Selam kızlar nasılsınız? Bebelerle hayat nasıl gidiyor? Epeydir giremiyorum yoğunluktan.bu aralar İnfluenza salgını var. Alya ‘da oldu 2 gün hastaned kaldık ateş en düşük 38 oluyordu 40.4 E çıktı en fazla be inatçı düşmüyordu. Neyse ki ateş bitti çok şükür şimdi de öksürüğü devam ediyor. Koca insan gibi öksürüyor gece uyutmuyor mecbur yanıma aldım. Çünkü elimi tutunca uyuyor. Uykusu gelince tutunacak el arıyor
ablasının benim babasının farketmiyor el olsun yeter oynaya oynaya uykuya dalıyor. Umarım kendi yatağını unutmaz 1 haftadır yanıma alıyorum çok uyanıyor çünkü öksürürken bir den öksürük krizine giriyor. Tetkiklerin hepsi temiz çıktı. Umarım öksürük geçince rahat ederiz. Çocuklar hasta olunca çok huysuz oluyor bilmiyorum sürekli ağlamaklı memnuniyetsiz her şeyden sıkılıyor. 2.yaş sendromu mu yoksa hastalıktan mı anlayamadım. Sizinkiler hasta olduğunda nasıl oluyorlar. Çok huysuz paçama yapışıyor kendi kendine oynamıyor iştahsız
beni de bi salmıyor rahat edeyim nefes alayım biraz. Bunu yazarken bile elimi tutmaya çalışıyor
Tv de açmıyoruz evde izlemiyor hiç biz de izlemiyoruz o yüzden bana kitleniyor. Benden de sıkılıyor sonra. Bu sefer ağlıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum ama çok huysuz ve huzursuz. İnşallah hastalıktandır yoksa 2 yaş sendromu çok uzun sürebiliyormuş.