- 23 Haziran 2022
- 3.810
- 6.630
- 37
Benimkinin ablasıyla da arasında 12 yaş var. Ona da yüklenmek istemiyorum yoksa bakıyor oynuyor dediğin gibi balkonda havuz açıyorum o kısım ablasında beraber oynuyorlar. Onun peşine bile ağlıyor bazen. Çok destek oldu bana kuzum ya. Mamasını hazırladı banyo yaptırırken kucağmda yıkardım onu ablasına verirdim ben çıkana kadar altını besler üstünü giydirirdi şimdi ağırlaştı büyüdü ablasının da gücü yetmiyor çok benim bile yetmiyor bazen altını değiştirirken özellikle dönüp gitmeye çalışıyor. Bazen bağırmak istiyorum sonra da kendimden korkuyorum ama çocuk bakmak gerçekten de çok zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun 3 yaştan sonra herkes rahat edersin diyor. Bakalım kaldı 1,5 yaşÇok güzel maşallah canım, Allah kimseyi korkuttuğu ile sınamasın
Bizim çocuklar o kadar küçük değil kız, biri 12 yaşını bitirecek biri 9,5 yaşında. Mesela o balkonda suyla oynama işi filan ben hep çocuklara havale ettim. Onla beraber oynuyorlar, bazen ikisi bir şeyle ilgilenirken onları rahatsız ediyor o zaman kovuyorlar yanlarından. Eşyalarını çok karıştırıyor, peşlerine ağlıyor filan.. ama genel olarak ilgilenirler çok şükür. Onlar olmasa ben çok zorlanırdım diyorum