Benim düzeldi canım bir ara Alya da geceleri saat başı uyanıyor gündüz de az uyuyordu. Şimdi akşam 9:30 da uyuyor sabah 7 ye doğru acıkıyor uyuklarken mama veriyorum uykuya devam ediyor 9:30/10 gibi uyanıyor hatta bazen 10:30 a kadar uyuyor. Gündüz de 13:00 - 14: 00 ve 16:30- 17/30 bazen de 18:00 a kadar uyuyor. Uyku saatlerini sanki öğrenmiş gibi o saatlerde huzursuz oluyor uyutmamı istiyor. İnşalah böyle devam eder 1 yaşından sonra gündüz uykuları teke düşüyormuş. Alyadan 1 ay büyük arkadaşım onun oğlu da 2 gibi uyuyor 4 bazen 5 e kadar uyuyormuş tek uyku. Ablası da o zamanlarda tek uykuya geçmişti sanırım yanlış hatırlamıyorsam o zaman gece uykuları daha çok düzene girmeye başlıyor.Canım anneler, bebelerin uykuları düzeldi mi? Son bir haftadır uykularımız düzene girdi. Gecede bin kere kalkmıyor artık ama bu seferde sabah 5 te uyanmaya başladı. Gündüz iki uyku yapıyor. Toplamda 1.5-2 saat kadar. Uyku aralıkları 3 -4 saat arası. Akşam 18:30-19:00 arası uyuyor. Bir düzen varmış gibi ama nedense erken uyanıyor. Bunu nasıl çözerim sizce?
Allah kolaylık versin canım gerçekten taşınmak çok zor hele ki bebeği olan ve çalışan insanlar için. Resmen çile çekmek. Gerçekten sabır diliyorumTaşınıyoruz canım çok yoğun geçiyor şu dönemHem çalışırken hem çocuk varken taşınmak ne zormuş yahu.. Bir yandan da son sınav-ödev notlarını okuyup girmeydi karne hazırlıklarıydı derken hiç bakamadım buralara Sizler nasılsınız herkes iyidir umarım
Ciddi misinnn? Ben bunu kaçırmışımBak şimdi bu çocuk sizin olamaz diye alinin kimliği olmadan bizi otele almamaları geldi aklıma
Aynen öyle canım valla allahtan ailelerimizle aynı şehirdeyiz onlar da olmasa napardık bilmiyorumAllah kolaylık versin canım gerçekten taşınmak çok zor hele ki bebeği olan ve çalışan insanlar için. Resmen çile çekmek. Gerçekten sabır diliyorum
Evet kuzu kesinlikle erken yatıyor ve bir kere kalkıyomuş maşallah uykusunu alıyor. Tekrar maşallahBöylesini de ilk kez duydumhani şey der gibi çocuğun güzel ama senle alakasi yok yani üstüne alınma bdjdjdjsk
Akşam uykusuna çok erken yatıyor bence canim. Sabah 5 e kadar uykusunu alıyordur her gün 15 er dk ileri atarak uykusu saatini 8-8.30 a çekmeye çalış. Ayni sorun S syildizs Arya da vardi bu şekilde düzeldi
Ah en büyük hayalim yaaaavoleybolcu falan olur belli mi olur
Ya bunu bilmiyodumBak şimdi bu çocuk sizin olamaz diye alinin kimliği olmadan bizi otele almamaları geldi aklıma
Bebekler taklit edermiş bizi uzatarak yavasca söylersek eğerBenimki de hep baba diyor ya hatta peşinden baba baba diyerek gidiyorama ne oldu bak onu anlatayım, geçen gün mutfaktayım ezan okunuyor. Bizim ki de ezana çok dikkat kesilir. Yine dinliyordu ben de her zamanki gibi Allah Allah dedim. Yavaş ve aralıklı tabi, öyle savaşa gider gibi değil
O kadar güzel Allah dedi ki anlatamam
Baya bildiğin iki l ile
Çok iyi canım bunun benzerini eşim kullanıyor. Çok güzel ve sıcak tutuyorKizlar şu montu zara'dan aldigim fiyata bakınama 3-4 yaş aldım gelecege yatirim wjsjwj
Ay çok sevindim hiç incelemeden direkt almıştım, anında bitiriyorlar çünkü. Umarım dediğin gibi güzeldir içi tüylü görünüyor. Artik pazarda bile bu fiyata imkansiz bulamazsin o yüzden incelemedim bileÇok iyi canım bunun benzerini eşim kullanıyor. Çok güzel ve sıcak tutuyor
Ayy süperCanım biz bunu kullanıyoruz gayet güzel duruyor uyuyor maşallah diyeyim aman
Araştırma yaparken dönüyor olması gereksiz bir özellik gibi geliyordu ama büyük konforUzun yol yapıyoruz biz ayda iki kere ve yollar kötü. O nedenle iyi bir şey almak istedik.
MAXİ 360 Derece Dönebilen Yatabilen Isofix
Teşekkürler canım bende bunu aldım artık oto kardeş üçüzlüğü olacakCanım bunun kilo aralığı defneye uymuyor ki. Biz de be safe izi comfort x3 aldık çok memnunuz. Ben araştırmıştım puanı yüksek beğendiğim ürünler joie spin 360, britax romer trıfıx2 ve be safe. Yüksek olması çok avantaj be safe in. Tabi dönse tadından yenmezdiM miniktostos
Tamam canım gelince bakarım yine bende bunu aldım dün akşam. İsofixli değil galiba ama kemerlede bağlanan tek model bu değil ya hem yorumlarda da herkes cok memnundu hem siz cok memnunsunuz inşallah bizim kuduruktaa severOto koltuk kardeşliği
M miniktostos yükseklik böyle yanda bir aparat var ordan da kademeli sırtını yatırıp kaldirabiliyorsun
Çok geçmiş olsunRheaa canım nasılsınız ? Benim de büyük oğlum influenza oldu. Dün götürdük ateş 39lardaydı. Augmentin + iğne+ influenza için bir şurup ile evimize uğurlandık.
