2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Aynen oyle guzellikler bizi bekler ne hayaller kurariz sonra onlari gerceklestiriiz ohh mis ilerleyen zamanda heyecanimiz dinmez bizim

Kızlar bebişe ilk malzemeyi sipariş ettim bu katlanabilir banyo setinden aldım. Benim evim baya küçük o yüzden böyle portatif şeyler daha mantıklı olacak benim için. Trendyolda 350 tl idi 314e düşmüş filesi de hediyeydi alıyım dedim her şey her gün yükseliyor zaten. Belki almak isteyen olur diye size de söyliyim dedim

Eklentiler

• Screenshot_20220816_134347_trendyol.com.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20220816_134352_trendyol.com.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 43
Canım benim eşim şuan 15 gün yol izninde tayinci ya baslayis yapmadı. Eve gidince sorayim aile hekimi veya acil doktor yazabiliyorsa bi arkadaşına yazdırır. Eve gidince haber ederim

Canım benim eşim şuan 15 gün yol izninde tayinci ya baslayis yapmadı. Eve gidince sorayim aile hekimi veya acil doktor yazabiliyorsa bi arkadaşına yazdırır. Eve gidince haber ederim
Yok canım ben yazdırmak için sormamıştım ben yazdıracağım zaten aile hekimime de acaba bu iğneyi aile hekimi yazar mı diye merak ediyorum raporum var bu arada, onu sorarsan sevinirim

Yok canım ben yazdırmak için sormamıştım ben yazdıracağım zaten aile hekimime de acaba bu iğneyi aile hekimi yazar mı diye merak ediyorum raporum var bu arada, onu sorarsan sevinirim
He tamam o zaman sorayim şimdi onu bi aile hekimi arkadaşımıza haber ederim birazdan.

Biz de tahmin yaparız fotoğraf paylaşırsan. Sağlık haberini al hayırlısıyla biz de mutlu olalım seninle

inşallah sağlıklı olsun başka bir şey istemiyorum
ahh kıyamam ben de ilk hamilelikte öyleydim. bulantıdan kusmadan bunalmıştım artık. kaç kez serum yedim bilmiyorum ama sonra bir sabah uyandım ve hiçbir şey yok :) daha dün gece 12'ye kadar acilde serum yiyen ben değildim sanki :) 16. haftada bitmişti.

Herşey ne kadarda pahalı bende şimdi bakıyorum Trendyol dan pantolon iç kıyafet picama takımı lahusa takım en azından göz atim de kendimi ayarlim dedim

bu kese muhabbetine benziyor forumda biri yazmıstı anneannesi filandı galiba karnını yoklayıp kese şeklini anlıyormus ordan tahmin yürütüyormus, eskilerin cinsiyet belirleme yöntemi de buymuş
Bizim grupta mı konuşuldu kaçırmışım ben onu. O anneanne beni de bulsun Ay ablama da mahallesinde kadınlar erkek diyip duruyordu iki çocuğunda da dimdikti göbeği. Doktor kız deyince bile ikna olmamışlardı. Doktor emin mi falan diyorlardı

hahaha cok iyiymiş yok canım baska bir konuda görmüştüm

Kıslar göbüşü çıkan var mıııı??
Yaaa ben hemen büyüsün istiyorum hiç büyük göbüşüm olmadı
Aynen bnde pkos gobegi vardi minik bi alt gobek kasikla gobek arasi düzdü sanki biraz cıkmış gobegimde buyimus sanki ama cok az fark var. Benim zaten gobegim vardi hep kamufle ederdim simdi nede olsa hamileyim diye saldim aciom da aciom herkes gobegin cikm8s diyo ama anlatamiyorum o benim yemek göbeğim diye

O bendede var canım yemek göbegi ilk hamileligim de hiç göbek yoktu o yüzden çok heyecanlıyım bunda göbüş olur umarım

Kıslar göbüşü çıkan var mıııı??
Yaaa ben hemen büyüsün istiyorum hiç büyük göbüşüm olmadı

benim zaten göbek vardı hep hamile sanıyorlardı geçen dolmuşta bir bayan hamilesiniz galiba ayakta kalmayın diye yer verdi ilk defa evet hamileyim diyebildim

benim zaten göbek vardı hep hamile sanıyorlardı geçen dolmuşta bir bayan hamilesiniz galiba ayakta kalmayın diye yer verdi ilk defa evet hamileyim diyebildim
Banada olmuştu ilk hamileligim de çok göbegim yoktu anlaşılmıyordu bende nefesimle daha çok şişirmiştim o zamn belli olmuştu sagolsunlar öle yer vermişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…