- 20 Mart 2011
- 13.871
- 32.442
- 798
Aynen öyle canım bizde de jimnastik yapıyoroturarak emme yan dönme ters dönme oyun oynama tırmalama ne ararsan var
Tamam o zaman kızlar, korktuğum başıma gelmesin deKızım da öyle hem de 8.Ayından beri neredeyse hiç durmuyor ayakları hep oynuyor emerken ama hiç meme reddi olmadı
Emziren anneler size bir şey soracağım. Benim oğlan son zamanlarda akrobatik hareketler yaparak süt içiyor.
İlk başta mutlaka çorabını çıkaracak sonra başlıyor yüzüme tutmaya, kolyemi çekmeye, sonra kucaktan kayıyor bir bakıyorum kafası tersten emiyor vücudu ayalarıma paralel
Yani nasıl tarif edeyim daha bilemiyorum ama o pozisyonda nasıl rahat ediyor anlayabilmiş değilim. Ennn ufak sese duyarlı sanki 4.aydaki gibi. Hop kafayı çeviriyor vs vs.
Sizlerde de benzeri durumlar var mı yoksa meme reddi geri mi hortlayacak bende
Yatırmayı denedim öyle çok kolay kaçıyorBazısı şeyler neredeyse aynıönce çorabı çıkarıyor, sonra dudaklarımı avuçlamaya başlıyor, boynumu çevirip kulağa takıyor bu seferde başını arkaya atıyor, dönüyor filan. Çok zaptedemediğimde yatırarak emziriyorum ben.
Cnm sana zahmet tarif verirsen çok sevinirim, 30dk pişirdim içi hamur kaldı biraz daha pişirdim çok kıtır oldu bu sefer de. Fırının hangi ayarında süresi ne onları da yazar mısın?Özel bir tarif değil bildiğin ev poğaçası istersen tarif veririmgeçen annemin yaptığı poğaçadan yedi zaten Defne büyük insan yemekleri yemeyi çok daha fazla seviyor belki bebek için özel bir tarif yapsam bu kadar yemezdi dişleri de kaşınıyor ısırmayı cok seviyor onun da etkisi olabilşr
Benimki de öyle canım ve çok keyif alıyor belliTamam o zaman kızlar, korktuğum başıma gelmesin de
öyleyse çok iyi azıcık bişey de yeter, avuç içini düşününce yüzümde gülümseme oluştu ay o minik ellere aşığımBebegın Avuc ıcı kadar balık canım bana oyle soylenmıstı.
Keyif alıyorsa ne güzelBenimki de öyle canım ve çok keyif alıyor belli
Bak seninki de keyif alıyor☺Keyif alıyorsa ne güzelarada bir bakıp gülüyor konuşuyor falan
Bi yumurta (sarısı üstüne)Cnm sana zahmet tarif verirsen çok sevinirim, 30dk pişirdim içi hamur kaldı biraz daha pişirdim çok kıtır oldu bu sefer de. Fırının hangi ayarında süresi ne onları da yazar mısın?
Aynen canın bir de buna ek olarak boynumu tırmaladı bu akşam şu anda küsüzBazısı şeyler neredeyse aynıönce çorabı çıkarıyor, sonra dudaklarımı avuçlamaya başlıyor, boynumu çevirip kulağa takıyor bu seferde başını arkaya atıyor, dönüyor filan. Çok zaptedemediğimde yatırarak emziriyorum ben.
Geçmiş olsun canım peteklerden dolayı kuruluk olabiliyor. Nebilüzatör varsa arada hava verebilirsin iyi geliyorKızlar bizim hastalığın üstünden iki hafta geçti ama burun tıkanıklığı devam ediyor burnu hep hırıltılı öksürük yok burnunu çekiyorum her uyku öncesi krize girecek gibi ağlıyor o da bıktı artık başka ne yapabilirim sizce?
Gece uykuları dışında hepsine maşallahKızlar hepiniz iyisinizdir inşallah pek giremiyorum buralara. Bizim paşayı durduramıyoruz artık çok hareketlendi gün içinde canıma okuyor. Yürüyor 5 6 adım atabiliyor 1 haftadır. Sizde durumlar neler bebeler nasılDişlerimizde peş peşe geliyor gece uykularımız bitik durumda 163637363737 kez uyanıyor Şuan 4 dişimiz var
Teşekkür ederiz canım benimGece uykuları dışında hepsine maşallah
Valla biz de bugün 5.34’te uyandık, önceki gün 5.41, ondan önce 5.48 böyle sayıyorumTeşekkür ederiz canım benimBide uyku uyuyabilsek hergün başım ağrıyor
Allah sabır versin bizlere bzişmkide uyandı oynuyor. Kafayı sıyırmaya ramak kaldı uykusuzluk çok kötü bir şey yahuValla biz de bugün 5.34’te uyandık, önceki gün 5.41, ondan önce 5.48 böyle sayıyorumdakika dakika kötüleşiyor
Aynen canın bir de buna ek olarak boynumu tırmaladı bu akşam şu anda küsüzkız kavgasına karışmış gibiyim boynum çizik içinde
Kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah pek giremiyorum buralara. Bizim paşayı durduramıyoruz artık çok hareketlendi gün içinde canıma okuyor. Yürüyor 5 6 adım atabiliyor 1 haftadır. Sizde durumlar neler bebeler nasılDişlerimizde peş peşe geliyor gece uykularımız bitik durumda 163637363737 kez uyanıyor Şuan 4 dişimiz var
Teşekkür ederiz canımHani boynumuzda kaslar vardır ya, benim onu sıkıyor ya
Canım maşallah paşaya, yürümeye geçtiyse parklarda koşarsınız artık iyice
Durumlar aynı canım. Bizim de emerken ses duymasın hemen dönüp bakıyor. Emerken kafasını aşağı falan sarkıtıyor, kendi kendine değişik hareketlerEmziren anneler size bir şey soracağım. Benim oğlan son zamanlarda akrobatik hareketler yaparak süt içiyor.
İlk başta mutlaka çorabını çıkaracak sonra başlıyor yüzüme tutmaya, kolyemi çekmeye, sonra kucaktan kayıyor bir bakıyorum kafası tersten emiyor vücudu ayalarıma paralel
Yani nasıl tarif edeyim daha bilemiyorum ama o pozisyonda nasıl rahat ediyor anlayabilmiş değilim. Ennn ufak sese duyarlı sanki 4.aydaki gibi. Hop kafayı çeviriyor vs vs.
Sizlerde de benzeri durumlar var mı yoksa meme reddi geri mi hortlayacak bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?