2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Martta doğum olacağı için evde pijama hastanede gecelik gibi düşündüm ben de şimdi. Zaman yaklaştıkça belli olur zaten. Ama hamileyken de giyilebilenlerden şimdiden almak mantıklı olabilir Eylül ekim gibi bakarım ona da

Yok canım zaten bi geceliğe 500 lira vermem yazık günah çorap benim listemde var benim ayaklarım kışın çok üşür sezeryan olursak normal bile olsa doğumdan sonra denge bi şaşacak üşüme ihtimali çok yüksek mutlaka alıcam o yüzden yanıma
Elimde olsa ayıcıklı geceliğimle giderim ama annemin tansiyonu düşer

Allahım sağlık versin o miniklere biz bile alıştık kuzum senin üçüzlere şimdiden. Sen sabırla yarını bekle şimdi içini karartma hiç. Zaten senin mucizen onlar. Bi mucize daha olacak ve yarın güzel haber alacaksın inşallah. Sana kıyamadım şimdi bi de ne güzel bi annesin sakın canını sıkma

İnşallah güzel haberler verirsin canım yarın bizlere
Aynen bu tanimi bi kac gun yaşadım hatta yazacaktim buraya dedim şimdi biri bisiler yasamistir onu yazar buyutmeyeyim gecer dedim arada oluyo geciyo artik buyuyoruz kimbilir daha hangi organlar sıkışacak
Dimi büyüdükçe daha neler olacak
Evet evet sanki rahimi tutan bağlar gerilip kasılıyor o da acıyor gibi rahim büyüdüğü için galiba
Evet bir baskı hissi var sanki, sert bir şişkinlik. Kendi göbeğim değil bir kaç gündür daha bi farklılaştı

Merhabalar cavap alabildiniz mi sorunuza bilmiyorum ama raporunuz varsa yazıyor aile hekimi. Birde bişey sorcaktim sizin ilaçlar ücretsiz mi alıyorsunuz fark öduyomusunuz
Fark ödüyorum. Hatta ilkten 4000lik kullanırken daha az ödüyodum şuan 6000liğe geçince daha çok ödemeye başladım. 4000likte 5 tl falan ödemiştim 3 kutuya. 6000de 120 tl ödedim

Ah canim Allah’in izniyle hicbirsey olmaz. Sen dua et, hayirlisi neyse zaten o olacaktir ama insallah 3 minigin de tutunur hem sana, hem hayata

Cvp aldınız mı bilmiyorum rapor varsa yazar aile hekiminiz.
Ya başka bi yerde hekim uzman doktorsa yazar pratisyen vs ise yazamaz demişler. Benimki genç yeni atanmış bi dr. Biri de 4000likse 3 kutu yazar 6000se 1 kutu yazar sadece demiş. Öyle kafam karıştı yani. En iyisi gidip kendim soracağım bitince

Doktor çok önemli canım haklısın. Sık değiştirmek de iyi değil sanırım ama ben de 12. Haftadan sonra değiştirmek zorunda kalacağım çünkü doktorum sadece 12 altı bakıyor. Sen daha önce gittiğin bir doktora gideceksin şimdi enerjiniz de tutmuş aynen devam et onunla. Bu kez bebeğini kucağına almana vesile olur inşallah

Benim eşim pratisyen covidden önce yazamıyorlarmış ama covidden sonra uygun tanıyla acilde de pratisyen kaşesiyle yazilabiliyormus. Aile hekiminizden gönül rahatlığıyla yazdırabilirmissiniz

Ahh canım benim rabbim sağlık versin 3 yavrunada Canını sıkma kuzum belki herşey yolunda üzülüpte stres yapma onlarda etkilenir. Allahın izniyle yarın inşallah güzel haberler alırsın

Kuzum inşallah yarın güzel haberler alırsın lütfen moralini yüksek tut yiyecek ekmekleri varsa bi şekilde doğacak kuzucuklar Allahım yardımcın olsun

Allah razı olsun canım ben çok mutsuzdum geldiğimde biraz kendimi sakinleştirdim simdi yarini bekliyorum kuzularimi gormek için insallah hepsi cok iyi olacaklar

Hormonlar insani ele geçiriyor çok moralim bozuldu ilk söylediklerinde Allah razı olsun canım inşallah iyi haberler alırım yarın

