O zaman dansKızlar bugün çok mutluyumdün cizkek ve erik yedim bugünde bulantım baya azaldı birden kesiliyor sanki %50 azaldı dünden beri bir aydır kahvaltı yapmıyordum şimdi eltimle k.validede kahvaltı yapcaz sanki bayram bugün bana
Ya ben yerim seni pozitif enerji doldum şu an. Sarılmışız gibi mutlu oldum@Daydream_dely Sunrseee C Cimenlere_uzansam ve şu an aklıma gelmeyen içime su serpmiş başka arkadaşlarım, valla sarılasım geliyor şöyle anlarda size tecrübesizliğimi, korkumu sarıp sarmalıyorsunuz teşekkür ederim
Ne kaynanalar var be maşallahBenim kaynanam bizim çocuk olacak diye kıskanmış herhalde geçen ikinci köpeği sahiplendieşim de annesine takılıyor hep zaten ne yaparsam onu yapıyorsun diye. Bunu yazdığını görünce bi güldüm elimde olmadan
2) Babamın doğum günü 1 Mart. Benim için çok özel bir tarih. Umarım 1 Mart olur seninBabaanneme sormuştum babamın çocukluğu nasıldı diye. Çok usluydu oturttuğum yerde dururdu hiç ağlamazdı beni üzmezdi diyor İnsan da babasının bebekliğini düşününce bi değişik oluyor ama
Hep gerginlik olmasın diye öylesine yazıyorum işte ben de. Maksat muhabbet olsun
Kaynanadan daha kötüsü de kaynana görünümlü kayinpederdir NET!!Ne kaynanalar var be maşallah
Bazı erkek analarında acayip bi histerikli hal oluyor, oğullarına aşırı düşkün olduklarından mı kıskanıyorlar anlamıyorum sanki oğulları hep onun kalacak onun tapulu malıymış gibi geçenLeedong yazmıştı kardeşinin kayınvalidesi oğlunun kucağına oturuyormuş tamamen hastalıklı ruh halleri. Senin kayınvalide de 2. Köpeği sahiplenerek benden medet ummayın mesajını vermiş size bence
Ayyy hadi yaa hayallerimdeki çocukben de rüyamda ne güzel tarihte doğurdum ya kimse unutmaz diyordum kendi kendime
Şey diyomuşum canım senin öyle değildir ama benim eltim önceki gebeliğinde cheesecake yemişti sonra şey olduKızlar bugün çok mutluyumdün cizkek ve erik yedim bugünde bulantım baya azaldı birden kesiliyor sanki %50 azaldı dünden beri bir aydır kahvaltı yapmıyordum şimdi eltimle k.validede kahvaltı yapcaz sanki bayram bugün bana
Ah canım ne demek..@Daydream_dely Sunrseee C Cimenlere_uzansam ve şu an aklıma gelmeyen içime su serpmiş başka arkadaşlarım, valla sarılasım geliyor şöyle anlarda size tecrübesizliğimi, korkumu sarıp sarmalıyorsunuz teşekkür ederim
Ay öyleside mi varKaynanadan daha kötüsü de kaynana görünümlü kayinpederdir NET!!
Ay evet ya mantık ve duygular arasındaki mesafe bizde baya fazla şu anbunlara takılmak da bi hamilelik belirtisi bence
normal düşünebilen insanlar bi şey yoktur diyebiliyo ama sen hamilelik hormonlarına esir oldugun için karar mekanizman çoktan çökmüş oluyor
AhahahKızlar bu arada ben Gkceelibu kız da nerden çıktı nasıl bu kadar canımlı cicimli konuşup hopppala muhabbete ortadan selamsız sabahsız daldı demeyin
Yok kız normalde de 11 ve 12. Haftada yapılıyor. Ben kızımda yaptırdım 12.haftada yapılmıştı 20.haftada da detaylı usg ye girmiştim. Güzel sonuçlar alalım da yeter vallahi deBenim ilk doktorum da net 11+0-11+6 aralığında şimdiki perinatologum da tam 11+2 de 2 li taramayi yapacağını söyledi. Ondan demiştim. Demkki doktordan doktora değişiyor bilemiyorum ana sizin nifty yapıldığı için 12.haftaya da bırakmış olabilir. Bilemedim yani.
doktorun kim canımÜmraniye de afiyet hastanesine gidiyorum canım, hastane büyük değil ama doktorum aşırı iyi biri onu bırakmayı istemiyorum bir de doğal doğum yanlısı bir bayan cok tatlı. Sırf onun için bir de Allah korusun doğumdan sonra kuveze konma olursa oradaki çocuk doktoru cok iyi , oğlumu heo götürdüğüm bir doktor.
