2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Senin şu sözler beni benden alıyor yazacağım bir yere

valla zaten hastane eve yürüme mesafesi 5 dk ben yarın gidip bir öğreneyim. sadece idrarda enfeksiyon çıktı ilaç kullandım o kadar. siz d3 vitamini kullanmıyor musunuz? bende de eksiklik yok ama bebeğin kemik gelişimi için verdi

Banada vitaminn ve d3 vermedi bende doktorumla konuşucam bu hafta şaşkınım herkes kullanıyor folik asidi bırakmış ben devam hala

herkes farklı şeyler kullanıyor ben çok kafaya taktım hazırlanıp hastaneye gidicem valla şimdi
bu arada ben de folik asit kullanıyorum hala. doktor 3 ayın sonuna kadar içmen lazım dedi buraya ne zaman gelsem kafam çok karışıyor ahhaha

Benim tsh 3 çıktı canım dahiliye uzmanı da kadın doğum doktorum da 2.5 altı olması gerekiyor dedi doz artışı yaptık. 1-1.5 iner mi benim bilmiyorum. 2.5 olursa orada tutarlar gibi geliyor tahlillerimde tek sorun tsh. Haftaya dahiliye randevum da var bakalım inşallah düşmüştür

sizin referans aralığı neydi acaba. benim testte referans aralığı 2-4.4 yazıyor sonucum da 2.77 çıkmış. t4 değerim de 1.36 çıkmış bana normal bir sorun yok dediler

sizin referans aralığı neydi acaba. benim testte referans aralığı 2-4.4 yazıyor sonucum da 2.77 çıkmış. t4 değerim de 1.36 çıkmış bana normal bir sorun yok dediler
0.35-4.95 referans aralığı yazıyor tam 3.00 çıkmış benim. Kuzum sen mutlaka dahiliye uzmanıyla görüş. Görüştüğüm tüm doktorlar 2.5 altı olmalı diyor. Normal referans aralığında görünüyor hamile olmasan sorun değil ama hamilelikte düşük tsh isteniyor

Gelince kapatiyorum acigi o esnada esim de yemek yapiyor :)

Is yerinde surekli uyku modundayim. Insanlarla iletisim halinde oldugum bir meslek benimki. Zor dinliyorum. Ayakta uyudugum oluyor
Biz de annemde yiyoruz, dün biraz ayakta fazla durdum bugün belim kopuyor sanki sürekli dinlenmek istiyorum
Eeen güzeli politik olmak haklısın annecim, evet annecim diyip kendi bildiğini okumak
İzmir’in sıcağından kıskançlık dolu selamlar
Çok boğucu bugün buraya da yağacak galiba puslu bi hava var

size kadın doğum doktoru mu dedi yoksa dahiliye doktoru mu? siz ne ilaç kullanıyorsunuz bunun düzelmesi için?

Banada vitaminn ve d3 vermedi bende doktorumla konuşucam bu hafta şaşkınım herkes kullanıyor folik asidi bırakmış ben devam hala
canım d3 zaten ölçmeden verilmesi dogru degil bana kalırsa, ama tr de insanların yuzde 75inde düşük cıktıgı icin sanırım standart veriyorlar, aslında yaz mevsimindeyiz suan d3 alıyoruz, her gün güneşli saatlerde dısarı cıkma rutininiz varsa yani. d3 alacaksanız d3k2 formunda olanlar daha faydalı aklınızda olsun.
ben 10 haftalıkken gittim en son, ek olarak magnezyum onerdi. aklınıza takılanları sorun tabi, her doktorun calısma sekli farklı oyuzden burda kafamız karısıyor normal olarak

herkes farklı şeyler kullanıyor ben çok kafaya taktım hazırlanıp hastaneye gidicem valla şimdi
Öncelikle şunu söyleyeyim panik yapma canım benim ilk hamilelgimde tsh 4 tü doktor iyi güzel dedi hamilelikte olur yükselir dedi bende bilmiyordum çok üstüne gitmedim şükür kızımda bir durum yok ama böle bir iyot eksikliği varsada takip edilmeli bana doktorun boşver demesi garibime gitti eger dahiliye birşeyde şüphesi varsa sana ilaç yazmışsa bi bildigi vardır diye düşünüyorum benim kadın dogum doktorum tiroitime karışmaz o dahilenin bilecegi iş ama tsh yüksek der sadece ek folik asit iyot takviyesi yazdı o kadar onun dozu farklı o ilacın dozu farklı

aradım hastaneyi benim de şansıma uzman doktor yokmuş şuan. ama acile gidebilirmişim. acaba acildeki doktorlar anlar mı bu tarz şeylerden sizce gideyim mi? kafam iyice çorba oldu

dahiliye daha sonucu görmeden ilaç yazmıştı, daha sonra sonucu görmeden yazmayayım sonuç çıkınca gel dedi ilacı sildi öyle kaldı yani. sonucu sadece kadın doğum doktoru gördü o da sana ben zaten yazıcam dedi şimdilik boşver sana verdiklerimi kullan sadece dedi. yani ikisi de ilaç yazmadı. aynı dahiliye doktorum da izne mi çıkmış ne hastanede doktor yok şansıma bakar mısın. acile gelirse ilaç yazarız demişler şimdi. ama acildeki doktorlar anlar mı bilemedim. gidip gitmemekte kararsızım şuan

Aynen canım haklısın gittigimde konuşucam bir doktorla elbet bir bildigi vardır

Canım merhaba, çok zorlu yollardan ve yıllardan geçmişsiniz , zorlu mücadelenizi de kazanmışsınız. Tahminen gebeliginiz geç döllenme diye tahmin ediyorum sat ile ultrason farki yuksek olunca 5 hafta biraz süreç için cok erken, doktorunuzun cihazı iyi olmadığı için kalp atımını yakalayamamış, düşük yakalamış olabilir. Yaşınız da gebelikte orta riskli kabul edilen sınırda. Benim nacizane tavsiyem perinatolog takibine başlamanız. Hem onlar yaşı ileri annelerde ve çoğul gebelikte çok daha bilgili ve temkinli oluyorlar oluşabilecek tüm olumsuzluk risklerini tahmin edip ona göre erkenden tedbir alıyorlar.
Sizin bu süreçte hep olumlu düşünmeniz, kötü şeyleri aklınıza getirmemeniz cok önemli. Eski kötü tecrübelerinizi zihninizden uzaklaştırın, hiç hatirlamayin, anmayin. Şuan ki sürece odaklanın hep pozitif düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…