2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yaa şöyle ki benim bir öğrencim vardı dişleri çoook geç çıktı hatta çocuk liseden mezun olacak hâlâ tam anlamıyla çıkmış değil 😕 açıkçası benim o konuda biraz travmam kaldı.
Ortaokulda salyaları akıyordu çocuğun 🙁
Ay yazık cocuga ama o yastan sonra cıkmaz kı artık kalan kalmıstır bence. Bak benım yiyenimın ustten bir tane dişi cıkmadı 18 yasına gelınce gecen implant yaptılar. Ama şuan bızımkıler normal ilerliyorlar cok sukur

Ay yazık cocuga ama o yastan sonra cıkmaz kı artık kalan kalmıstır bence. Bak benım yiyenimın ustten bir tane dişi cıkmadı 18 yasına gelınce gecen implant yaptılar. Ama şuan bızımkıler normal ilerliyorlar cok sukur
Öyle kaldı canım ya tüm dişleri yarım şekilde 🙁 doğru düzgün konuşamıyor, zamanında çok söyledik annesine ama baba da olmayınca pek ilgilenemedi. Allah yardımcısı olsun..

Kızlar nasılsınız? Biz iyiyiz tatildeyiz şimdi. Kardeşlerle beraber bi villadayız. Bizim küçük hanım kolluk simit ne varsa reddediyor. Sahile gidiyor bir boy ağlıyor, uyuyor uyanıyor kaldığı yerden mızmızlığa devam. Sıcaktan mı bunaldı kalabalıktan mı sıkıldı anlamadım. Eşimle dönüşümlü denize girebiliyoruz. Evde havuz olayından da korktuğun için hep yanındayım, ben yapacağım inadi ve beni bırakın halleri zorluyor biraz. 2 yaş sendromu erkene mi alındı acaba 🥴

Kızlar nasılsınız? Biz iyiyiz tatildeyiz şimdi. Kardeşlerle beraber bi villadayız. Bizim küçük hanım kolluk simit ne varsa reddediyor. Sahile gidiyor bir boy ağlıyor, uyuyor uyanıyor kaldığı yerden mızmızlığa devam. Sıcaktan mı bunaldı kalabalıktan mı sıkıldı anlamadım. Eşimle dönüşümlü denize girebiliyoruz. Evde havuz olayından da korktuğun için hep yanındayım, ben yapacağım inadi ve beni bırakın halleri zorluyor biraz. 2 yaş sendromu erkene mi alındı acaba 🥴
İyi tatiller ☀️ Ekipmanları takmadan evvel suya soktunuz mu? Belki soğuk gelmiş ya da büyüklüğünden irkilmiş olabilir 🥲 Akıllarından neler geçiyor bilemiyoruz. Her çocuk farklı davranıyor bu konuda. Eğer istemiyorsa hiç zorlama girmek zorunda değil seneye tekrar dener kendi isteyene kadar karada takılsın bence.2 yaş sendromu 18 aydan sonra başlıyor bizim de inat top noktada artık her şeyi kendi yapmak kendi istediği zamanda yapmak istiyor. Her şeyi anlıyor, istediği şeyi anlatıyor. Farkındalıkları çok arttı ve birey olduklarının farkındalar. Onlarla inatlaşmadan bu süreci daha kolay atlatabiliriz. Hem zor hem en tatlı zamanları 🥲

İyi tatiller ☀️ Ekipmanları takmadan evvel suya soktunuz mu? Belki soğuk gelmiş ya da büyüklüğünden irkilmiş olabilir 🥲 Akıllarından neler geçiyor bilemiyoruz. Her çocuk farklı davranıyor bu konuda. Eğer istemiyorsa hiç zorlama girmek zorunda değil seneye tekrar dener kendi isteyene kadar karada takılsın bence.2 yaş sendromu 18 aydan sonra başlıyor bizim de inat top noktada artık her şeyi kendi yapmak kendi istediği zamanda yapmak istiyor. Her şeyi anlıyor, istediği şeyi anlatıyor. Farkındalıkları çok arttı ve birey olduklarının farkındalar. Onlarla inatlaşmadan bu süreci daha kolay atlatabiliriz. Hem zor hem en tatlı zamanları 🥲

Teşekkürler 🤩🙏 Ekipmansız benim ya da eşimin kucağında iyi idi, bazen duruyor bazen durmuyor. Suyun kenarında da oynardı. Aklıma gelen tek şey suyun tuzu yakıyor olabilir oldu.

Farklı ortamları da hemen sevip alışamadıklarını da biliyorum ama bu şekilde de bizim canımıza okuyor. Ağlayan çocuğu olan anaları kınamayın kızlar 😅

Teşekkürler 🤩🙏 Ekipmansız benim ya da eşimin kucağında iyi idi, bazen duruyor bazen durmuyor. Suyun kenarında da oynardı. Aklıma gelen tek şey suyun tuzu yakıyor olabilir oldu.

Farklı ortamları da hemen sevip alışamadıklarını da biliyorum ama bu şekilde de bizim canımıza okuyor. Ağlayan çocuğu olan anaları kınamayın kızlar 😅
İlla ki çekindiği hoşlanmadığı bir şey vardır canım 🙂 dediğin gibi tuzlu sudan da hoşlanmamış olabilir. Çocuğu olan hiç kimse kınamak gibi bi hata yapmaz diye tahmin ediyorum ya ki ağlamayan inatlaşmayan çocuk var mı ki ? Normali ve doğası bu işin bu zaten tam tersi olunca dr lar bile anormallik var diyorlar 😂

Kızlar selam 👋 Herkes iyidir umarım, biz de yuvarlanıp gidiyoruz bu aralar iştahı iyi maşallah diyeyim🧿
Tabii ki yine grubun en zayıf bebeği muhtemelen ama bana şu aralar kilo almış gibi geliyor dokuz olmuşuzdur diye düşünüyorum ama olmamış da olabiliriz kafalar karışık😀

neyse bu aralar kilo almamızın asıl sebebi yumurta yiyor oluşumuz bence gayet güzel yumurta yiyor biliyorsunuz yemiyor da hiç şimdi alıştırdı yumurtayı kasede çırpıyorum organik biraz süt koyuyorum tereyağında güzel omlet yapıyorum bir de kaşar rendeliyorum böyle yumuşacık bir şey oluyor çok çabuk yutuyor size şimdi sorum hangi kaşar peyniri kullanıyorsunuz marka tercihi kaliteli güzel ne verebilirim? 🌸🌸

İyi tatiller canım iyi eğlenceler 🦋
Biz de tatile gittiğimizde Aqua parkı Çok sever kaydırakdan dolayı diye düşünüyorduk ama hiç sevmedi ilk gün o kadar üzüldük ki tatili boşuna aldık falan dedik giremeyecek çocuk hiç sonra büyük havuza girdik o zaman anladık su daha sıcak tek başına olmayınca bize sarılarak gelince daha güvenli hissediyor bir daha hiç Aquapark‘a girmedik zaten suyu soğuk ve oradan gelen sular korkuttu sesler falan Sonraki günler güzel geçmişti inşallah sizin de öyle olur kucağında alıp gezdirebilirsin büyük havuzda ya da eğer villaysa bak gölgede kalıyordur muhtemelen çok sıcak olmadığından da girmek istemiyordur
Kızlar el ayak hastalığına yakalandık hafif atlattık bitti sükür dikkat edin sizde 🙏
Çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm hiçbir fikrim yok nasıl bir hastalık olduğunu bilmiyorum parklardan bulaştı dikkat edelim biz çok sık gidiyoruz bu aralar

X