• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Seni çok iyi anlıyorum ben de aynı durumdayım erken gebelikte çift çizgi gördüm test günüm cumartesi ama kanama başladı korkuyorum 2 gündür tuvalet harici kalkmadım yerimden Allah emeklerimizin karşılığını göstersin inşallah
Kanaman çok mu. Rabbim bebeğinı sana bagislasin burda okuyorum kanama olsa da gebeligi saglikla ilerleyenleri. Insallah senin saglikla ilerler kucagina alirsin 🤲

Yok çatlama iğnesi vurulmadim yani hiç istemediler bile kibrista yaptırdım belki farklimidir bilmiyorum ki aayyy lütfen haberleşelim ya aynı gün aşağı yukarı aynı görüntü hatta sizinki daha da net inşallah güzel haberler alalım 13 yıllık evliyim bende 3. Denemem bende ilk kez görüyorum bu çizgiyi 🥰
Merhabalar inşallah kanda da güzel haberi alırsınız Kıbrıs'ta hangi merkez

Fitil kullanıyorum ve son 3 gündür iç kısımda şişlik oluştu dokturuma söyledim eşlik eden ağrı ve yanma var mı dedi yok dedim sorun olmayacağını devam etmemi söyledi ilk kez başıma böle bişi geldi önceki tedavimde olmamıştı böle bişi tahriş olabiliyormuş ama dediğinizin de tam tersi durumdayım şu an elime et parçası değiyor ama o parça içerdeki şişlik
Canım transferden sonra bendde oldu fitili atarken farkediyorum elime et parçası gibi birşeyler geliyor

Merhabaa, ben 3 şubatta oldum , yaşım 29, 4aa transfer edildi. Test günüm 15 şubat
Merhabalar kızlar bende 22 yaşındayım ilk defa tüp bebek tedavisi oldum 5.gün embriyosu 7 şubata transfer oldu 17 şubata baktım şükür sonuç 841 çıktı rabbim inşallah herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş birakmasin 🧿🥰🥹🥹🤲

Fitil kullanıyorum ve son 3 gündür iç kısımda şişlik oluştu dokturuma söyledim eşlik eden ağrı ve yanma var mı dedi yok dedim sorun olmayacağını devam etmemi söyledi ilk kez başıma böle bişi geldi önceki tedavimde olmamıştı böle bişi tahriş olabiliyormuş ama dediğinizin de tam tersi durumdayım şu an elime et parçası değiyor ama o parça içerdeki şişlik
günaydınlar canım,aynısı benimde başıma geldi fitili kullanmaya başladıktan iki üç gün sonra şişlik olmaya başladı dr yazdım ilaca bağlı alerji olabilir dedi ,şuan halen şiş fitil atılan yer

günaydınlar canım,aynısı benimde başıma geldi fitili kullanmaya başladıktan iki üç gün sonra şişlik olmaya başladı dr yazdım ilaca bağlı alerji olabilir dedi ,şuan halen şiş fitil atılan yer
Günaydınnn benimde şişlik hala devam ediyor ama ağrı acı falan yok doktorumda devam et dedi devam ediyorum ☺️

Mrb kızlar bende 13 şubatta transfer oldum bugün transferin 8. Günü kaset test yaptım silik çıktı ama sizce 8. Güne göre çok silik değil mi?
1000101783.jpg

Merhabalar, 13 şubatta transfer oldum. 5. Gün embriyosu tek embriyo. Ama dün gece kanamam oldu rengini tanımlayamıyorum kırmızı gibide değl gibide. Sadece peçeteye gelen bi kan. Bikaç kere lavaboya gidip kontrol ettiğimde bir defasındada solucan gibi pıhtı geldi. Hastany msj attım durumu şimdi sabah yine takip ediyorum kahverengi oldu şuan baya kahverengi şeklidne sadece peçeteye geliyo ve yine minik bi parça pıhtı geldi. Çok üzdü bu durum beni. Bu şekilde sorun yaşayam varmı. Hastane takip et pazar günüse kan ver duruma göre dedi. Aranızda böyle durum yaşayan varmı

Merhabalar, 13 şubatta transfer oldum. 5. Gün embriyosu tek embriyo. Ama dün gece kanamam oldu rengini tanımlayamıyorum kırmızı gibide değl gibide. Sadece peçeteye gelen bi kan. Bikaç kere lavaboya gidip kontrol ettiğimde bir defasındada solucan gibi pıhtı geldi. Hastany msj attım durumu şimdi sabah yine takip ediyorum kahverengi oldu şuan baya kahverengi şeklidne sadece peçeteye geliyo ve yine minik bi parça pıhtı geldi. Çok üzdü bu durum beni. Bu şekilde sorun yaşayam varmı. Hastane takip et pazar günüse kan ver duruma göre dedi. Aranızda böyle durum yaşayan varmı
Yerleşme kanaması olabilir mi ben kimyasallarımda yaşamıştım kahverengi yerleşme kanaması ve hiçte öyle az değildi 2 ped kullanmıştım hatta.. Minik parçalarda biz adet olurken içerde biriken kalan kanama olabilir demişti bana doktorum. Test varsa elinizde yapsanız anlarsınız aslında yerleşme kanaması olup olmadığını

Elimde test yokta 2 gün önce dayanamayıp 5. Günde yaptım erken gebelik testini. Silik çizgi çıktı. Şimdi bugün yine alcam ezcaneden test ama ya tutumtuda düşükmü başladı acaba diye tedirginim böyle bişiy olabilirmiki. Ozamn yine testte çıkarmı acaba

Arkadaşlar merhaba bir şey danışmak istiyorum sizlere. Transfer sonrası pozitifi gördükten sonra tüp bebek doktorunuza mı devam ettiniz? Yoksa başka bir doktora gidip tüp bebek doktoruyla haberleştiniz mi?

Back