2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çok güzel maşallah canım, Allah kimseyi korkuttuğu ile sınamasın💐

Bizim çocuklar o kadar küçük değil kız, biri 12 yaşını bitirecek biri 9,5 yaşında. Mesela o balkonda suyla oynama işi filan ben hep çocuklara havale ettim. Onla beraber oynuyorlar, bazen ikisi bir şeyle ilgilenirken onları rahatsız ediyor o zaman kovuyorlar yanlarından. Eşyalarını çok karıştırıyor, peşlerine ağlıyor filan.. ama genel olarak ilgilenirler çok şükür. Onlar olmasa ben çok zorlanırdım diyorum 🥹
Benimkinin ablasıyla da arasında 12 yaş var. Ona da yüklenmek istemiyorum yoksa bakıyor oynuyor dediğin gibi balkonda havuz açıyorum o kısım ablasında beraber oynuyorlar. Onun peşine bile ağlıyor bazen. Çok destek oldu bana kuzum ya. Mamasını hazırladı banyo yaptırırken kucağmda yıkardım onu ablasına verirdim ben çıkana kadar altını besler üstünü giydirirdi😀 şimdi ağırlaştı büyüdü ablasının da gücü yetmiyor çok benim bile yetmiyor bazen altını değiştirirken özellikle dönüp gitmeye çalışıyor. Bazen bağırmak istiyorum sonra da kendimden korkuyorum 😃 ama çocuk bakmak gerçekten de çok zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun 3 yaştan sonra herkes rahat edersin diyor. Bakalım kaldı 1,5 yaş 🤣

Merhaba kusura bakmayın uzun zaman olmus ama bende bebeğim için Ankara'da alerji dr araştırıyorum. Cem hocadan memnun kaldınız mı iletişimi kolay bir hoca mı ek gıda sürecinde destek alabileceğim bir Dr ariyorumda
Merhabalar, çok geç mi yazdım bilmiyorum ama ☺️ giremiyorum bu ara çok buraya. Cem hocadan ben tedavi anlamında çok memnun kaldım. Oğlumun gitmeyen egzemalarını kendi hazırlattığı karışımla geçirdi. Muayene süreci de çok güzeldi, çok güzel dinliyor ilgileniyor ve rahatlatıyor. Cem razi hoca ile ilgili rahatsız olduğum tek konu, belki de bizim şansımızdı bilmiyorum ama öğle molasından gelmişti ve inanılmaz sigara kokuyordu. Anneler bebekleri sözkonusu olunca böyle şeylere çok dikkat ettiği için rahatsız olmuştum. Ama dediğim gibi doktorluğu anlamında çok memnun kaldım. Belki de dikkatsiz bir günüydü ya da zor bir gün geçiriyordu. Her zaman öyle midir bilemiyorum ☺️

Merhabalar, çok geç mi yazdım bilmiyorum ama ☺️ giremiyorum bu ara çok buraya. Cem hocadan ben tedavi anlamında çok memnun kaldım. Oğlumun gitmeyen egzemalarını kendi hazırlattığı karışımla geçirdi. Muayene süreci de çok güzeldi, çok güzel dinliyor ilgileniyor ve rahatlatıyor. Cem razi hoca ile ilgili rahatsız olduğum tek konu, belki de bizim şansımızdı bilmiyorum ama öğle molasından gelmişti ve inanılmaz sigara kokuyordu. Anneler bebekleri sözkonusu olunca böyle şeylere çok dikkat ettiği için rahatsız olmuştum. Ama dediğim gibi doktorluğu anlamında çok memnun kaldım. Belki de dikkatsiz bir günüydü ya da zor bir gün geçiriyordu. Her zaman öyle midir bilemiyorum ☺️
Canım nasıl bir karışımdı neler vardı içinde, benim oğlanın bi ara boyun kaşıntısı oldu egzama dediler 2 kere doktora götürdüm , alerji ilacı ile hafiflettik atlattık sandım ama havalar ısınınca tekrar kaşıntı arttı, görünürde hiç bişe yok eli boynunda kaşıyor kızartıyor başka yerde değil anlamadım yani, sigara konusunda da haklısın bence özellikle çocuk doktorlarının çok dikkat etmesi lazım çünkü bebek sağlığı için de zararlı olduğu tartışmaya kapalı bir konu, Allahtan tedavisi fayda vermiş🌸

Cnm çok çok geçmiş olsun, oyy sıcak söylemesi de zor kelime aferin ona 😍bizimkine sıcak dediğimde üff diyor yakasını silkeliyor aşırı tatlışlık 😍

