Aha haa valla dun sen geldın aklıma gırıp etıketleyeyım dedım de oyle kaldı
Aa ne guzel yuruyor demek 1 haftaya hızlanır.Kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah pek giremiyorum buralara. Bizim paşayı durduramıyoruz artık çok hareketlendi gün içinde canıma okuyor. Yürüyor 5 6 adım atabiliyor 1 haftadır. Sizde durumlar neler bebeler nasılDişlerimizde peş peşe geliyor gece uykularımız bitik durumda 163637363737 kez uyanıyor Şuan 4 dişimiz var
Saol canım benimAha haa valla dun sen geldın aklıma gırıp etıketleyeyım dedım de oyle kaldıSagol canım sordugun ıcın Durumlar zorlastı oyle yenı dogan donemı gıbı yedır ıcır sıet ustu yatsın yok her yerde ben de pesındeyım. yuruyup kendı basının caresıne bakacagı gunu bekliyorum
Hiç durmadan hızlanıyor dediğin gibiAa ne guzel yuruyor demek 1 haftaya hızlanır.
Mesela geçen gün diş sağlığı merkezine gittim emzirme odasında emzireyim dedim. Emzirme odasının duvarları resim dolu. Kafasını çevirip sürekli onlara baktı, etrafı inceledi. Farklı bir yerde emzirmek aşırı zor. Dikkat çekmeyecek bir ortam olması lazımDurumlar aynı canım. Bizim de emerken ses duymasın hemen dönüp bakıyor. Emerken kafasını aşağı falan sarkıtıyor, kendi kendine değişik hareketler
Off yine roman yazmışımKızlar selam
Hasta olanlara şifa diliyorum.
Rheaa minseo nasıl oldu bebişler düzeldi mi durumlar?
Bu arada kızlar hepiniz ne güzel katı gıdalardan bahsetmişsiniz. Benim kızım kesinlikle geriden geliyor herhalde. Emekleme yürüme yok adım atma yok sadece tutunup koltuk kenarından kendisini kaldırmaya çalışıyor onu da çok ama çok nadir yapıyor. Konuşma şöyle oluyor bağırırken meme baba mama anna gibi sesler çıkarıyor tüm gün alkış çak çak gel gel vs yapmama rağmen kesinlikle yapmıyor.Cırt cırtlı kitapları çekip çıkarıyor, ben yapıştırıyorum o söküyor inanılmaz sevdi. Katıyı hala çatalla eziyorum öyle yiyor. Biraz daha katı olunca olduğu gibi kusuyor. Elimle minik minik verince yiyor ama kaşıkla katı verdiğimde asla yemiyor. Annem olsaydı çok kolay alışırdı diye düşünüyorum. Galiba ben beceremiyorum. O yüzden çok moralim bozuluyor. İştahlı da ne zaman versem öğününü koca kaseyi bitiyor buna rağmen kilo alımı çok Çok yavaş boya gidiyor derler ya bizimkisi de o mesele.
Adıyla çağırdığımda başka odada olsa bile Yürüteçle koşa koşa geliyor yanıma. Elinde oyuncak varsa bile geliyor.
Herkes yürüyor koşuyor bunları yapıyor falan deyince bende çocuğumun geri olduğunu düşünmeye başladım. Hem pedagog hem fizyoterapist ile görüşüyorum sürekli. Hepsi normal diyor. Hatta okuduğun her şeye inanma insanlar çocuklarını abartmayı seviyor dedi. 4 aylıkken bilinçsizce çoktan hecelere baba mama gibi dediği için komşumun çocuğu 4 aylıkken konuşmaya başlamış diyenler bile oluyor dedi. Her bebek kendisini ne zaman hazır hissederse ozaman konuşur. Dedi. Hatta yürümesini bile Allah ne zaman yürü ya kulum derse o yürür o zaman dedi. Ayakları yere basıyor o zaman zamanı gelince yürüyecek dedi.
Yaaa annem de hep diyor Allah ne zaman isterse yürüyecek konuşacak diyeKızlar selam
Bu arada kızlar hepiniz ne güzel katı gıdalardan bahsetmişsiniz. Benim kızım kesinlikle geriden geliyor herhalde. Emekleme yürüme yok adım atma yok sadece tutunup koltuk kenarından kendisini kaldırmaya çalışıyor onu da çok ama çok nadir yapıyor. Konuşma şöyle oluyor bağırırken meme baba mama anna gibi sesler çıkarıyor tüm gün alkış çak çak gel gel vs yapmama rağmen kesinlikle yapmıyor.Cırt cırtlı kitapları çekip çıkarıyor, ben yapıştırıyorum o söküyor inanılmaz sevdi. Katıyı hala çatalla eziyorum öyle yiyor. Biraz daha katı olunca olduğu gibi kusuyor. Elimle minik minik verince yiyor ama kaşıkla katı verdiğimde asla yemiyor. Annem olsaydı çok kolay alışırdı diye düşünüyorum. Galiba ben beceremiyorum. O yüzden çok moralim bozuluyor. İştahlı da ne zaman versem öğününü koca kaseyi bitiyor buna rağmen kilo alımı çok Çok yavaş boya gidiyor derler ya bizimkisi de o mesele.
Adıyla çağırdığımda başka odada olsa bile Yürüteçle koşa koşa geliyor yanıma. Elinde oyuncak varsa bile geliyor.
