2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Arkadaslar oyun grubu bende denemek istiyorum ama bizimkinin bagisikligi zaten düşük oyun gruplari hep kapali alanlarda mi oluyor nasil oluyor ortam hic bilmiyorim ankara eryaman batikent onerebileceginiz bibyer varmi?
Söylediğin yerlerde değil de Çankaya da Ahmet Taner kışlalı mahallesinde makicocuk çok iyidir instadan takip edebilirsin. Ben ankaradayken müsaitlik yoktu maalesef yoksa götürecektim. Güzel havalarda açık alanda yapıyorlar ama kış için uygun olmaz muhtemelen.

Canım oğlanın öksürük hafiflemişti bu gece gene artmış bi çözüm buldun mu öksürüğe😔
Kuzum çok geçmiş olsun. Siyah turp bal karışımı oluyor ondan deneyebilirsin öksürük için. İnatçı Covid öksürüğünü bile kesmişti. Şu fotodakileri yine hastalık, öksürük durumlarında kullanmak için almıştım bir doktor hanımın tavsiyesi üzerine. Elinin altında bulunsun faydasını görürsün.
Bir de sarımsaklı zeytinyağı yap gece ayaklarının altına sür çorap giydir hem ateş hem öksürüğe iyi geliyor. Benim deneyimlerim bunlar canım inşallah çabucak toparlarsınız.
IMG_3623.jpeg
IMG_3624.jpeg

Söylediğin yerlerde değil de Çankaya da Ahmet Taner kışlalı mahallesinde makicocuk çok iyidir instadan takip edebilirsin. Ben ankaradayken müsaitlik yoktu maalesef yoksa götürecektim. Güzel havalarda açık alanda yapıyorlar ama kış için uygun olmaz muhtemelen.
Tesekkur ederim cnm bi bakayim bende

Ya bende o kadar hastayım ki canım 6. Gün hala gece öksürükten oturuyorum bazen yatamıyorum, gündüz iyiyimde gece 3-4 saati bulduğu oluyor beslenmenin kendime gelemiyorum eşimde oğlanla yatıyor zaten olmadı mama verecem gece de, gündüz nerdeyse saat başı emzirdim bugün, gece de çok dikkat edeceğim inşallah iner ya oda bana stres oluyor çünkü, bide oğlan kıza vuruyor ya elinde ki şeyi falan da fırlatıyor bugün kafasını kızarttın 1 sn içinde yapıştırıyor, oğlana nasıl davranmam gerekir sizce yani doğru yaklaşım nedir bu vurmalar karşısında yoksa küçük mü 5 inde tam 1.5 yaşında olacağız
Canım vurma konusunda şöyle yaklaşabilirsin öncelikle vuracağını tahmin ettiğin anda elini tutup sakin ve net şekilde izin yok vurmak yok kardeşini seviyorsun de, yetişemedin mesela vurdu elini hemen tut uzaklaştır izin yok diye net ciddi belirt cici yap elinle öfke krizine girerse yanında sakin kal oflama azarlama, telafi etmesine izin ver elini tekrar uzatırsa evet çok seviyor kardeşini cici cici de ama elini uzatıp eğer vurma isteği devam ederse vuramaycağı noktaya koy ve hemen göz teması ve diyaloğu kes anne dese de tepki verme bir süre su içmeye başka odaya git mesela ama telafi etmek için şirinlik yaparsa ancak iletişime geç ben bu şekilde köpeklere vurmasını engelledim baya.

Canım vurma konusunda şöyle yaklaşabilirsin öncelikle vuracağını tahmin ettiğin anda elini tutup sakin ve net şekilde izin yok vurmak yok kardeşini seviyorsun de, yetişemedin mesela vurdu elini hemen tut uzaklaştır izin yok diye net ciddi belirt cici yap elinle öfke krizine girerse yanında sakin kal oflama azarlama, telafi etmesine izin ver elini tekrar uzatırsa evet çok seviyor kardeşini cici cici de ama elini uzatıp eğer vurma isteği devam ederse vuramaycağı noktaya koy ve hemen göz teması ve diyaloğu kes anne dese de tepki verme bir süre su içmeye başka odaya git mesela ama telafi etmek için şirinlik yaparsa ancak iletişime geç ben bu şekilde köpeklere vurmasını engelledim baya.
Sağol canım deneyeceğim, sürekli vurma birşey atma eğilimi var, bizi de ısırıyor şu ara😑

Herkese merhaba, bakanlığın bugün yayınladığı tağşiş listesinde benim hiç kullanmadığım ancak çoğu annenin tercih ettiğini bildiğim bir markanın yulaf ezmesi de var , listeye bakmanızı öneririm kullanan varsa sevgiler

Herkese merhaba, bakanlığın bugün yayınladığı tağşiş listesinde benim hiç kullanmadığım ancak çoğu annenin tercih ettiğini bildiğim bir markanın yulaf ezmesi de var , listeye bakmanızı öneririm kullanan varsa sevgiler
Merhaba günaydın ürünün içine buğday karışmış marka açıklama yaptı. Ben de birçok ürününü kullanıyordum bi talihsizlik olmuş cidden

Evet dun direk gozume carpan o oldu. 2022 den berı yulafa buğday karıstıgı acıklaması yapılmıs o markadan urun almıyordum fakat almam gerekırse yıne guvenıp alamam.

