2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benim düzeldi canım bir ara Alya da geceleri saat başı uyanıyor gündüz de az uyuyordu. Şimdi akşam 9:30 da uyuyor sabah 7 ye doğru acıkıyor uyuklarken mama veriyorum uykuya devam ediyor 9:30/10 gibi uyanıyor hatta bazen 10:30 a kadar uyuyor. Gündüz de 13:00 - 14: 00 ve 16:30- 17/30 bazen de 18:00 a kadar uyuyor. Uyku saatlerini sanki öğrenmiş gibi o saatlerde huzursuz oluyor uyutmamı istiyor. İnşalah böyle devam eder 1 yaşından sonra gündüz uykuları teke düşüyormuş. Alyadan 1 ay büyük arkadaşım onun oğlu da 2 gibi uyuyor 4 bazen 5 e kadar uyuyormuş tek uyku. Ablası da o zamanlarda tek uykuya geçmişti sanırım yanlış hatırlamıyorsam o zaman gece uykuları daha çok düzene girmeye başlıyor.

Allah kolaylık versin canım gerçekten taşınmak çok zor hele ki bebeği olan ve çalışan insanlar için. Resmen çile çekmek. Gerçekten sabır diliyorum

Allah kolaylık versin canım gerçekten taşınmak çok zor hele ki bebeği olan ve çalışan insanlar için. Resmen çile çekmek. Gerçekten sabır diliyorum
Aynen öyle canım valla allahtan ailelerimizle aynı şehirdeyiz onlar da olmasa napardık bilmiyorum

Evet kuzu kesinlikle erken yatıyor ve bir kere kalkıyomuş maşallah uykusunu alıyor. Tekrar maşallah minseo arkadaşım sağolsun geç yatır biraz vallahi denedim uzadı sabah kalkış saatleri. bu arada tekrar maşallah
voleybolcu falan olur belli mi olur
Ah en büyük hayalim yaaaa

Son düzenleme:
Bebekler taklit edermiş bizi uzatarak yavasca söylersek eğer sana da allah allah denk gelmis hem de ezanda

Çok iyi canım bunun benzerini eşim kullanıyor. Çok güzel ve sıcak tutuyor
Ay çok sevindim hiç incelemeden direkt almıştım, anında bitiriyorlar çünkü. Umarım dediğin gibi güzeldir içi tüylü görünüyor. Artik pazarda bile bu fiyata imkansiz bulamazsin o yüzden incelemedim bile sen yazinca da iyi ki almışım dedim

Ayy süper
Teşekkürler canım bende bunu aldım artık oto kardeş üçüzlüğü olacak minseo
Oto koltuk kardeşliği
M miniktostos yükseklik böyle yanda bir aparat var ordan da kademeli sırtını yatırıp kaldirabiliyorsun
Tamam canım gelince bakarım yine bende bunu aldım dün akşam. İsofixli değil galiba ama kemerlede bağlanan tek model bu değil ya hem yorumlarda da herkes cok memnundu hem siz cok memnunsunuz inşallah bizim kuduruktaa sever

Çok geçmiş olsun Gerçekten fena bir salgın var Allah beterinden korusun hemen iyileşir inşallah
Oğlum zorunlu telefon detoksu yaptırdı
Şöyle bı baktım da bizim üçüzler 1 yaşına girmiş @qizemli doğum günü yapıldı mıııı
Yavaş yavaş doğumlar basliyo bı duygulandım
Yaa bende öyle sürekli doğum günü partisi yapıyorum kafamda
Maşallah ya ne güzel bizimkide bi kere dedi öyle ama biz mi benzettik bilmiyorum şimdi ezan okununca amin yapıyor ama onu baya öğrenmiş bilerek yaptığını anlıyoruz
Kızlar bizim otokoltuk besafe... Kesinlikle tavsiye ederim ama eşime sordum da baya pahalı
Evet canım biraz pahalı cidden ama fiyat algımı kaybettim ben zaten yere sabitlenen cok pahalıydı cidden 12-15 arası ben diğerini aldım daha uygundu o
Kizlar şu montu zara'dan aldigim fiyata bakın ama 3-4 yaş aldım gelecege yatirim wjsjwj
Yaa süpermiş bizimde var öyle bir montumuz geçen sene kasım indirimi ile sepete bir sürü şey atmıştım her şeyi kaptılar dakikalar içinde bana kalan 24-36 mont olmuştu bende geleceğe yatırım yaptım aldım sneye giyer

Güzel günlerde keyifle kullanın inşallah canım

Iyi en azindan alabilmişsin ben de sepete ekledigimi 1 dakika sonra bulamiyorum simdi de güzel indirimler var sayfayi sürekli yenilemen lazim buldugunu da düşünmeden alman lazim ben de 2 parça şey aldim ama yazlik tshirtler çok güzelmis aslinda var ama yine de alicam

Kızlar kanal tedavisi olan dişim kırıldı. Emziriyorum da. Mamma diye peşimden ayrılmayan bir küçük adam var. Bir gün sanırım süt veremeyeceğim değil mi? Bununla ilgili bilgisi olan var mı? Sabah yaptırsam gündüz oyalamak daha kolay, gece kıyameti koparır...

Canım benım bıldıgım 4 saat falandı. Buyuk oglumu emzırırken yapmıstım oyle saatlık emzırme demıstı 1 gun falam degıldı

Canım benım bıldıgım 4 saat falandı. Buyuk oglumu emzırırken yapmıstım oyle saatlık emzırme demıstı 1 gun falam degıldı
Ay çok sevindim peki emzirdikten sonra çok uyuması gibi bir şey olmuş muydu kuzu?

Daha Salı günü kanal tedavisi oldum, iki saat sonra emzirebilirsin dedi. Zaten muayeneye girmeden önce emzirmiştim. Bir öğün de ek gıda alınca, dört saat sonra ilk emzirmeyi yaptım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…