2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben de öyle düşündüm. Alerji kızarıklığı değil değil mi . Dokununca ağrımıyo galiba çünkü ağlamıyo çekmiyo kolunu ama bilemedim doktora gitmeliyi miyiz
Ne kadar zamandır böyle? Alerji bu şekilde olmaz diye biliyorum. Gözlemle bakalım gittikçe iyileşecek mi ona göre sabah doktora götürürsün

Bugün oldu. Öyle yapayım madem. Teşekkür ederim cevap verdiğin için
Bence götürün doktora fena olmuş. Korkutmak için söylemiyorum geçen arkadaşım el ağız hastalığından bahsetti o geldi aklıma tedbirli olmakta fayda var.

Kızlar bizim fotolarimiz gelmiş tek kelime ile hepsine bayıldım 1 yaşına çok güzel bir anı bıraktık Doğumgününde de evde pastası ile cekicem böylelikle bizim 1 yaş dosyası kapanmış olacak
Ya ben göremiyorum fotileri niye ki acaba

Çok kolay gelsin canim bebekle ev süpürmek bile zorken taşınmayı düşünemedim ben iyiyim bildigin gibi devam
Canım bizimkiler çiftçi. Ablam en büyük, bakan ilgilenen olmayınca arazide başı boş sonra ablam bakmış bize, biz ordan yırtmışız paçayı
Organik beslenme diyince de ablan
Ya ben göremiyorum fotileri niye ki acaba
Sildim canım burdan

Hiç sorma çekiştiriyor sürekli canım vücut hiç durmuyor bir an önce duzelse iyi olacak yoksa ben pert
Benimki de kendi açmaya başladı dün tesadüf mü dedim ama yok bugün sabah da dedi. Baya baya iletişim kuruyor ayy çok tatlı yaaa minik adamım benim
Ahaha benimki de tişörtümü çekiştirip açmaya çalışıyor mamama diye
Canım akşam uykusunu kaydırman fayda saglayabilir dene istersen 20.00 20.30 gibi uyursa en azından 7 ye kadar uyur
Kızlar bu arada müjdemi isterim Ekin 11 aylık olduğu gün yürüdü
Maşallah Ekin kuşa bizimkide desteksiz evi gezemiyor ama 3 -4 metre kadar gidiyor penguen gibi ama çok tatlı oluyorlar denge sağlamaya çalışmaları çok komik

Kızlar bebislere dogumgunu hediyesi ne alacaksınız düşündünüz mü
Doğum günü foti çekimi doğum günü partisi
Zaten beni bunlar batıracak anam biz daha bir şey alamayız hahaha anamlara yemeğe gideriz ay sonuna kadar o derece yani
Şaka bi yana globber aldırdık canım biz dedesine şimdi evde biniyoruz yaza parklar bahçeler beklesin bizi, böyle bir şey cok iyi olurdu bence onlar almasa ben kesin alacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…