Neymişki markasi bakanlik yayinladigina gore buradan da yazabilirsiniz bence

Bu onların yorumu, listede yabancı madde olarak yer alıyor. üstelik bu hatlara ürün girmeden analizleri yetersiz yaptıklarını gösterir.
Yapılan açıklamaya göre üründen buğday çıktığına dair raporlar arşivlerinde varmış ama hukuki süreç devam ettiği için yayınlayamıyorlarmıs. Neden buğday değil de yabancı madde yazdıgıyla ilgili bir aksiyon alınıp alınmayacağı da görüşülüyormuş vs vs. Sıkıntılı bi durum.Takip edicem ben de yakından umarım dedikleri doğrudur ne diyelim

Eki Görüntüle 3486144
Yulaf ezmelerini degil ama baska seylerini almistim

Ben de çok fazla influencer önerdiği ve yorumlarda bazı sıkıntılı şeyler okuduğum için hiç almamıştım.

Yapılan açıklamaya göre üründen buğday çıktığına dair raporlar arşivlerinde varmış ama hukuki süreç devam ettiği için yayınlayamıyorlarmıs. Neden buğday değil de yabancı madde yazdıgıyla ilgili bir aksiyon alınıp alınmayacağı da görüşülüyormuş vs vs. Sıkıntılı bi durum.Takip edicem ben de yakından umarım dedikleri doğrudur ne diyelim
Ay bende çok şaşırdım, benim de başıma şöyle bir şey geldi og natural in cam kavanozlu organik tam pirinç unundan böcek çıktı, kapağı açtım direk üstünde küçücük bir böcek vardı , hani böceklenen bu tarz ürünlere düşer ya, o ara şikayet edecektim ürünü bin tane şey girdi araya ihmal ettim ama ürünü atıp bir daha da o markadan almayıp makarna lütfen almaya başlamıştım 😑

Selam kızlar nasılsınız?
Yorumları okuyamıyorum ama aklım burda diyebilirim, neler yapıyorlar nasıl gidiyor vs merak ediyorum. Bize gelecek olursak kızım 4 yaşına girdi yarım gün okul öncesine verdim. İyi mi yaptım kötü mü yaptım göreceğiz. Malum okul hastalık demek. Her hafta bir hastalıkla uğraşıyoruz. Birbirlerine geçirip duruyorlar sonrada tüm aile hastayız :KK70:
Vukuatlar hiç bitmiyor ki bizde de, en son bu sabah olmaz dediğim sürekli dikkat ettiğim şey oldu. Dün kızın lekeli kıyafetini leke çıkarici kullanrak çıkarttım ve banyoda unutmuşum. Oğlan sabah ben kahvaltı hazırlarken gir banyoya kapağını çevir ve fisfisa basmış. Direk gözlerine, apar topar yüzünü yıkayıp doğru hastaneye götürdüm.ama aklım çıktı birsey olucak diye. Her gün yeni bir olaya gözümü acıyorum resmen. Dünde kaydıraktan arkası üstü boynu üstüne düştü. Büyüyene kadar akıl sağlığımı yitirmezsem kendimi şanslı ilan edicem...

Selam kızlar nasılsınız?
Yorumları okuyamıyorum ama aklım burda diyebilirim, neler yapıyorlar nasıl gidiyor vs merak ediyorum. Bize gelecek olursak kızım 4 yaşına girdi yarım gün okul öncesine verdim. İyi mi yaptım kötü mü yaptım göreceğiz. Malum okul hastalık demek. Her hafta bir hastalıkla uğraşıyoruz. Birbirlerine geçirip duruyorlar sonrada tüm aile hastayız :KK70:
Vukuatlar hiç bitmiyor ki bizde de, en son bu sabah olmaz dediğim sürekli dikkat ettiğim şey oldu. Dün kızın lekeli kıyafetini leke çıkarici kullanrak çıkarttım ve banyoda unutmuşum. Oğlan sabah ben kahvaltı hazırlarken gir banyoya kapağını çevir ve fisfisa basmış. Direk gözlerine, apar topar yüzünü yıkayıp doğru hastaneye götürdüm.ama aklım çıktı birsey olucak diye. Her gün yeni bir olaya gözümü acıyorum resmen. Dünde kaydıraktan arkası üstü boynu üstüne düştü. Büyüyene kadar akıl sağlığımı yitirmezsem kendimi şanslı ilan edicem...
Canım seni anlıyorum, Allah yardımcın olsun valla halin gözümün önüne geldi, bende öyle bir girdabın içindeyim valla kızı oğlandan koru, kız uyurken oğlanla ilgilen bi yandan oğlanla ilgilen bi yandan kız emzir , yaşamayan bilmez 8 de uykum geliyor abartmıyorum, çocuklar uyusa da yatabilsem diye bekliyorum

Kizlar bu kucak isteme olayini napcaz ya valla yildim artik oturmak da yasak ayakta durcam oda kucakta olcakmis ne zaman biter uzun suruyormu bu donem bi agrisi var farkindayim gecede pek uyumuyor iştahsızlik gene tavan. Surekli aglamalar sinirlenip yuzumuze tirnak atmalar valla dayanamiyorum artik aglama sesine tahammul edemiyorum ya yurtdisindan yeni geldik evimizi unutmus once bi yadirgadi onun stresi mi acaba bilmiyorumki

X