besafe izi turnKızlar memnun olduğunuz oto koltuk markası nedir? Adac puanı önemli ve sürücüye ters durması önemli benim için.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
besafe izi turnKızlar memnun olduğunuz oto koltuk markası nedir? Adac puanı önemli ve sürücüye ters durması önemli benim için.
Maflor kullanmaya devam ediyoruz gunde 2 ye indi kaka sayisi. Daha kati kivamda. Ishalin gectigini varsayiyorum ama mafloru vermeye devam edicem.
Dün bir kez sıvı yaptı sadece. Yine de yarın için randevu aldık bakalım ne diyecek doktor.
Ablamın kızı ısal oldu 10 gun rahat surdu canım. Bu salgın uzun suruyor ama doktora goturmekte fayda varDün bir kez sıvı yaptı sadece. Yine de yarın için randevu aldık bakalım ne diyecek doktor.
Aynen canım devam et bır sure.Maflor kullanmaya devam ediyoruz gunde 2 ye indi kaka sayisi. Daha kati kivamda. Ishalin gectigini varsayiyorum ama mafloru vermeye devam edicem.
Evet canım dün hastanede bulunduk başka bit sebepten, çocuk acil full ishal kusma vakasıAblamın kızı ısal oldu 10 gun rahat surdu canım. Bu salgın uzun suruyor ama doktora goturmekte fayda var
Teşekkürlerbesafe izi turn
BeSafe iZi Comfort X3 9-18 kg Oto Koltuğu - Midnight Black MelangeSiz hangi oto koltuğunu aldınız?
Merhaba kizlar gecen ay tek seferlik bi deneyip sonra vazgecmistik bugun bas agrim icin norolojiye gidicem diye ne olur ne olmaz test yapayim dedim boyle cikti, kanda da 58 cıktı yumurtlama 26 siydi tahminimce suan ne dusunecegimi bilemiyorum deger nasil sizce
Çok sevindim kolay olmasına geçmiş olsun :) göğüslerine soğuk kompres yap iyi gelir canım
Ay teşekkür ederim arkadaşlarım. Valla bıraktı. Kendi isteğiyle oldu bitti gitti. Benim göğüslerde rahatladı, çok ağrı sancı da olmadı biraz erken mi bıraktık falan diye düşündüm ama kendi isteğiyle olunca rahatça ilerledi süreç. İnşallah bırakma zamanı gelince herkesin bebişleri rahatça sorunsuzca bırakırCanım goguslerıne lahana haslayıp koyabilirsin o cok ıyı gelıyor.
Cok tesekkur ederim insallahNormalde yumurtlamanın 12. Günü test önerilir ama sizi maşallah daha süre dolmadan hem test hem de kanda iyi duruyor. Sağlıkla devam etsin inşallah, hayırlı olsun
Gözün aydın süreç güzel ilerlemişAy teşekkür ederim arkadaşlarım. Valla bıraktı. Kendi isteğiyle oldu bitti gitti. Benim göğüslerde rahatladı, çok ağrı sancı da olmadı biraz erken mi bıraktık falan diye düşündüm ama kendi isteğiyle olunca rahatça ilerledi süreç. İnşallah bırakma zamanı gelince herkesin bebişleri rahatça sorunsuzca bırakır
Nasilsin cnm merak ettim seni son trimesterdasin:) gecen benim oglanin pesinden kosarken aklima geldin hamile olsam ben nasil basederim diye dusundum allah kolaylik versin cnm. Benimki baya yuruyor kosuyor hatta bende pesinden kosuyorum ideal kiloma son 4 kg kaldi:)Bende bunu düşünüyorum canım 2. Hamileliği hiç anlamadım şu gibi geçti, sancı olduğunda 31 haftadaydım korktum canım ya daha çok küçüktü de şimdi 33 olduk hamdolsun ve daha iyiyim biraz daha dururuz inşallah
Canım valla zorlanıyorum hala daha yalnızım bide düşün yani gündüz tek bakıyorum, Allah gücünü veriyor heralde, bi şekilde hallediyoruz dün bende düştü benim ki parkta koştum arkamdaki arkadaşlarda koşmaa diye bağırıyorduNasilsin cnm merak ettim seni son trimesterdasin:) gecen benim oglanin pesinden kosarken aklima geldin hamile olsam ben nasil basederim diye dusundum allah kolaylik versin cnm. Benimki baya yuruyor kosuyor hatta bende pesinden kosuyorum ideal kiloma son 4 kg kaldi:)
Kiz ayaklandilarmi ne kadar kazalar yaşanıyormus cam bardagi kirdi kolunu kesti bugunde agzini karyolaya carpti dudagi patladi allah beterinden korusun ya bebeklerimiziCanım valla zorlanıyorum hala daha yalnızım bide düşün yani gündüz tek bakıyorum, Allah gücünü veriyor heralde, bi şekilde hallediyoruz dün bende düştü benim ki parkta koştum arkamdaki arkadaşlarda koşmaa diye bağırıyordu
Benim ki de öyle 5 dk durmuyor fır geziyor pazartesi yardımcı başlayacak şükürKiz ayaklandilarmi ne kadar kazalar yaşanıyormus cam bardagi kirdi kolunu kesti bugunde agzini karyolaya carpti dudagi patladi allah beterinden korusun ya bebeklerimizi