Hastane degil doktor için benim ki
canım ben kilo almadım ama karnım bayağı bir çıktı 2. hamileliklerde daha da hızlı çıkıyor göbüş galiba kızımda 4. ayda falan belli olmuştu bunda 2,5 ayda ve felaket şişkinliğim var malesefKızlar sizin göbeğiniz büyüdü mü ? Geçen iş yerinde bana hamile misin kilo mu aldın diye sordu patavatsızın biri. Ben baya bi kilo alanlardanım 1 ayda 5 kiloYemeyim diyorum mide bulanır yemezsem diye yiyorum. Zaten canım da istiyor ve sürekli makarna yiyorum.
benimde göbüş bayağı belirgin canım bence 2. hamilelikler daha erken belli oluyor deri daha esnek olduğu için :)Ben bulantılar yüzünden 3 kg yakın verdiğim halde göbeğim büyümeye başladı belirginleşti artık kiloyla alakası yok benve canım bence bebişler büyüyor artık çok hızlıca hemde :)))
kötü düşünme canım belirtiler bir an gelip bir anda da gidebilir burada birçok arkadaşın aniden kesildiGünaydın kızlar, bugün 6+2 yim.
6+1 de kalp atışını gördükten sonra dün gün boyunca hiç midem bulanmadı bugün de aynı.
Yogun bi şekilde birden bastırmışken dün hiç bulanmaması normal mi sizce?
kalbi durmuş falan olmasın
keseyi görürsün canım ben ilk kalp atışını 6+3 de duydum keseyide 5+3 de gördüm ama bu herkeste değişebilir döllenme zamanına göre değişir yaniHanımlar Nisan anneleri topiğinden geliyorum, öncelikle hepinizin bebişleri sağlıkla gelsinen son 4+5ken doktora gitmiştim kese gözükmez dedi rahîm kalınlığı güzeldi. Şimdi 5+3üm 4 gün sonra randevum var 6+0 oluyorum o zaman sadece keseyi görürüm diye düşünüyorum. Siz kalp atışlarını ne zaman duydunuz
benimde 6 da başladı 7. haftadan sonra ilaç almaya başladım o da rahatlatmıştı ama son 1 haftadır daha da iyiyim yemek yedikten sonra biraz rahatsız ediyor ama onun dışında iyiyimKızlar benim bulantım 5. Hafta başlamıştı bugün 10. Haftaya girdim biraz bulantım azalmaya başladı hala var ama kusacak gibi falan olmuyorum mide yanmam hala var benim gibi olan var mı?
aynı durumlar bende de var yemesem saatlerce durabilirim yerken keyif alıyorum sonra pişman oluyorum kafalar çok karışık hepsi hormonların suçuNormali bu aslinda. Benim ilk gebeligimde boyle olmustu. Suanda basindan bu Yana, acsam cok rahatim. Ne zaman yemek yesem 5dk sonra bulanti, huzurluksuz, rahatsizlik, tiksinti basliyor. Yedigime bin pisman oluyorum. Ama yemek yerken de sebze ve meyve eksili-acili yiyorum ve inanilmaz lezzeyli geliyor... Bu da ayri bi sey iste!Bir de neyi asiri yesem sonrasinda ondan tiksiniyorum
çok geçmiş olsun canım benim çok zor süreçler atlattın ama hepsi geçiyor Rabbim evladını sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah suya ağırlık vermeye çalış canım bende malesef yıllardır olan bir problem ama hamilelikte çekilmez bir hal alıyor ki sen çok ağır atlatmışsın tez vakitte hepsi geçer gider inşallah :)Kızlar ben son pazar günü WC ye çıkmıştım şimdi yine i ağladım resmen canım çok açıyor kabızlık beni mahvetti birisi bitiyor diğeri başlıyor… lavman yaptım şimdi bekliyorum. Doktor Libalax lavman kullan zararsız dedi şurup verdi kayısı bana fayda etmiyor kuru yiyorum ıslatıp yiyorum komposto yaptım içiyorum bana mısın demiyor canım çok yanıyor tam 1 saat oturdum en son lavma yaptım. Sizin kabızlık durumu nasıl kızlar?