Yaa başka tanidiklarim var doktor onlar da dedi bu tarz gebeliklerde bazı bebekler geri kalır ama o kadar büyük sorun olmaz o daha bakamadığı için bebeklere sorun olma ihtimalini düşünüp söylemiş dedi dogru aslinda hep risk oldugunu biliyorduk bu tarz durumlara hazirim saniyordum ama degilmisim birden patladım Allah razı olsun canım inşallah yarın iyi haberlerle gelirim

Gün doğmadan neler doğar canım inşallah yarın güzel haberler alırsın senin ve bebeklerin için en hayırlısı ve sağlıklısı ne ise umarım o şekilde sonuçlanır

İnşallah yarın güzel haberler ile gelirim Allah razı olsun dualarınız için

İnşallah cihazdan kaynaklı hatalı bir ölçümdür o zaman zaten hiç sorun kalmaz ama öteki türlü de kayba yol açacak derecede bir gerilik olmasın dua ediyorum çok Allah razı olsun dualarınız için

Canım kötü düşünme doktorda demiş makinası iyi olmadıgını söylemiş, inşallah üçüzlerini saglıkla kucagına alıcaksın dualarım seninle canım

İnşallah canım makina sorunludur en iyi ihtimal o çünkü bakalım 12 saat kaldı sayılır öğreneceğim inşallah iyi haberle yazarım size Allah razı olsun canım

İnşallah yarın hayırlı güzel haberler le dönersin kuzum biz bile alıştık şimdiden üçüzlerimize rabbim üçünüde size bağışlasın canım. İçini ferah tut bol bol dua et kuzum

Yaa basta çok korkunç gelmişti ama bayadır tüm hayallerimi onlarla kuruyorum birini kaybetme ihtimali aşırı üzdü beni bu sebeple Allah razı olsun canım çok dua ediyorum umarım kabul olur

Dualarimiz snnle canimher ne olursa olsun hayırlısı olanin olduğunu düşün kendine stres yapma. Onlar kardesler birbirine destek olurlar içerde

Evet stres de iyi gelmiyor eve geldiğimden beri kasiklarimda aşırı ağrı hissediyorum inşallah destek olsunlar civcivlerim ama 2 tanesi bir olmuş minik civcivi dışlamış gibiler inşallah sorunlar çözülür bebeklerin sağlıkla gelir kucağıma Allah razı olsun canım dualarınız için

Ilk geldiğimde çok kötüydüm gerçekten şimdi biraz daha iyiyim inşallah hepsine kavuşacağım iyi haberler alacağım çok dua ediyorum kabul olacak inşallah Siz de Allah razı olsun dualarınıza beni dahil ediyorsunuz bu kadar gebeyiz dualarımız kabul olur inşallah

İnşallah güzel haberler verirsin canım yarın bizlere

İnşallah canım iyi haber alayım müsait ilk anda yazarım buralara

Ah canim Allah’in izniyle hicbirsey olmaz. Sen dua et, hayirlisi neyse zaten o olacaktir ama insallah 3 minigin de tutunur hem sana, hem hayata

İnşallah geldiğimden beri dua ediyorum biraz toparladım kafayı umarım iyi haberler alırım yarın Allah razı olsun canım

Ahh canım benim rabbim sağlık versin 3 yavrunada Canını sıkma kuzum belki herşey yolunda üzülüpte stres yapma onlarda etkilenir. Allahın izniyle yarın inşallah güzel haberler alırsın

İnşallah canım vallahi yarın güzel haberler almak icin cok dua ediyoruk sizlerden da Allah razıolsun destek oldunuz bana ınşallah her şey yolundadır ve yarın bunu duyarım doktordan için rahat eder

Rapor yoksa bitane yazar.gidin sorun en sağlıklısı ama rapor varsa kactane alma hakkınız varsa o ay yazabilir. Üç kutuya mi 120, ödediniz siz

Fark ödüyorum. Hatta ilkten 4000lik kullanırken daha az ödüyodum şuan 6000liğe geçince daha çok ödemeye başladım. 4000likte 5 tl falan ödemiştim 3 kutuya. 6000de 120 tl ödedim
Şimdi rapor da gebelik durumu yazdığı için fark alınıyor oraya sacma ama malesef devlet bu şekilde ödüyor.Venöz yetmezliği ibaresini de ekledikten sonra fark odemeden alınıyor daha doğrusu kutu basi 10 TL felan odeniyor yine yani noemalde 27 tl kutu başı farkı bu dediğim sekille düşüyor.04 olsaydi ücretsiz olcakti sanırım ecZacim yeni getirldi artik fark bu sekildede aliniyor ama daha düşük alınıyor belki işinize yarar diye soylemek istedim anlatabildim umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…