2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Oyle aslinda ben on ikide evden cikinca zaten bir iki arasi uyuyor,bir de bakici olmayacak,esim geceye gecip gunduz bakacak.Calismak bana da iyi gelecek,iki yildir evdeyim,cok sukur artik buyuduler.

Benim buyuk kizda o krizleri cok yasiyorduk bu kizimda sendroma girmis cunku her seyi kendisi yaomak istiyor,beni itiyor git diye.Kendi esyasini oyuncagini baskasi aldigi zaman kriz cikariyor.Ama durduk yere kriz cikarmasi yok.Buyuk kizima elmayi soyar verirdim kriz cikarirdi neden soydu soymadan ver diye her seye olay cikarirdi,dort bucuk yasa dogru geldi hala tam gecmedi.Yani yasamayan bilemez bu durumu cidden .

Canım en güzeli destek alman ya en iyisini söylerler zaten uzman desteği en önemlisi ve memeden kesmen her yönden bağımsızlaştırıyor bence de bu ara kararlı davran 2 hafta içinde en geç halletmeye çalış, Allah yardımcın olsun

Ay o kadar sürüyor mu ya deme deme
Bu arada seninkilerinde arası kısa o zaman
Kıskançlığı nasıl yönettiniz
Vurma oluyor muydu canım

Ay o kadar sürüyor mu ya deme deme
Bu arada seninkilerinde arası kısa o zaman
Kıskançlığı nasıl yönettiniz
Vurma oluyor muydu canım
Şoyle aslinda o kadar suren iki yas sendromu degil tabi,bunun uc en zoru da dort yas sendromu olmasi ama her cocuk ayni gecirmiyor bu sureci,benim kizim zor mizacli,inatci ve inanilmaz karsit gelme bozuklugu olan bir cocuk malesef bu da sureci cok zorlastiriyor.

Kardes kiskancligini dibine kadar yasadik,yasiyoruz malesef,oyun terapisine goturuyoruz kizimi, daha iyi durumda ama hala zorluyor bizi.Onu da herkes bizim gibi yasamiyor,valla düşmanim bile yasamasin yani o kadar zor.

Canım Allah her yönden yardımcın olsun
Seni anlıyorum 3 ayda bile anladım
Bizim suratını çizme olaylarımız oluyor sürekli
Geçen bi çizdi görsen üzülürsün
2 kadın evde 2 çocukla koruyamadık kızı diye üzüldüm
Ama bi yandan insan büyüğe de üzülüyor oda bebek diye zaten asla kızmıyorum ama yanlış bak diye gösterdim anlattım
Bide dediğin gibi mizaç önemli benim de kardeşimle aramda 1.5 yaş var ben ona hiç vurmamışım mesela
Bugün doktora danıştım oda çocuk gelişimi uzmanına yönlendirdi devlette ona götüreceğim bu hafta danışacağım
Şuan maddi olarak pedagog desteği alamam gibi bende ücretsizdeyim çünkü
İnşallah çocuk gelişimi uzmanından güzel öneriler alırım

Kızlar aranızda bebeginin düz taban olduğunu düşünen var mı çünkü ilbeyin ayak düz taban gibi duruyor erken bunu düşünmek için biliyorum ama ayak dümdüz basıyor yere cukur yok ortada ve oturdugunda uf diye ayagını gösterıyor bana acıyor sanırm hareketlerinde yürüyüşünde (içebasma vb) bir anormallik yok hareketli bi cocuk ama bilmiyorum napsam şimdi götürsem bir şey yapıyolar mı yoksa erken mi birde amcası ve halasında da varmıs ama geçmiş zamanla hala cok cukur değilmiş ayakları ama tam düz tabanda sayılmazmıs suan birde eklemlerinden arada çıtlama sesi gibi bir ses gelıyor hep gelıyordu bunun normal oldugunj yazmıslar hep sizdede oluyor mu arada eklemlerden çıtlama sesi

Cocuk gelisim uzmanlari bu anlamda iyi oluyor,bizde cocuk gelisimciyle sureci geciriyoruz. Benim kizimin yuzu yara bere icindeydi hep,surekli tirmalardi buyugu,hala da bazen saldiriyor ama eskisi kadar degil.

Gecen okula almaya gittik,ogretmen kucugun elinden tuttu diye kiyameti kopardi,onu sevmesinler beni sevsinler diye agladi.Sonra eve geldik gidip kendine bebek bezi takmis,dort bucuk yasinda dusun yani.İki uc gun bez takti,bebek gibi davrandi.

Bazen birlikte oynuyorlar o zaman diyorum ki iyiki arka arkaya olmus ama nerden bakarsan anneye cok zor.

Bizde de mesela öpüyor çoğunlukla gelip seviyor ama bi an mesela aklına ne geliyorsa yüzünü avuçlayabiliyorda
sizin ki gerçekten biraz fazla kıskanıyormuş canım ya 4.5 yaşında az da değil ama bilmiyorum ilerde benimki de yapacak belki
Benim annem siz büyüdükten sonra daha çok kıskandınız birbirinizi dedi
Anne için zor canım
Bana da arkadaşlarım sana helal çok özeniyoruz falan diyorlarda
3 aylık deneyimimle tavsiye edemem arada 4 yaş falan olsun diyorum açıkça şaşırıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…