ayy ne güzel bak artık acıkmaya başladın canın birşeylerde ister zamanla az ve sık yemeye çalış mideni çok yormadan canımGünaydın kızlar sabaha karşı WC ye çıktım doktorun verdiği müshil çok işe yaradı anlatamam size onun rahatlığını. Rabbim hiç birisinde yaşatmadın gece geve yine hastanede süründüm. Yanlız hep açım aç aç aç geve kalktım 4 gibi yedim bişeyler şimdi yine açlıktan ölüyorum sanki.sürekli bişieyler istiyorum midem kazınıyor. Valla bulantım ve kabızlığım olmasın kilo umurumda değil gece gündüz yerim zaten 2,5 LG vermişim geri alma zamanı
Rabbim hepinizin güzel haberlerini versin. O kadar motive oluyorum ki her sıkıntımı size yazıyorum çünkü beni en iyi siz anlıyorsunuz yaşayan bilir sağolun kızlar iyi ki varsınız
canım rahim genişledikçe ve bebek büyüdükçe olabiliyormuş ama karar senin tabiki benimde arada oluyor ama çok rahatsız edecek seviyede değil .Kızlar günaydın iki gündür kasık ağrım var hafif ama sürekli doktora gitmeli miyim? Bu cuma kontrolüm var beklesem sıkıntı olur mu? Akıntı vs yok sadece adet olacakmış gibi kasık ağrısı.
canım tamamiyle bilinçaltı o yüzden stres yapma herşey yolunda olumlu düşün ki bebeiş de strese girmesin :)Kızlar günaydın. Eşimle gece şu malum12 hafta kuralını kaldırdım. Dün zaten 2 saat kadar yürümüştüm kendimi son günlerde enerjik ve iyi hissediyorum. Korkumu attığım için dün çok istedim. Sonra da günlerdir olmadığı kadar rahat bir uyku uyudum. Bugün de eğlenceli bi şekilde sizinle paylaşırım güleriz falan diyordum. Ama sabah 7 gibi korkunç bir kabusla uyandım o kadar kötüyüm ki. Şu anki en büyük korkumuzun en kanlı halini yaşadım öyle diyeyim. Söylemeye, dile getirmeye bile korkuyorum anlatmıyorum o yüzden.Eşim kan olduğu için rüya bozulmuştur bebeğimiz sağlıklı merak etme dedi ama yine de içim bir türlü rahat değil. İçimi endişe kapladı umarım kötü birşey yoktur. Bi gelse şu randevu görsem bi an önce yavrumu ah ya Allahım korusun hepimizi
Kaç haftalık oldun sen canım benimde öyle oldu azalmaya başladı 2 gün oluyor 3/4 gün tamamen yok gibi mide yanmalarım oluyot ama bulantılarım azaldı kendi işimi de kendim görebiliyorum artık yavaş yavaş. Benim 11+5 hadi inşallh 4.ayımıza bomba gibi gireceğizKızlar bugün çok mutluyumdün cizkek ve erik yedim bugünde bulantım baya azaldı birden kesiliyor sanki %50 azaldı dünden beri bir aydır kahvaltı yapmıyordum şimdi eltimle k.validede kahvaltı yapcaz sanki bayram bugün bana
Hosgeldiniz, hayırlısı olsun
Benim ve burdaki bir çok arkadaşımızın şubat ayında doğum yapma ihtimali varönemli olan saglikla kucağımıza almak.