Kızlar hepiniz çok dikkat edin lütfen bebeklerinize, benim oğlum büyük olduğu halde kımıldayacak hali kalmadı. Kalabalık ortamlarda bulunmayin diye özellikle uyardı doktor
Yaa bende öyle sürekli doğum günü partisi yapıyorum kafamdaOğlum zorunlu telefon detoksu yaptırdı
Şöyle bı baktım da bizim üçüzler 1 yaşına girmiş @qizemli doğum günü yapıldı mıııı
Yavaş yavaş doğumlar basliyo bı duygulandım
Maşallah ya ne güzel bizimkide bi kere dedi öyle ama biz mi benzettik bilmiyorumBenimki de hep baba diyor ya hatta peşinden baba baba diyerek gidiyorama ne oldu bak onu anlatayım, geçen gün mutfaktayım ezan okunuyor. Bizim ki de ezana çok dikkat kesilir. Yine dinliyordu ben de her zamanki gibi Allah Allah dedim. Yavaş ve aralıklı tabi, öyle savaşa gider gibi değil
O kadar güzel Allah dedi ki anlatamam
Baya bildiğin iki l ile
Evet canım biraz pahalı cidden ama fiyat algımı kaybettim ben zatenKızlar bizim otokoltuk besafe... Kesinlikle tavsiye ederim ama eşime sordum da baya pahalı
Yaa süpermişKizlar şu montu zara'dan aldigim fiyata bakınama 3-4 yaş aldım gelecege yatirim wjsjwj
Güzel günlerde keyifle kullanın inşallah canımÇok geçmiş olsunGerçekten fena bir salgın var Allah beterinden korusun hemen iyileşir inşallah
Yaa bende öyle sürekli doğum günü partisi yapıyorum kafamda
Maşallah ya ne güzel bizimkide bi kere dedi öyle ama biz mi benzettik bilmiyorumşimdi ezan okununca amin yapıyor ama onu baya öğrenmiş bilerek yaptığını anlıyoruz
Evet canım biraz pahalı cidden ama fiyat algımı kaybettim ben zatenyere sabitlenen cok pahalıydı cidden 12-15 arası ben diğerini aldım daha uygundu o
Yaa süpermişbizimde var öyle bir montumuz geçen sene kasım indirimi ile sepete bir sürü şey atmıştım her şeyi kaptılar dakikalar içinde bana kalan 24-36 mont olmuştu bende geleceğe yatırım yaptım aldım sneye giyer
Iyi en azindan alabilmişsin ben de sepete ekledigimi 1 dakika sonra bulamiyorumÇok geçmiş olsunGerçekten fena bir salgın var Allah beterinden korusun hemen iyileşir inşallah
Yaa bende öyle sürekli doğum günü partisi yapıyorum kafamda
Maşallah ya ne güzel bizimkide bi kere dedi öyle ama biz mi benzettik bilmiyorumşimdi ezan okununca amin yapıyor ama onu baya öğrenmiş bilerek yaptığını anlıyoruz
Evet canım biraz pahalı cidden ama fiyat algımı kaybettim ben zatenyere sabitlenen cok pahalıydı cidden 12-15 arası ben diğerini aldım daha uygundu o
Yaa süpermişbizimde var öyle bir montumuz geçen sene kasım indirimi ile sepete bir sürü şey atmıştım her şeyi kaptılar dakikalar içinde bana kalan 24-36 mont olmuştu bende geleceğe yatırım yaptım aldım sneye giyer
Canım benım bıldıgım 4 saat falandı. Buyuk oglumu emzırırken yapmıstım oyle saatlık emzırme demıstı 1 gun falam degıldıKızlar kanal tedavisi olan dişim kırıldı. Emziriyorum da. Mamma diye peşimden ayrılmayan bir küçük adam var. Bir gün sanırım süt veremeyeceğim değil mi? Bununla ilgili bilgisi olan var mı? Sabah yaptırsam gündüz oyalamak daha kolay, gece kıyameti koparır...
Ay çok sevindimCanım benım bıldıgım 4 saat falandı. Buyuk oglumu emzırırken yapmıstım oyle saatlık emzırme demıstı 1 gun falam degıldı
Yok canım aynıydı her seyAy çok sevindimpeki emzirdikten sonra çok uyuması gibi bir şey olmuş muydu kuzu?
Daha Salı günü kanal tedavisi oldum, iki saat sonra emzirebilirsin dedi. Zaten muayeneye girmeden önce emzirmiştim. Bir öğün de ek gıda alınca, dört saat sonra ilk emzirmeyi yaptım canım.Kızlar kanal tedavisi olan dişim kırıldı. Emziriyorum da. Mamma diye peşimden ayrılmayan bir küçük adam var. Bir gün sanırım süt veremeyeceğim değil mi? Bununla ilgili bilgisi olan var mı? Sabah yaptırsam gündüz oyalamak daha kolay, gece kıyameti koparır...
HarikaDaha Salı günü kanal tedavisi oldum, iki saat sonra emzirebilirsin dedi. Zaten muayeneye girmeden önce emzirmiştim. Bir öğün de ek gıda alınca, dört saat sonra ilk emzirmeyi yaptım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?