2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bizimki ayarlanıyor. Yüksek olunca dışarıyı izliyor çok seviyor, izlerken uyuyup kalıyor. Genelde yüksek kullanıyoruz biz.
Ben de öyle deneyeyim daha çok dikkatini çekerse ben de saklanmak zorunda kalmam, koltuğunun yanına ilişip kendisini bana atmaya çalışıyo çünkü uykusu varsa da uyuyor

Kızlarrr sanırım sonunda bir madalya da biz alacağız nihayet oğlum bugün "anne mamma" Dedi. Anlamlı peş peşe 2 kelime söyledi
Bir de " Ver, alo " yeni kelimeleri
Maşallah paşamıza kat kat artsın kelimeleri annesi bizden bir nazar boncuğu fındık kurduna e artık anne mama diyorsa vereceksin meme ya da mama

Canım bir pedagog sanırım şöyle demişti: '' benim saat 3 te randevum var biraz geciktim evet ama hasta oraya geleceğimi biliyor diye ''. Biraz da biz kafaya taktıkça yapmıyorlar sanırım. Baskı nedeniyle. Benimki de senin kızın aynısı çünkü

Maşallah prensesimize.
Benimkisi çok yüksek değil ama yine de dışarıyı izleyebiliyor. Konforunu beğeniyorum. Yüksek olması daha mı iyi olur peki bilemedim ki canım.
O bandanası, o yanaklar şaka mı
Atmayın şu kız bebelerini yaa
Erkek analarının gözler yaşlı ben de böyle bakıyorum kız bebelerin resimlerine
Bimde 130 tl ben aldım
Bizim burada her şeyi silip supurmusler
Kızlarrr sanırım sonunda bir madalya da biz alacağız nihayet oğlum bugün "anne mamma" Dedi. Anlamlı peş peşe 2 kelime söyledi
Bir de " Ver, alo " yeni kelimeleri
Ay ay maşallah canım. Daha bülbül gibi şakımasına inşallah

Rheaa canım nasılsınız ? Benim de büyük oğlum influenza oldu. Dün götürdük ateş 39lardaydı. Augmentin + iğne+ influenza için bir şurup ile evimize uğurlandık.
Kızlar hepiniz çok dikkat edin lütfen bebeklerinize, benim oğlum büyük olduğu halde kımıldayacak hali kalmadı. Kalabalık ortamlarda bulunmayin diye özellikle uyardı doktor

Çok salgın var bu ara biz de yeni çıktık hastaliktan. Çok geçmiş olsun

Evet canım kesinlikle katılıyorum biraz salmak gerekiyor dediğin gibi

Şaka bir yana üçlüler artık 1 yaşında nice yaşları olsun inşallah
Alyanında az kaldı 8 inde 1 yaşına girecek ne çabuk geçti zaman. Sanki daha dün gibi hamileliğim her gün bulantı yanma ahhh hayatta unutulmaz o günler ama geçip gidiyor işte

Of çok korkuyorum Ben hastayım sesim yok gibi. Oğlana da kesin geçecek bakalım yeni serüven nasıl olacak hapşırık ile başladık

Maşallah ne kadar güzel
Benim oğlan da acıkınca tişörtümü kaldırıp bakıyor
Bir yerde okumuştum bebeklerin konuşmalarını anneleri hizlandirmaz diyordu. Bebekler annelerine sıkıntısını her şekilde hissettiriyormuş yani bebeklerin derdini anlatmaya çabalamasina gerek yokmuş o yüzden baba olur dede amca hala vs. onlara anneleri gibi derdini anlatamadiklari için konuşmaya çabaliyorlarmış bizimkisi ondan zorda kalmadikca anne demiyor ama günde 1000 kere baba diyor hep babasiyla oyun oynattirip konuşturuyorum o yüzden ben

Aslinda ne guzel legolari da var galiba ilerde oynar bir şey olmaz bizimkisi de top dışında bir şey sevmiyor o bana atiyor ben ona tüm gün top oynuyoruz dün aldiklarima da 5 dk bakti yeter
Ay benimki de sürekli topla oynuyor erkeklerin genetiğine koymuşlar galiba bunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…