2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kizlar bu kucak isteme olayini napcaz ya valla yildim artik oturmak da yasak ayakta durcam oda kucakta olcakmis ne zaman biter uzun suruyormu bu donem bi agrisi var farkindayim gecede pek uyumuyor iştahsızlik gene tavan. Surekli aglamalar sinirlenip yuzumuze tirnak atmalar valla dayanamiyorum artik aglama sesine tahammul edemiyorum ya yurtdisindan yeni geldik evimizi unutmus once bi yadirgadi onun stresi mi acaba bilmiyorumki
Aynısından burda da var yazlıktan döndük diye düşünüyorum 😀

Kizlar bu kucak isteme olayini napcaz ya valla yildim artik oturmak da yasak ayakta durcam oda kucakta olcakmis ne zaman biter uzun suruyormu bu donem bi agrisi var farkindayim gecede pek uyumuyor iştahsızlik gene tavan. Surekli aglamalar sinirlenip yuzumuze tirnak atmalar valla dayanamiyorum artik aglama sesine tahammul edemiyorum ya yurtdisindan yeni geldik evimizi unutmus once bi yadirgadi onun stresi mi acaba bilmiyorumki
Ay bu kadar olur canım, aynı durum bizde de bu ara tavan sürekli beni kucağınıza alın diyor , daha yeni doğum yaptığım için rahim tam toparlandı mı diye endişe ediyorum almamaya çalışıyorum ama yok illa al diyor, ikisini de kucağıma aynı anda aldığım oluyor, valla bende bi bizde böyle sanıyordum yeni çıkardı bu huyu çünkü

Ay bu kadar olur canım, aynı durum bizde de bu ara tavan sürekli beni kucağınıza alın diyor , daha yeni doğum yaptığım için rahim tam toparlandı mı diye endişe ediyorum almamaya çalışıyorum ama yok illa al diyor, ikisini de kucağıma aynı anda aldığım oluyor, valla bende bi bizde böyle sanıyordum yeni çıkardı bu huyu çünkü
Aynısından burda da var yazlıktan döndük diye düşünüyorum 😀
Ay ne bilim bende arastirdim muhtaclik evresimi ne varmis bu donemler ondan bolelermis gecer insallah hizlica:))

Ay bende çok şaşırdım, benim de başıma şöyle bir şey geldi og natural in cam kavanozlu organik tam pirinç unundan böcek çıktı, kapağı açtım direk üstünde küçücük bir böcek vardı , hani böceklenen bu tarz ürünlere düşer ya, o ara şikayet edecektim ürünü bin tane şey girdi araya ihmal ettim ama ürünü atıp bir daha da o markadan almayıp makarna lütfen almaya başlamıştım 😑
Ben de og naturalin tarhanasını kullanıyordum çok üzüldüm bu duruma kesinlikle şikayet etmelisin

Kızlar çocuğunun salyası sürekli akan var mı ya, diştir diyeceksiniz ama bizim salyamız aralıksız sürekli akıyor çook uzun süredir, şöyle söyleyim evde önlük koleksiyonum var her gün 4-5 sefer önlük değiştiriyorum, çünkü önü tüm ıslanıyor, bakıyorum başka çocuklarda böyle birşey yok dişten başka bi sorun mu var diye pimpiriklendim 1.5 yaş kontrolünde bunu soracağım ilk iş ya

Kızlar çocuğunun salyası sürekli akan var mı ya, diştir diyeceksiniz ama bizim salyamız aralıksız sürekli akıyor çook uzun süredir, şöyle söyleyim evde önlük koleksiyonum var her gün 4-5 sefer önlük değiştiriyorum, çünkü önü tüm ıslanıyor, bakıyorum başka çocuklarda böyle birşey yok dişten başka bi sorun mu var diye pimpiriklendim 1.5 yaş kontrolünde bunu soracağım ilk iş ya
Sor bencede bende merak ettim bizde dis cikarioruz suan ama bahsettigin kadar salyasi yok

Ben de og naturalin tarhanasını kullanıyordum çok üzüldüm bu duruma kesinlikle şikayet etmelisin
Og naturalin ürünlerini çok beğeniyordum ben de üzüldüm 😕
Ravla ve wefood ürünlerini alıyorum daha çok. Ravlanın tarhanasının içeriği çok zengin, ona bir bak istersen.

Selam kızlar nasılsınız?
Yorumları okuyamıyorum ama aklım burda diyebilirim, neler yapıyorlar nasıl gidiyor vs merak ediyorum. Bize gelecek olursak kızım 4 yaşına girdi yarım gün okul öncesine verdim. İyi mi yaptım kötü mü yaptım göreceğiz. Malum okul hastalık demek. Her hafta bir hastalıkla uğraşıyoruz. Birbirlerine geçirip duruyorlar sonrada tüm aile hastayız :KK70:
Vukuatlar hiç bitmiyor ki bizde de, en son bu sabah olmaz dediğim sürekli dikkat ettiğim şey oldu. Dün kızın lekeli kıyafetini leke çıkarici kullanrak çıkarttım ve banyoda unutmuşum. Oğlan sabah ben kahvaltı hazırlarken gir banyoya kapağını çevir ve fisfisa basmış. Direk gözlerine, apar topar yüzünü yıkayıp doğru hastaneye götürdüm.ama aklım çıktı birsey olucak diye. Her gün yeni bir olaya gözümü acıyorum resmen. Dünde kaydıraktan arkası üstü boynu üstüne düştü. Büyüyene kadar akıl sağlığımı yitirmezsem kendimi şanslı ilan edicem...
Cumadan beri seni düşünüyordum bi türlü fırsat bulup girip yazamadım 🥲napıyor bu kız iki çocukla diye aklımdan geçiyorsun hep 😅 yaşadıklarınız için çok geçmiş olsun anlık her şeyi hallediyorlar takip etmek çok zorlaştı 🥺 bence okula vererek iyi yapmışsın zaten evde de olsa hastalanacak en azından bağışıklığı daha hızlı güçlenir
Yok canım bizde olmuyor ama Ekin in boğaz enfeksiyonu olduğunda çok akmıştı yutkunamadığı için. Bi de reflü tarzı bişey olabilir mi diye aklıma geldi salya üretimini arttırabilir o da