Herkes yürüyor koşuyor bunları yapıyor falan deyince bende çocuğumun geri olduğunu düşünmeye başladım. Hem pedagog hem fizyoterapist ile görüşüyorum sürekli. Hepsi normal diyor. Hatta okuduğun her şeye inanma insanlar çocuklarını abartmayı seviyor dedi. 4 aylıkken bilinçsizce çıkan hecelere baba mama gibi dediği için komşumun çocuğu 4 aylıkken konuşmaya başlamış diyenler bile oluyor dedi. Her bebek kendisini ne zaman hazır hissederse ozaman konuşur. Dedi. Hatta yürümesini bile Allah ne zaman yürü ya kulum derse o yürür o zaman dedi. Ayakları yere basıyor o zaman zamanı gelince yürüyecek dedi.
senden hallice canımKızlar hepiniz iyisinizdir inşallah pek giremiyorum buralara. Bizim paşayı durduramıyoruz artık çok hareketlendi gün içinde canıma okuyor. Yürüyor 5 6 adım atabiliyor 1 haftadır. Sizde durumlar neler bebeler nasılDişlerimizde peş peşe geliyor gece uykularımız bitik durumda 163637363737 kez uyanıyor Şuan 4 dişimiz var
Evet evet durmuyorlarsenden hallice canımkuduruklar durmuyorlar asla sadece uykuda
sağol canım gazı azaldı baya ama hala az olsa da var bakalım ne zaman geçecek :)
çoğu zaman yoğun canım, ama evde de daha çok yoruluyorum o konuda yalan söyleyememEvet evet durmuyorlariş nasıl gidiyor canım
E sonunu güzel bağladın işteKızlar selam
Herkes yürüyor koşuyor bunları yapıyor falan deyince bende çocuğumun geri olduğunu düşünmeye başladım. Hem pedagog hem fizyoterapist ile görüşüyorum sürekli. Hepsi normal diyor. Hatta okuduğun her şeye inanma insanlar çocuklarını abartmayı seviyor dedi. 4 aylıkken bilinçsizce çıkan hecelere baba mama gibi dediği için komşumun çocuğu 4 aylıkken konuşmaya başlamış diyenler bile oluyor dedi. Her bebek kendisini ne zaman hazır hissederse ozaman konuşur. Dedi. Hatta yürümesini bile Allah ne zaman yürü ya kulum derse o yürür o zaman dedi. Ayakları yere basıyor o zaman zamanı gelince yürüyecek dedi.
Vallahi kıyaslama yapmak istemiyorum ama insan yinde de instadan görüyor okuyor internetten araştırıyor. Maşallah benimkisi 6 aylık gibi o yazılanlara göreYaaa annem de hep diyor Allah ne zaman isterse yürüyecek konuşacak diyevalla canım kimseyle kıyaslama yapma bebeğini geriden geliyor diye düşünme söyle izah edeyim Derin belki en erken emekleyenlerden 5.5 aylik emekleme girişimleri oldu ki ata ata kendini ilerledi 6 ay 5 günlük tam gaz ilerlemeye başladı ama şu an 11 aylik neredeyse dil gelişimi yeni yeni oluyor birden de 6 7 kelime öğrendi Yürüme desen 7.5 8 aylıktan berintutunup kalkıyor ilerliyor ama asla desteksiz ayakta durmak istemiyor hala her şeyi birden yapar senin kızında bence bir gelişim geriliği olduğunu düşünme
Belki de üşütmüşler inşallah geçer canımsağol canım gazı azaldı baya ama hala az olsa da var bakalım ne zaman geçecek :)
İşte bende yapmadığı zaman ben mi yetersiz kaldım acaba diye düşünüyorumE sonunu güzel bağladın işteYapamıyor değil de yapmak istemiyordur bebeğin. Her bebeğin gelişimi o kadar özel ki. Benimki de çak ya da bay bay yapmıyor. Biz de öyle üstüne düşmedik açıkçası. Acaba bu konuda ilgilenmedim de ondan mı yapmıyor diye düşünüyorum mesela sağlıklı olsunlar da biraz geriden takip etsinler ne olacak canım
İçin rahat olsun canım bak ne güzel ilgileniyorsun da . Daha fazla düşünüp kendini yıpratma bir bakarsın atağa geçerİşte bende yapmadığı zaman ben mi yetersiz kaldım acaba diye düşünüyorumyapmak istemiyordur herhalde yani sonuçta vende akşama kadar sürekli oynatıyorum hepsini yapıyorum ona yaptırıyorum ellerinden tutup almışsın diye ama yapmıyor ağzına götürüyor ellerini hemen. Zaten elleri sürekli ağzında
Nerelerdesin hemşehrim sordum seni ama görmedin demek uykusuz her geceKızlaar selammm nasılsınız ara ara girip okuyorum yazdıklarınızı büyüttük bebişleri vallayeni bi olayımız var bizim biz artık geceleri uyumuyoruz atak dönemiyle dişle alakalı olduğunu düşünüyorum en azından düşünmek istiyorum
yavrum yazdım ama gönderemedim demek ki yaaaaaİçin rahat olsun canım bak ne güzel ilgileniyorsun da . Daha fazla düşünüp kendini yıpratma bir bakarsın atağa geçer
Nerelerdesin hemşehrim sordum seni ama görmedin demek uykusuz her gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?