Cnm çok teşekkürler eline sağlık yarın deneyeceğim umarım, sadece acaba bebeklere kabartma tozu yerine karbonat daha mı iyi olur onu bir araştırayım, bir insta hesabında ekleyecekseniz içeriğine bakın katkısız kabartma tozu ekleyin kek poğaçaya diye okudum ama öyle bir ürün de bulamadım.Bi yumurta (sarısı üstüne)
Bi su bardağı yoğurt bir su bardağından biraz az sıvı yağ istersen yarı terayağ da yapabilirsin
Bir kabartma tozu bir çay kaşığı tuz
sıvı olanları iyice karıştırıcıyla karıştır alabildiği kadar un eleyerek ekle hamur biraz yumuşak olsun sonra şekil verip üstüne ayırdığın yumurta sarısı çörek otu susam sonra biraz ısıttığımız fırına
200 derecede yarım saate pişiyor canım alt üst pişirmede yapabilirsin (iki çizgi olan)
3 dk ne 3 saat olmasınyavrum yazdım ama gönderemedim demek ki yaaaaatoplam 3 dk uyuduk gece halimize güldük en son vallahi niye böyle oldu ben anlamadım ya sen nasılsın iyi misinn bebişin nasıl
Şaka maka cidden 3 saattir oda max diş geliyor sanırım atak haftasındayız tam da 3 saati se mırıldanarak uyumuştur ya3 dk ne 3 saat olmasın
Ben iyiyim bebiş de tam bir kuduruk ve evet uykular haram oldu
Teşekkür ederim canım ben de böyle yapmaya çalışıyorum artık. Şu an herkes gibiyim durmuyoruz hiç gündüz yoruluyorum yoruluyorum hızlıca zayıflamaya başladımİçin rahat olsun canım bak ne güzel ilgileniyorsun da . Daha fazla düşünüp kendini yıpratma bir bakarsın atağa geçer
Biz de atak haftasındayız. Diş falan gelmiyor canım bizim dişler gömülü kalacak herhaldeŞaka maka cidden 3 saattir oda max diş geliyor sanırım atak haftasındayız tam da 3 saati se mırıldanarak uyumuştur yaişler daha kolaylaşcak diye beklerken yamulduk arkadaşım
Biraz da pozitif açıdan bakalım değil mi?Teşekkür ederim canım ben de böyle yapmaya çalışıyorum artık. Şu an herkes gibiyim durmuyoruz hiç gündüz yoruluyorum yoruluyorum hızlıca zayıflamaya başladım
Acaba gerı mı dıye dıye Allah korusun kızı gercekten oyle yapacaksın. Bence kımseyle kıyaslama kıyas yapıyor ısen bu tarz sayfalardan uzak durmalısın canım sana zara. Her bebek 1 yasında yuruyecek degıl 18 aya kadar normal kabul edılıyor. Ya da aynı zaman da konusamazlar. Ikı cocugum var ve ıkısının arasında gelısımsel baya baya fark var. Zamanı gelince her seyı de yapacaklar.Vallahi kıyaslama yapmak istemiyorum ama insan yinde de instadan görüyor okuyor internetten araştırıyor. Maşallah benimkisi 6 aylık gibi o yazılanlara göretabi bende danışıyorum işin uzmanlarına gayet iyi ilerliyor gerilik yok çok iyi seviyede diyorlar onlarda.