Kızlar nasılsınız bu arada gündemde olanlardan dolayı çok yıpranmış vaziyetteyim. Allah çocuklarımızı korusun ve iyi insanlarla karşılaştırsın 🥺 Bir de sağlık bakanlığı yayınladığı sezeryan normal doğum videosunu izlediniz mi şaka gibi 😀 Bu zihniyetlerle işimiz zor 🫠

Kızlar nasılsınız bu arada gündemde olanlardan dolayı çok yıpranmış vaziyetteyim. Allah çocuklarımızı korusun ve iyi insanlarla karşılaştırsın 🥺 Bir de sağlık bakanlığı yayınladığı sezeryan normal doğum videosunu izlediniz mi şaka gibi 😀 Bu zihniyetlerle işimiz zor 🫠
Vallahi zor bas edemeyiz bu kafayla

Cumadan beri seni düşünüyordum bi türlü fırsat bulup girip yazamadım 🥲napıyor bu kız iki çocukla diye aklımdan geçiyorsun hep 😅 yaşadıklarınız için çok geçmiş olsun anlık her şeyi hallediyorlar takip etmek çok zorlaştı 🥺 bence okula vererek iyi yapmışsın zaten evde de olsa hastalanacak en azından bağışıklığı daha hızlı güçlenir

Yok canım bizde olmuyor ama Ekin in boğaz enfeksiyonu olduğunda çok akmıştı yutkunamadığı için. Bi de reflü tarzı bişey olabilir mi diye aklıma geldi salya üretimini arttırabilir o da
Yenidoğan reflüsü vardı canım kusmamız çoktu ama ek gıda dönemi ile rahatladık geçti o kusmalar, benim de bin tane şey geliyor aklıma doktora ısrarla sorcam bakalım ne dicek

O video ya delirdim ya hele bebeğin ağzından konuşturmaları bir sürü sezeryanlı anne var bir sürü lohusa yada bebeğini kaybeden , ne kadar tetikleyici ve üzücü , bi rahat bıraksalar anneleri güya normal doğuma teşvik videosu yapan da sağlık bakanlığı , saçmalık tamamen

Başardık annecim hahahqhqhqhq ay ne güldüm ya videoya

Yenidoğan reflüsü vardı canım kusmamız çoktu ama ek gıda dönemi ile rahatladık geçti o kusmalar, benim de bin tane şey geliyor aklıma doktora ısrarla sorcam bakalım ne dicek
Aynısı bizde de vardı canım sürekli kusardı peki birden mi başladı yoksa oldum olası var mı salya ? Diş dönemi de çok artıyor biliyorsun

O video ya delirdim ya hele bebeğin ağzından konuşturmaları bir sürü sezeryanlı anne var bir sürü lohusa yada bebeğini kaybeden , ne kadar tetikleyici ve üzücü , bi rahat bıraksalar anneleri güya normal doğuma teşvik videosu yapan da sağlık bakanlığı , saçmalık tamamen
Aynen canım kadınlara bu psikolojik baskıyı yapacaklarına hastanedeki doktorlara ebelere versinler bu eğitimleri. Sezeryan yapan kadınların %90 ı doktor yönlendirmesi ile sezeryan oluyor çok nadirdir korktuğu için sezeryan isteyen ki ona da çok saygı duyuyorum ve normal karşılıyorum. Birebir tanıdığım doğum masasında ebesinin sen bu çocuğu doğuramazsın cümlesi yüzünden pes edip sezeryan istedi mesela. Ben kendim en başından beri vajinal doğum istiyordum ben de ameliyattan kesiden korkuyordum sezeryan gözümde büyüyordu. Ama son dk bebeğin sağlık durumu riske girdiği için doktor istersen suni verelim ama daha da strese girebilir sen seç diyince napabilirdim ki bebeğimin sağlığından önemli mi o an insan sadece yavrusunu sağlıkla kucağına almak istiyor. Ne oldu yani başaramadık mı ?
Sezeryan doğum 4 ay emzirme kızımla aramdaki bağı sevgiyi görseler ağızları açık kalır çok şükür 🤲🏻 Ki evlat edinip kalbiyle doğuran kadınlar kendi evladından daha çok sahiplenen bağ kuran insanlar var. Başlı başına saçmalık daniskası bir video 🤐

Aynısı bizde de vardı canım sürekli kusardı peki birden mi başladı yoksa oldum olası var mı salya ? Diş dönemi de çok artıyor biliyorsun
Yok canım hep salyalı bir çocuktu ya dişte şuan azıları tamamladı köpek dişler kaldı

X