Şubat ayı düşündüğünüz için şubat grubundaki listeye dahil olursunuz diye tahmin ediyorum.
Ben de mart annesiyim ama bir ihtimal yine mart olması umudum var
Benimde şubat sonu olma ihtimali yüksek. 40.haftam martin 11 ine geliyor. İlk kziim sezeryanla doğdu 38+5 te. Bu bebisye aynı hafta ve günde gelmek istese martin 2 si yapıyor belki birkaç gün erken gelmek isterbenim doguk günün şubat 25. Ay u gün olmaması için dua ediyorum
Evet canım ben yazmıştım kardeşim anlattığında üstüne koyup abarttığını düşünmüştük ahahahah ama gözümüzün önünde oldu. Hatta kardeşim hamileyken sadeve kayısı suyu içiyordu eşi eve gelirken kayısı suyu almış demişki sen seviyorsun diye aldım annesi de küsmüş ben De kabak çekirdeğini seviyorum bigün sormadan aldın mı ama karına bakıyorsun ben büyüttüm seni karın değil demiş. Kardeşime de küsmüş konuşmamış yüzüne bakmamış eniştemin de. Böyle ruh hastasıydı daha kim bilir neler var bizim bilmediğimiz etrafımızda. İnsanlar neler yaşıyor. Yazık ama insan oğlunu kıskanır mı böyle de oğlunu arada bırakıyorsun yazık değil mi güzel güzel anlaşmak mutlu olmak varken.Ne kaynanalar var be maşallah
Bazı erkek analarında acayip bi histerikli hal oluyor, oğullarına aşırı düşkün olduklarından mı kıskanıyorlar anlamıyorum sanki oğulları hep onun kalacak onun tapulu malıymış gibi geçenLeedong yazmıştı kardeşinin kayınvalidesi oğlunun kucağına oturuyormuş tamamen hastalıklı ruh halleri. Senin kayınvalide de 2. Köpeği sahiplenerek benden medet ummayın mesajını vermiş size bence
Ayyy hadi yaa hayallerimdeki çocukben de rüyamda ne güzel tarihte doğurdum ya kimse unutmaz diyordum kendi kendime
Kayınpeder daha kötü bir vaka kesinlikle katılıyorum. Benim kaynanam gerçekten mükemmel bir insan. Ama kayınpeder çok konuşuyor boş konuşuyor. Daraltıyor beni kaynanam da kızıyor ona boş konuşma diye. Başka bşr zararı yok ama bana karşı olacaksa da kaynanam önüne geçiyor:))Kaynanadan daha kötüsü de kaynana görünümlü kayinpederdir NET!!
Aynen anadolu yakasinin diger ucu pendikten selamlarSende istanbuldaydın değil mi canım kim nerde unuttum
Çok sevindimKızlar bugün çok mutluyumdün cizkek ve erik yedim bugünde bulantım baya azaldı birden kesiliyor sanki %50 azaldı dünden beri bir aydır kahvaltı yapmıyordum şimdi eltimle k.validede kahvaltı yapcaz sanki bayram bugün bana
Şaka gibi bu tarz yaklaşımlar bana çok mide bulandırıcı geliyor ya sanki oğluna farklı duygularla yaklaşıyormuş gibi hissettiriyorEvet canım ben yazmıştım kardeşim anlattığında üstüne koyup abarttığını düşünmüştük ahahahah ama gözümüzün önünde oldu. Hatta kardeşim hamileyken sadeve kayısı suyu içiyordu eşi eve gelirken kayısı suyu almış demişki sen seviyorsun diye aldım annesi de küsmüş ben De kabak çekirdeğini seviyorum bigün sormadan aldın mı ama karına bakıyorsun ben büyüttüm seni karın değil demiş. Kardeşime de küsmüş konuşmamış yüzüne bakmamış eniştemin de. Böyle ruh hastasıydı daha kim bilir neler var bizim bilmediğimiz etrafımızda. İnsanlar neler yaşıyor. Yazık ama insan oğlunu kıskanır mı böyle de oğlunu arada bırakıyorsun yazık değil mi güzel güzel anlaşmak mutlu olmak varken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?