Gerçekten var ya bir durum, dün 4 aylık bebeği olan arkadaşımla buluştuk yine 4.ay atağı diyorum uyku gerilemesi diyorum çince konuşuyorum gibi bakıyor valla yüzüme bebede eser yok atak matak maşallah nazarım değmesin ama bizim analık sevap pointlerimiz iki kat yazılmalı ya mart anaları olarak 😂

Ay çok zormuş öyle tek uyku 40dk yetmez çok huysuz olur tüm gün dayanabiliyor mu? iki uykuya geri mi dönsen
Sağol canım🥰 senin oğlu da gerçekten aşırı tatlişmiş 😋😋

Herkese iyi bayramlar 🌸

Ben senin yerinde olsam tam gün çağırırdım fiyatlar çok iyiymiş çünkü sabahtan gelsin kahvaltı hazırlama toplama ortalığı toplama vs sen daha rahat edersin diye düşünüyorum. Ben tam gün bakıcıyla Eylül itibariyle 17 bine anlaştım 🫢🫢
Bizimki de seninkinden fazla ama bizde temizlik ve yemek de var... Bence de Papatya0593 Papatya0593 seninki çok uygunmuş

Bizimki de seninkinden fazla ama bizde temizlik ve yemek de var... Bence de Papatya0593 Papatya0593 seninki çok uygunmuş
Canım bende çocuk değil de aslında öncelikle ev temizlik yemek diyeceğim çünkü çocukların ana sorumluluğu bende sadece yetişemediğim yerde destek isteyeceğim evde olduğum için bakalım ne fiyat verecekler ama sitemde gördüğüm 8.5-10.5 tam gün bakıcı fiyatı , İç Anadolu küçük il fiyatı tabi bu Ankara’da asgari ücret istiyorlar duyduğum

Yemek ve temizliği bebek uyurken mi yapıyor? Ben guvenemedim valla alin bir dk durmuyor kadın iş yapmaya kalksa düşer falan diye korkuyorum dedim hiçbir şey yapma😂 yok yok o uyurken ben yaparım bi şeyler boş duramam dedi ama kendisine bıraktım yapmasa da kabulüm

Yemek ve temizliği bebek uyurken mi yapıyor? Ben guvenemedim valla alin bir dk durmuyor kadın iş yapmaya kalksa düşer falan diye korkuyorum dedim hiçbir şey yapma😂 yok yok o uyurken ben yaparım bi şeyler boş duramam dedi ama kendisine bıraktım yapmasa da kabulüm
Evet canım kameradan izliyorum... Benim oğlan hayatta yaptırtmaz 😅😅😅 o temizlik yaparken peşine takılıyor uyanıksa da... Bende birinci sorumluluğun oğlum dedim. Yemek olmadığjnda neden yapmadın demem öncelik hep Alp dedim... Benimki çok seviyor iş yapmayı, yaprak bile sarıp buzluğa atıyor 🙂

Herkese ıyı bayramlar. Bu sıcaklarda 4 gun bayram bıraz zor olsa da yıne es dost gormek guzel oluyor 😃

Bursa yanıyordu geçen hafta ama bildiğin yanıyordu 🥵 ama arefe günü bir serinlik başladı elhamdulillah içimiz serinledi resmen. Şuan çok daha iyi, esiyor çok şükür

Evet canım kameradan izliyorum... Benim oğlan hayatta yaptırtmaz 😅😅😅 o temizlik yaparken peşine takılıyor uyanıksa da... Bende birinci sorumluluğun oğlum dedim. Yemek olmadığjnda neden yapmadın demem öncelik hep Alp dedim... Benimki çok seviyor iş yapmayı, yaprak bile sarıp buzluğa atıyor 🙂
Yaa harika sarma hassas noktam 😂 biz de geçen tatile gitmeden önce yolluk olarak sarma sarmış getirdi bakıcı abla tabi ben bir duygulan 🥲🥲 Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın cocuklarımızı ve bizi🫶

Kızlar hepinize iyi bayramlar 💖💖💖 vallahi bakıcı konusunda cok sanslısınız diyemeden geçemeyeceğim türk kadınların mahareti işte burada mümkün değil temızlık ve yemek yaptırtmak bir bakıcıya , özenmedim değil doğrusu 😅 hele sarma efsaneymiş 😻😻💖💖

Çok teşekkür ederim yanıtınız için siz sadece 1 defa mi gittiniz cem hocaya

X