- 7 Nisan 2024
- 572
- 140
Amin çok teşekkür ederim yok kullanmıyorumKan sulandırıcı kullanıyor musun, o da yapıyor maalesef. Çok geçmiş olsun, inşallah her şey yolunda ve güzellikle ilerler sizin için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin çok teşekkür ederim yok kullanmıyorumKan sulandırıcı kullanıyor musun, o da yapıyor maalesef. Çok geçmiş olsun, inşallah her şey yolunda ve güzellikle ilerler sizin için
Biraz daha iyiydi canim gece 1 de yatti :))))Bu gece nasıldı? Bizimki parkta çok yoruldu bugün ya da uyuyası geldi bu gece çok direnemedi bakalım yarına ne olacak
Azı dişleri galiba en arkadakiler kaşınıyor şimdi bir şey kullanmıyorum ama çok zorlanırsam sürüyorum
Biz kolay bıraktık ya üç gün sürdü sonrası sakindi. Bir kez alırsanız bir daha ne zaman bırakacak ki sil baştan olacakKızlar pazartesi gününden beri emziğini kaybettiği için, emzik bırakmaya çalışıyoruz ama gecelerimiz berbat bir hal aldı. Uyanıp meme meme diye ağlıyor. Normalde emiyor da ama bu seferde çok fazla memeye düştüğü için göğüs ucum çok ağrıyor ilk zamanlar gibi. Uykuya geçmekte zorlanıyoruz ve gece uyanma uzun ağlama olayı başladı. Hiç de azalmıyor maalesef, 1 hafta olmasına rağmen.
Eşim her an emzik almaya hazır ama ben bu kadar dayandık biraz daha diyorum. Bir daha aynı süreci yaşamayalım diyorum. Fakat gerçekten zorlanıyorum. Emzik bırakma sürecinde bizim kadar zorlanan oldu mu?
Bebekler buyudukce bu tarz emme işlerı bagımlık yapıyor o yuzden 1 yasında bırakılmalı surec daha kolay gecıyor. Bız boyle bır surec yasamadık 6 aylıkken kendı kendılerıne bıraktılar. Bence kesınlıkle almayın şu donem meme ıle ıdare etsın emzıgı unuttuktan sonra da gece beslenmesını kesersiniz Allah yardımcınız olsun insan uzuluyor boyle sureclerde.Kızlar pazartesi gününden beri emziğini kaybettiği için, emzik bırakmaya çalışıyoruz ama gecelerimiz berbat bir hal aldı. Uyanıp meme meme diye ağlıyor. Normalde emiyor da ama bu seferde çok fazla memeye düştüğü için göğüs ucum çok ağrıyor ilk zamanlar gibi. Uykuya geçmekte zorlanıyoruz ve gece uyanma uzun ağlama olayı başladı. Hiç de azalmıyor maalesef, 1 hafta olmasına rağmen.
Eşim her an emzik almaya hazır ama ben bu kadar dayandık biraz daha diyorum. Bir daha aynı süreci yaşamayalım diyorum. Fakat gerçekten zorlanıyorum. Emzik bırakma sürecinde bizim kadar zorlanan oldu mu?
Canım hepimiz hastalandık ya doktor muhtemelen covidsiniz dedi çünkü herkes sırayla hastalandı ve boğaz ağrısıyla başlayıp öksürükle devam etti, oğlan hepimizden iyi şuan ama hala sabah kuru öksürük oluyor, kızda bişey yok süt koruyor hamdolsun ama oda sarılık 16 ya çıkınca ışık verdiler bi de bu ara bi gece hastane de yattım yani oğlan da 1.5 ay sarılık olmuştu Buda öyle süt yetmiyor mu mama versem diyorum aldım mama ama bakıyorum kaka çiş sayısı yeterli mutsuz bir bebek değil diyorum aç olsa durmaz , valla delirmeceler yani bende durum yatakta sıra bile gelmedi ama bakıyorum oda almaya karar verdim almışken ya çünkü sanırım tek dolaba sığmak ta zor olacak , o kadar çok üst baş var kiPapatya0593 canım ogluna yatak aldın mı? Oglun nasıl ıylestı mı?
