Aynen canım kadınlara bu psikolojik baskıyı yapacaklarına hastanedeki doktorlara ebelere versinler bu eğitimleri. Sezeryan yapan kadınların %90 ı doktor yönlendirmesi ile sezeryan oluyor çok nadirdir korktuğu için sezeryan isteyen ki ona da çok saygı duyuyorum ve normal karşılıyorum. Birebir tanıdığım doğum masasında ebesinin sen bu çocuğu doğuramazsın cümlesi yüzünden pes edip sezeryan istedi mesela. Ben kendim en başından beri vajinal doğum istiyordum ben de ameliyattan kesiden korkuyordum sezeryan gözümde büyüyordu. Ama son dk bebeğin sağlık durumu riske girdiği için doktor istersen suni verelim ama daha da strese girebilir sen seç diyince napabilirdim ki bebeğimin sağlığından önemli mi o an insan sadece yavrusunu sağlıkla kucağına almak istiyor. Ne oldu yani başaramadık mı ?
Sezeryan doğum 4 ay emzirme kızımla aramdaki bağı sevgiyi görseler ağızları açık kalır çok şükür
Ki evlat edinip kalbiyle doğuran kadınlar kendi evladından daha çok sahiplenen bağ kuran insanlar var. Başlı başına saçmalık daniskası bir video