Hamilelik öncesi kiloma 6 kg kaldı ha gayretBiraz da pozitif açıdan bakalım değil mi?gitsin kilolar
Ben yürümesini emeklemesini de sıkıntı etmedim canım hiç benim arkadaşımın kızı 17 aylıkken yürümeye başladı ablam 1,5 yaşında yürüdü. Komut almaması vs konuşmaması, al ver yapmaya başlamaması biraz sıkıntı oldu bende. Tüm gün ona yapmama ve ona yaptırmaya çakışmama rağmen Onu da bu dönemlerde yapmaları başlıyormuş normalde her yerde böyle okuyorum. Bekliyorum işte bakalım ne zaman yapmaya başlayacak. Ablasıyla da bunun arasında çok fark var gerçekten de. Tabikide her çocuk gelişimi bir olmuyor. Ben bir ay erken doğurduğum için de takıntı yaptım sanırım kendime. Şubat 8 de 1 yaşına girecek Allah’ın izniyle. Bir kaç ay daha takip edeceğim gelişimlerini yine böyle devam ederse uzmana götüreceğim.Acaba gerı mı dıye dıye Allah korusun kızı gercekten oyle yapacaksın. Bence kımseyle kıyaslama kıyas yapıyor ısen bu tarz sayfalardan uzak durmalısın canım sana zara. Her bebek 1 yasında yuruyecek degıl 18 aya kadar normal kabul edılıyor. Ya da aynı zaman da konusamazlar. Ikı cocugum var ve ıkısının arasında gelısımsel baya baya fark var. Zamanı gelince her seyı de yapacaklar.
Ahahhahahahha yaaaaaa harika değil mi bu arkadaşımBiz de atak haftasındayız. Diş falan gelmiyor canım bizim dişler gömülü kalacak herhalde
Hem de ne yamulmak benim tipim kaymış, gebelik öncesi kilomdan daha aşağıdayım. Gözlerim içe çöktü hepsini geçtim kalçalarım da yok oldubari onlar kalsaydı
Biraz da pozitif açıdan bakalım değil mi?gitsin kilolar
Hıı mükkAhahhahahahha yaaaaaa harika değil mi bu arkadaşım
Ooo kimler gelmişKızlaar selammm nasılsınız ara ara girip okuyorum yazdıklarınızı büyüttük bebişleri vallayeni bi olayımız var bizim biz artık geceleri uyumuyoruz atak dönemiyle dişle alakalı olduğunu düşünüyorum en azından düşünmek istiyorum
Birkaç kişi hariç sarmıyor burası artık beni. Zaten 2 haftadir diyet ve spor yapiyorum pek vaktim olmuyor burda yazılanlara
Oooo pardon reyis rahatsiz ettikBirkaç kişi hariç sarmıyor burası artık beni. Zaten 2 haftadir diyet ve spor yapiyorum pek vaktim olmuyor burda yazılanlara
Benimde köprücük kemiğimle oynuyorHani boynumuzda kaslar vardır ya, benim onu sıkıyor ya
Canım maşallah paşaya, yürümeye geçtiyse parklarda koşarsınız artık iyice
Yaa hiç görmedim canım ama ekleyebilirsin karbonatta güzel kabarır heralde ben köftelere koyuyorum cok güzel pufidik oluyooorCnm çok teşekkürler eline sağlık yarın deneyeceğim umarım, sadece acaba bebeklere kabartma tozu yerine karbonat daha mı iyi olur onu bir araştırayım, bir insta hesabında ekleyecekseniz içeriğine bakın katkısız kabartma tozu ekleyin kek poğaçaya diye okudum ama öyle bir ürün de bulamadım.
Pazartesi yi bu kadar seveceğini bilmezdin dimiçoğu zaman yoğun canım, ama evde de daha çok yoruluyorum o konuda yalan söyleyememartık pazartesi sendromu yaşamıyorum mesela hatta en sevdiğim gün pazartesi
Kız benden niye gitmiyor kıskandım şimdi seniBiz de atak haftasındayız. Diş falan gelmiyor canım bizim dişler gömülü kalacak herhalde
Hem de ne yamulmak benim tipim kaymış, gebelik öncesi kilomdan daha aşağıdayım. Gözlerim içe çöktü hepsini geçtim kalçalarım da yok oldubari onlar kalsaydı
Biraz da pozitif açıdan bakalım değil mi?gitsin kilolar
Sen rahatsizlik degil keyif verirsinOooo pardon reyis rahatsiz ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?