2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Maşallah prensesimize.
Benimkisi çok yüksek değil ama yine de dışarıyı izleyebiliyor. Konforunu beğeniyorum. Yüksek olması daha mı iyi olur peki bilemedim ki canım.
Süslü alyosa da masallahh evet canım çocuklar çok sıkılmıyorlar bu şekilde

Bizimiki de aynısından adac testinden geçmiş olmasi ve sağlamlığını seviyorum yüksek olması da kesinlikle artı puan kurtlu bebekler için işe yarıyor

Eklentiler

• Screenshot_2024-01-19-14-21-18-666_com.pozitron.hepsiburada.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 87
Bu arada ben araba hareket halindeyken bir şey yedirmedigim için dönüp dönmemesi ile ilgili çok sorun yaşamadım

Oto koltuk kardeşliği
M miniktostos yükseklik böyle yanda bir aparat var ordan da kademeli sırtını yatırıp kaldirabiliyorsun

Eklentiler

• IMG_20240119_143707.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 83
Oto koltuk kardeşliği
M miniktostos yükseklik böyle yanda bir aparat var ordan da kademeli sırtını yatırıp kaldirabiliyorsun
Ekintoşum yerim seniii yerrr Bizimkisi de kademeliymiş yükseliyor dedi şimdi eşim demek ki biz takmışız koltuğu hiç ellememişiz ayarını neyse böyle de sıkıntı olmadı. Hadi benim aklıma gelmedi çocukla ilgilenmekten bari eşim düşünseydi bunu da ben evden çıkarken şunu aldım mı bunu aldım mı onu unutmadım inşallah diye diye geçiriyorum yolu

Oooo sizi buralarda görmek hanfendi

Özlersen 3.gelir belki

Maşallah prensesimize.
Benimkisi çok yüksek değil ama yine de dışarıyı izleyebiliyor. Konforunu beğeniyorum. Yüksek olması daha mı iyi olur peki bilemedim ki canım.
Bizimki ayarlanıyor. Yüksek olunca dışarıyı izliyor çok seviyor, izlerken uyuyup kalıyor. Genelde yüksek kullanıyoruz biz.

Cnm bence en güzel stresle gidiyor, ben evlendiğim zamanki kiloma düştüm hamilelik öncesi bile bu kadar zayıf değildim
Bu benim niye hiç aklıma gelmedi ya stresin alası var şu an bende okul desen çakal yuvası ev desen kuduruk oğlan aman vermiyor

zaman çok hızlı geçiyor dimi yaşları geldi hepsinin cidden inanılmaz

Ben de bloklu kamyonu aldım, çok kolay sürülüyor. Bakalım sevecek mi henüz görmedi bu kulelerden bizde var iki kat dizsem koştur koştur yıkmaya geliyor
Bloklu kamyon hangisiydi canim ben de oynasin diye verdim ya dedigin gibi yıkıyor ya da alıp fırlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…