2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım bizde atlattık böyle bir dönem hatta doktora da sordum ben, hasta olsa anlarsın zaten, artık rüya mı görüyorlar korkuyorlar mı bilmiyorum çünkü artık algıları çok açıldı biliyorsun, biz çok sık uyanıyorduk çok kötüydü uykuya da çok zor yatıyordu ama şuan uykuya direnme de gece sık uyanmada geçti, bence sabırla huyuna git bak gör geçecek kısa bir süreç bu

Cnm gunduz ve gece uykuya cok zor daliyor sallayarak uyutuyorum ben hala ayagimi cektigim anda agliyor dun gece 1 saat salladim sabahta cok erken kalkti bu ara uyku konusunda boyleyiz bizde ama seninki baya sık kalkio biz her gece max 1 kere uyaniyor aglayarak

Oglani kaynanayq biraktim kahve icmeye ciktim tek basima muzik dinleyerek yuruyus allahim en basit seyler bile ne kadar buyuk bir nimet gibi geliyor cocuksuz hayatimi hala ozluyorum desteksiz cok zorlaniyorum cooook sizde durumlar nasil?

Oglani kaynanayq biraktim kahve icmeye ciktim tek basima muzik dinleyerek yuruyus allahim en basit seyler bile ne kadar buyuk bir nimet gibi geliyor cocuksuz hayatimi hala ozluyorum desteksiz cok zorlaniyorum cooook sizde durumlar nasil?
Gerçekten desteksiz çocuk büyütmek dünyanın en zor işi. Çok iyi anlıyorum eski beni özlediğim coook zamanlar oldu. Aline gündüz bakarken bu kendimle kahve içme datelerini her fırsatta yapardım cok iyi geliyor. Biz o zaman birkaç kere oyun ablası çağırmıştık tabi alin küçüktü ama o bile muhteşem olmuştu şimdi cok daha iyi anlarlar eğer bırakacak kimse yoksa böyle bir şey önerebilirim ben ise başlayınca kendime geldim yeniden doğdum resmen umarım siz de su an böyle bir gündem yoksa kreşle birlikte rahatlarsınız az kaldı en zor zamanlar geçti muhteşem işler çıkardık

Oyun ablasi cagirmak hic duymamistim bi arastirsam iyi olur birakip hastane işlerim falan oluyor en azindan onlari hallederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…