :) Fazla yemiyorum yine de ama eskisine göre çoğalttım. Hayatı boyunca sürekli diyet modunda olan bünye de tabi ki onları görünce hemen tutuyor, bırakmıyor. Şiştim de biraz. Umarım bu kilo alma ivmesi azalır. Dünden beri daha çok dikkat diyorum.

Yüzüğe ip bağlayıp avucunu açıp oraya doğru sarkıtıyorduk biz galiba. Biraz unutmuşum ama. Kendi kendine harekete başlıyor. Yuvarlak olursa kız sağa sola olursa erkek diyorlar. Mesela harekete başladı ya.. durur gibi oluyor, sonra yine başlıyor. o 2. çocuk falan.. öyle devam ediyor. Bitince de tamamen duruyo :) Sanırım böyleydi. Ama sen yapmayacaksın, sana başkası yapacak. Ciddiye alınacak bir şey değil tabi de :)

Geçmiş olsun canım.. Şimdi nasılsın?

Sana da geçmiş olsun canım. Nasıl oldun?
ah o ekmek peynir simit beni de mahvetti canım :D ben de normalde karbonhidrat kısıtlı besleniyordum bir de aralıklı oruc yapıyordum, şimdi bütün düzen altüst oldu. bulantılardan dolayı ara ara tıkıştırmaktan son birkaç haftada 2,5 kilo aldım, acayip moralim bozuldu, hedefim ilk 3 ay hiç kilo almamaktı. 1 hafta önce doktora gittigimde sadece 1 kilo almıstım ona bişey dememişti. muhtemelen bu hızla kilo almaya devam edersem bana da laf edecektir. bugünden itibaren makarna pilav ekmek kesiyorum ben de, midemi bastırmak icin daha farklı şeyler bulmaya calısıcam, zaten zamanla azalıyor gibi bulantılar, eskiye göre daha iyiyim cok şükür.
Aycoregi1 Aycoregi1 benim de niyetim diyetisyene gitmekti aslında ama suan birebir uyamam diye erteliyorum, inşallah sen de süreci ideal bir kilo ile tamamlarsın canım

Back