Ayy canım cok cok gecmıs olsun. Ya benım her ıkı bebegımde de sarılık olmustu ama oyle yuksek degıldı evde atlattılar doktorumuz sut sarılığı demıstık cok guzel besleniyorlardı cunku kılo alımları guzeldı ama yıne de sarılık oldular. Sarılık işi sadece doymamakla alakalı degıl ama şöyle ne kadar ıdrar yaparsa o kadar cabuk atar. Ben buyuk oglumda sabaha kadar durmadan emzırmıstım bır de ne kadar etkılı olur bılmem ama denemıstım yıne de sabaha kadar ışığı acık bırakmıstım cevremde oyle soyleyen olunca oyle bır denedımVe cok sukur atlattılar. Uzamıs sarılıkta olursa zaten enfeksıyon durumuna bakıyorlar.Canım hepimiz hastalandık ya doktor muhtemelen covidsiniz dedi çünkü herkes sırayla hastalandı ve boğaz ağrısıyla başlayıp öksürükle devam etti, oğlan hepimizden iyi şuan ama hala sabah kuru öksürük oluyor, kızda bişey yok süt koruyor hamdolsun ama oda sarılık 16 ya çıkınca ışık verdiler bi de bu ara bi gece hastane de yattım yani oğlan da 1.5 ay sarılık olmuştu Buda öyle süt yetmiyor mu mama versem diyorum aldım mama ama bakıyorum kaka çiş sayısı yeterli mutsuz bir bebek değil diyorum aç olsa durmaz , valla delirmeceler yani bende durum yatakta sıra bile gelmedi ama bakıyorum oda almaya karar verdim almışken ya çünkü sanırım tek dolaba sığmak ta zor olacak , o kadar çok üst baş var ki
BalNeyi acaba
Ya bende o kadar hastayım ki canım 6. Gün hala gece öksürükten oturuyorum bazen yatamıyorum, gündüz iyiyimde gece 3-4 saati bulduğu oluyor beslenmenin kendime gelemiyorum eşimde oğlanla yatıyor zaten olmadı mama verecem gece de, gündüz nerdeyse saat başı emzirdim bugün, gece de çok dikkat edeceğim inşallah iner ya oda bana stres oluyor çünkü, bide oğlan kıza vuruyor ya elinde ki şeyi falan da fırlatıyor bugün kafasını kızarttın 1 sn içinde yapıştırıyor, oğlana nasıl davranmam gerekir sizce yani doğru yaklaşım nedir bu vurmalar karşısında yoksa küçük mü 5 inde tam 1.5 yaşında olacağızAyy canım cok cok gecmıs olsun. Ya benım her ıkı bebegımde de sarılık olmustu ama oyle yuksek degıldı evde atlattılar doktorumuz sut sarılığı demıstık cok guzel besleniyorlardı cunku kılo alımları guzeldı ama yıne de sarılık oldular. Sarılık işi sadece doymamakla alakalı degıl ama şöyle ne kadar ıdrar yaparsa o kadar cabuk atar. Ben buyuk oglumda sabaha kadar durmadan emzırmıstım bır de ne kadar etkılı olur bılmem ama denemıstım yıne de sabaha kadar ışığı acık bırakmıstım cevremde oyle soyleyen olunca oyle bır denedımVe cok sukur atlattılar. Uzamıs sarılıkta olursa zaten enfeksıyon durumuna bakıyorlar.
