- 20 Mart 2011
- 13.869
- 32.438
- 798
Hay maşallah kuzuyaKızlar bu arada müjdemi isterim Ekin 11 aylık olduğu gün yürüdü
vay caniiiiBenim ablam da çekirgeleri yakalar kanadını koparırmış vee...
Açmış herhalde anamın sütü yetmiyor olmalıydınedeeeen
Bir şey ısırmış olmalıKızlar merhaba, kızımın kolunda böyle bi şey çıktı. Başka hiçbi yerinde yok. Doktora götürmeli miyim acaba
Ben de öyle düşündüm. Alerji kızarıklığı değil değil mi . Dokununca ağrımıyo galiba çünkü ağlamıyo çekmiyo kolunu ama bilemedim doktora gitmeliyi miyizBir şey ısırmış olmalı
Ne kadar zamandır böyle? Alerji bu şekilde olmaz diye biliyorum. Gözlemle bakalım gittikçe iyileşecek mi ona göre sabah doktora götürürsünBen de öyle düşündüm. Alerji kızarıklığı değil değil mi . Dokununca ağrımıyo galiba çünkü ağlamıyo çekmiyo kolunu ama bilemedim doktora gitmeliyi miyiz
Bugün oldu. Öyle yapayım madem. Teşekkür ederim cevap verdiğin içinNe kadar zamandır böyle? Alerji bu şekilde olmaz diye biliyorum. Gözlemle bakalım gittikçe iyileşecek mi ona göre sabah doktora götürürsün
Rica ederim canım çok geçmiş olsun keşke yardımcı olabilsemBugün oldu. Öyle yapayım madem. Teşekkür ederim cevap verdiğin için
Baya kızarmıs enfeksyonda olabılır bence doktoruna sormalısınız.Kızlar merhaba, kızımın kolunda böyle bi şey çıktı. Başka hiçbi yerinde yok. Doktora götürmeli miyim acaba
Bence götürün doktora fena olmuş. Korkutmak için söylemiyorum geçen arkadaşım el ağız hastalığından bahsetti o geldi aklıma tedbirli olmakta fayda var.Bugün oldu. Öyle yapayım madem. Teşekkür ederim cevap verdiğin için
Ya ben göremiyorum fotileri niye ki acabaKızlar bizim fotolarimiz gelmiş tek kelime ile hepsine bayıldım1 yaşına çok güzel bir anı bıraktık Doğumgününde de evde pastası ile cekicem böylelikle bizim 1 yaş dosyası kapanmış olacak
Baya kızarmıs enfeksyonda olabılır bence doktoruna sormalısınız.
yarın götüreyim doktora en iyisi, teşekkür ederimBence götürün doktora fena olmuş. Korkutmak için söylemiyorum geçen arkadaşım el ağız hastalığından bahsetti o geldi aklıma tedbirli olmakta fayda var.
Çok kolay gelsin canim bebekle ev süpürmek bile zorken taşınmayı düşünemedimTaşınıyoruz canım çok yoğun geçiyor şu dönemHem çalışırken hem çocuk varken taşınmak ne zormuş yahu.. Bir yandan da son sınav-ödev notlarını okuyup girmeydi karne hazırlıklarıydı derken hiç bakamadım buralara Sizler nasılsınız herkes iyidir umarım
Organik beslenme diyince de ablanCanım bizimkiler çiftçi. Ablam en büyük, bakan ilgilenen olmayınca arazide başı boşsonra ablam bakmış bize, biz ordan yırtmışız paçayı
Sildim canım burdanYa ben göremiyorum fotileri niye ki acaba
Ay Cok guldum organık beslenme esprısıneÇok kolay gelsin canim bebekle ev süpürmek bile zorken taşınmayı düşünemedimben iyiyim bildigin gibi devam
Organik beslenme diyince de ablan
Sildim canım burdan
Hıc bır seyKızlar bebislere dogumgunu hediyesi ne alacaksınız düşündünüz mü
Scooter aldık teyzesi yazın parklarda onlineızKızlar bebislere dogumgunu hediyesi ne alacaksınız düşündünüz mü
Hiç sorma çekiştiriyor sürekli canım vücut hiç durmuyor bir an önce duzelse iyi olacak yoksa ben pertEmziren anneler size bir şey soracağım. Benim oğlan son zamanlarda akrobatik hareketler yaparak süt içiyor.
İlk başta mutlaka çorabını çıkaracak sonra başlıyor yüzüme tutmaya, kolyemi çekmeye, sonra kucaktan kayıyor bir bakıyorum kafası tersten emiyor vücudu ayalarıma paralel
Yani nasıl tarif edeyim daha bilemiyorum ama o pozisyonda nasıl rahat ediyor anlayabilmiş değilim. Ennn ufak sese duyarlı sanki 4.aydaki gibi. Hop kafayı çeviriyor vs vs.
Sizlerde de benzeri durumlar var mı yoksa meme reddi geri mi hortlayacak bende
Ahaha benimki de tişörtümü çekiştirip açmaya çalışıyor mamama diyeBenimki de kendi açmaya başladıdün tesadüf mü dedim ama yok bugün sabah da dedi. Baya baya iletişim kuruyor ayy çok tatlı yaaa minik adamım benim
Canım akşam uykusunu kaydırman fayda saglayabilir dene istersen 20.00 20.30 gibi uyursa en azından 7 ye kadar uyurCanım anneler, bebelerin uykuları düzeldi mi? Son bir haftadır uykularımız düzene girdi. Gecede bin kere kalkmıyor artık ama bu seferde sabah 5 te uyanmaya başladı. Gündüz iki uyku yapıyor. Toplamda 1.5-2 saat kadar. Uyku aralıkları 3 -4 saat arası. Akşam 18:30-19:00 arası uyuyor. Bir düzen varmış gibi ama nedense erken uyanıyor. Bunu nasıl çözerim sizce?
Maşallah Ekin kuşaKızlar bu arada müjdemi isterim Ekin 11 aylık olduğu gün yürüdü
Doğum günü foti çekimiKızlar bebislere dogumgunu hediyesi ne alacaksınız düşündünüz mü
Maşallah Ekin kuşaKızlar bu arada müjdemi isterim Ekin 11 aylık olduğu gün yürüdü
erkek anası olarak hot wheels pisti aldık canım tır aldık kalani da aileye tamamlatiriz artık parkuru tamamlarizKızlar bebislere dogumgunu hediyesi ne alacaksınız düşündünüz mü
O sayılmazScooter aldık teyzesi yazın parklarda onlineız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?