2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300

Bazısı şeyler neredeyse aynı önce çorabı çıkarıyor, sonra dudaklarımı avuçlamaya başlıyor, boynumu çevirip kulağa takıyor bu seferde başını arkaya atıyor, dönüyor filan. Çok zaptedemediğimde yatırarak emziriyorum ben.

Yatırmayı denedim öyle çok kolay kaçıyor Tamamen normal süreç demek ki. Benim oğlanda sıkıntı yok sevindim

Cnm sana zahmet tarif verirsen çok sevinirim, 30dk pişirdim içi hamur kaldı biraz daha pişirdim çok kıtır oldu bu sefer de. Fırının hangi ayarında süresi ne onları da yazar mısın?

Cnm sana zahmet tarif verirsen çok sevinirim, 30dk pişirdim içi hamur kaldı biraz daha pişirdim çok kıtır oldu bu sefer de. Fırının hangi ayarında süresi ne onları da yazar mısın?
Bi yumurta (sarısı üstüne)
Bi su bardağı yoğurt bir su bardağından biraz az sıvı yağ istersen yarı terayağ da yapabilirsin
Bir kabartma tozu bir çay kaşığı tuz
sıvı olanları iyice karıştırıcıyla karıştır alabildiği kadar un eleyerek ekle hamur biraz yumuşak olsun sonra şekil verip üstüne ayırdığın yumurta sarısı çörek otu susam sonra biraz ısıttığımız fırına
200 derecede yarım saate pişiyor canım alt üst pişirmede yapabilirsin (iki çizgi olan)

Aynen canın bir de buna ek olarak boynumu tırmaladı bu akşam şu anda küsüz kız kavgasına karışmış gibiyim boynum çizik içinde

Kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah pek giremiyorum buralara. Bizim paşayı durduramıyoruz artık çok hareketlendi gün içinde canıma okuyor. Yürüyor 5 6 adım atabiliyor 1 haftadır. Sizde durumlar neler bebeler nasıl Dişlerimizde peş peşe geliyor gece uykularımız bitik durumda 163637363737 kez uyanıyor Şuan 4 dişimiz var

Geçmiş olsun canım peteklerden dolayı kuruluk olabiliyor. Nebilüzatör varsa arada hava verebilirsin iyi geliyor

Akilvar Canım nasılsın hep sen beni soruyorsun bende girmişken halini hatırını sorayım dedim

Gece uykuları dışında hepsine maşallah

Aynen canın bir de buna ek olarak boynumu tırmaladı bu akşam şu anda küsüz kız kavgasına karışmış gibiyim boynum çizik içinde

Hani boynumuzda kaslar vardır ya, benim onu sıkıyor ya

Canım maşallah paşaya, yürümeye geçtiyse parklarda koşarsınız artık iyice

Hani boynumuzda kaslar vardır ya, benim onu sıkıyor ya

Canım maşallah paşaya, yürümeye geçtiyse parklarda koşarsınız artık iyice
Teşekkür ederiz canım Havalar soğuk çocuğumun şansına. Parkta dibimizde yazın tozu dumana katarız artık. Balkondan park gözüküyor görüp sürekli isterse yandık

Durumlar aynı canım. Bizim de emerken ses duymasın hemen dönüp bakıyor. Emerken kafasını aşağı falan sarkıtıyor, kendi kendine değişik hareketler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…