Anladım canım ya Allah yardımcın olsun dogum yaptın yapalı hastalık gıtmedı uzernızden bazen oyle oluyor malesef geldı mı gelıyor. Kesınlıkle kucuk degıl canım her seyı anlıyorlar. Oyle durumlarda kardesıne oyle davranmamalısın canı acır hadı gel kardesıne cici yapalım öpelim dıyebılrıısnız.Oglum abısıne vurmaz ama nadır bır sey fırlattıgında ben bu sekılde soyleyınce hemen abısının saçını oksayıp cici cici diyor öpüyor sarılıyor.Ya bende o kadar hastayım ki canım 6. Gün hala gece öksürükten oturuyorum bazen yatamıyorum, gündüz iyiyimde gece 3-4 saati bulduğu oluyor beslenmenin kendime gelemiyorum eşimde oğlanla yatıyor zaten olmadı mama verecem gece de, gündüz nerdeyse saat başı emzirdim bugün, gece de çok dikkat edeceğim inşallah iner ya oda bana stres oluyor çünkü, bide oğlan kıza vuruyor ya elinde ki şeyi falan da fırlatıyor bugün kafasını kızarttın 1 sn içinde yapıştırıyor, oğlana nasıl davranmam gerekir sizce yani doğru yaklaşım nedir bu vurmalar karşısında yoksa küçük mü 5 inde tam 1.5 yaşında olacağız
Canım oğlanın öksürük hafiflemişti bu gece gene artmış bi çözüm buldun mu öksürüğeBu arada hasta olan arkadaşlara da çok geçmiş olsun kızlar. Bizde de durumlar aynı maalesef 10 gündür sirkülasyon içersindeyiz büyük kızım okuldan taşıdı ondan Alya ya alyadan bana benden kocama yine Alya yine ben kalbiyle devam ediyoruz bu aralar. Bizimde boğaz ağrısıyla başladı peşı sıra öksürükle devam etti. Burun akıntısı derken yine kışa girmeden nasiplendik
Prospan öksürük şurubu verdim canım azaldı önce sonra da durdu. İyi geldi AlyayaCanım oğlanın öksürük hafiflemişti bu gece gene artmış bi çözüm buldun mu öksürüğe
Bu anlattıgın ses keşfi oldugu donem yapıyorlar canım. Her ıkı oglum da yasadım. Mesela bagırıp sonra sesını dınlıyorlar seslerı hoslarına gıdıyor. Alya da şuan bunu yaşıyor.Selam kızlar nasılsınız?
Alya 2/3 gündür sallarken uykuya geçmeden kendi kendisine gülüyor bağırarak gülüyor etrafına bakıp. Sizin bebişler hiç böyle yapıyor mu merak ettim. Huyu değişti sanki. Yeni bişi öğrenmiş gibi birde sesini dinliyor bağırırken hatta bağırmak için ses denemesi yapar gibi davranıyor
Evet canım sonra o ses hoşuna gidiyor daha da çoşuyor daha çok yapma istediği duyuyor. Önce yapmaya başlarken ufaktan bir tiz veriyor sonra onun üstüne çalışıyor kendi kendisine gülüyor bu sever başlıyor çığlık atmaya bağırmaya kendi kendisine gülmeye umarım en kısa zamanda bu durum sonlanır diye düşünüyorumBu anlattıgın ses keşfi oldugu donem yapıyorlar canım. Her ıkı oglum da yasadım. Mesela bagırıp sonra sesını dınlıyorlar seslerı hoslarına gıdıyor. Alya da şuan bunu yaşıyor.
18ci ay asimizi olduk bizde sizde ates yapmismiydi?Selam kızlar naber nasıl gidiyor hayat ?
Hasta olanlara geçmiş olsun, uyku gerilemesi yaşayanlara da hayatta başarılar diliyorum.
Bizde durumlar stabil Ekin oyun grubuna başladı ve artık kendi kendine oyun kuruyor oyalanıyor çok büyük nimetmiş Ama beni gördü mü tamam direk dibimde illa dahil olucam oyun arkadaşı olarak